Valla canim aynenKendi aralarinda anlasmislar galiba sucu size atiyorlar.
Yani en ust mercilerle altindakiler is birligi yaptiysa kimi kime sikayet ediceksiniz.
Valla herseyleri haram allahtan korkmuyorlarki hepsi birinin birseyini biliyor susuyor dik durmak namusunla calismak ne kadar zormusNe demiş Mahsuni,teeee yıllar önce?
Almış ele arsızlığı
Baştan başa yersizliği
Bilmem neden hırsızlığı
Yapan değil bilen zalım
Bu düzen böyle maalesef
Alo 170/ çalışma bakanligini
arayıp bu olanları anlatın. İnanın ki çok ilgililer. Bence yardımcı olabilirler size de
Evet çıkarırlar.Kasanızın sifresini kimseye söylemeyin haberiniz olmadan geciremezler böylelikle. Canim herkes herkesin kasasinda mecbur calisiyor zaten magazada mudur personel 6 7 kisiyiz
Tek sendika kaldi en son onu da ariyacagimKendi aralarinda anlasmislar galiba sucu size atiyorlar.
Yani en ust mercilerle altindakiler is birligi yaptiysa kimi kime sikayet ediceksiniz.
Yeni personel gelince ona hemen kasa açmak için kullanıcı vs. Vermiyorlar. Mecburen birinin şifresini kullanmak zorunda. Mesela aynı gün aynı kullanıcıyı kullandığınızda açık çıkarsa asıl sahibine kitliyorlar. Birde o kadar saçma durum var ki fazlan çıksa şirketin kasasına gidiyor. Açığın çıksa fazladan düşmüyorlar kuruşu kuruşuna alıyorlar senden. Ben hakkımı helal etmiyorum şahsen onlaraEvet çıkarırlar.Kasanızın sifresini kimseye söylemeyin haberiniz olmadan geciremezler böylelikle.
Benim tanıdıgım biriylede çok ugrasmıslardi cunku kendileri kasadan para alip alt personelden cikarttiriyorlardi.Calisilcak yer degil etmeyin zikkim olsun oylelerineYeni personel gelince ona hemen kasa açmak için kullanıcı vs. Vermiyorlar. Mecburen birinin şifresini kullanmak zorunda. Mesela aynı gün aynı kullanıcıyı kullandığınızda açık çıkarsa asıl sahibine kitliyorlar. Birde o kadar saçma durum var ki fazlan çıksa şirketin kasasına gidiyor. Açığın çıksa fazladan düşmüyorlar kuruşu kuruşuna alıyorlar senden. Ben hakkımı helal etmiyorum şahsen onlara
Öncelikle çalıştığınız yer kasa şifreli bilgisayar sistemiyse. Mudure dahi söyleme yada Mudurnu alma yetkisi yok. Şifrenizi devistirin isterse vermeyin . Kendi kasa şifresini ile açmak zorunda bırakın kesinlikle para çıkışı öbür şifreler de yok sizde var ise genelde vermeyin . Kasaniz şifresi açık birakamayinkızlar moralim çok bozuk Ben markette çalışıyorum hepimiz her işi yapıyoruz zaten görev tanımı kasiyer reyonerdeğil de mağaza görevlisi Yaklaşık 2 yıldır bu is yerimde çalışıyorum . Şöyle anlatayım bundan 9 ay önce mağazada hırsızlık olmuştu bizlerden kasiyer açığı diye bir sürü para kesilmişti bebek bezleri çalındı gibi gösterilip ne olduğu belli değil kendilerini çaldığı sigaraları bizlerin kasasından geçmişler mağaza müdürü Bizler yokken gibi gibi gibi ben bunları öğrenince önce insan kaynakları müdürü sonra bölge müdürü her yere başvurdum yapan değil bilen Suçlu oldu Kısacası Hiçbir şey değişmedi kesilen kasiyer paraları da yatmadı ben de en üst birime şikayet ettim örnek veriyorum x mağazasından a şubesinden b mağazasına gönderildim yani sürüldüm sonra tabii Bu olaylardan sonra çok büyük laf Yedi Bölge Müdürü geldi benimle konuştu falan filan paranın bir kısmını alabildim Ama sanırım beni oyuna getirmeye çalışıyorlar şöyle anlatayım mağazada her birimiz her işi yaptığımız için örnek veriyorum etiket eksiği çok fazla işte bugün bitir bitirmedim için savunmam alınmak istendi Bende sabvunmamda tek bir iş yapmadığımı yazınca reyonlarin bozuk oldugunu filan bizim mudur tel aldi disari cikti kiminle konustu filan bilmiyorum ama tahminim bolge mudurunu aradi oda savunmami insan,kaynaklarina gonderme filanmi dedi bilmiyorum ne konusuldu ama bizim mudur yuzseksen derece dondu sana son sans filan bugun 2 saat gec ciktim cocugum var ailem var birde kurumsal sirket yani Savunmami b
yırttirdi filan Kendine çeki düzen ver bir cümleler bunu savunma almadanda diyebilirdi benden bu savunmayi beklemiyolardi resmen 1sayfa yazdim biliyorumki bunlar beni calistirmaz artik sormak istediğim bir şey benden 3 kere savunma alınır sa tazminatsız bir şekilde beni işten çıkarabiliyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?