Hırsızlık mı ihtiyaç mı ?

Para çalmasını geç benden izinsiz herhangi bir eşyama dokunan sevgili bile beni irite eder
sevgılı olabılırız ama hala özel alan diye bir şey var.....

kimsenin 1 liralık ihtiyacı olmaz bence fark edilmeyecegını düşündüğü için 1lira 1 lira gidiyor
Sonra 20 ye çıkar bu
Ayrıca bence ilişkide yenş başlayan bir ilişkide para istemek normal değil...

Ekleme:beni bağışlayın lütfen eklemeyi şimdi yapabiliyorum,
şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi elbette haklı çıkarmaz ama bu kadar iyi karakterde görünen birinden beklemediğim bir hareket kafamı karıştırdı

şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi elbette haklı çıkarmaz ama bu kadar iyi karakterde görünen birinden beklemediğim bir hareket kafamı karıştırdı

Bu evinizden 1 2 lira yürütmesini normalleştirmiyor maalesef

Daha flört aşamasında hemen hayatındaki insanın cüzdanına göz dikip borç muhabbeti yapan adam olsun kadın olsun uzak durmak lazım. Hırsızlık olayına girmiyorum bile.

bozuk para alma sebebi anlaşılmayacağını düşünmesi olabilir.ne alırsa alsın izinsiz aldığı herşey hırsızlık sayılır.yol verirdim ben emin olsam.bir arkadaşın dediği gibi yapın sahte mücevher,altın veya büyük para koyun bakalım çalıyor mu onlarıda.mesela 300 tl koyun açıkta bir yere 50 tlden oluşan veya fazla pahalı birşey değil alın bir camera yada telefonu açıp koyun bozuk paraların oraya ne yaptığını anlarsınız.

Eşimde benden bozuk paraları genelde araba yıkayacaksa atılan kutu var ya ona atmak için falan kullanır .Acaba o tarz bir şeymi yapacakta alıyor aklıma sadece bu geldi yoksa bir iki lirayla zengin olunmaz .Para bozdurmamak için falan önemsiz bulup alıyor olabilir .Bu arada iyi farlketmilsiniz benim cüzdandan 100 lira alsa onu bike farketmem sanırım

Size karşı çekimi mi yok, cinsellik ihtiyacı mı yok. Her erkek ilişki yaşadığı karşı cinse istek duyar, hatta duymazsa ve etkilendiğini hissettirmezse kork. Önemli olan kriter size saygı duyup bu konuda baskı yapmaması, kararı size bırakması olmalı.

Para konusuna gelince bu olay midemi bulandırdı. Yeni ilişkiye başlayan bir erkek, son kişi siz kalmadan borç para istememeli. Çünkü birbirinizi yeni tanımaya başladığınız bir dönem hakkında olumsuz düşünmenize neden olmaması gerektiğini düşünmeli.

Cinsel isteği var bunu anlayabiliyorum ancak bu konuda baskısı yok tamamen sen kendini hazır hissedene kadar zorlamayacagim diyor

Cinsel isteği var bunu anlayabiliyorum ancak bu konuda baskısı yok tamamen sen kendini hazır hissedene kadar zorlamayacagim diyor
Ya Allah aşkına cinsel isteği bi birakin adam çalıyor ve bugün 1 lira yarin 10 lira 100 lira eee siz bu adamla nasil ömür geçirebilirsiniz aileniz arkadaşlarınıza gittiğinizi düşünün hep kuşku hep şüphe bununla yaşanır mi

Ya Allah aşkına cinsel isteği bi birakin adam çalıyor ve bugün 1 lira yarin 10 lira 100 lira eee siz bu adamla nasil ömür geçirebilirsiniz aileniz arkadaşlarınıza gittiğinizi düşünün hep kuşku hep şüphe bununla yaşanır mi

Benim derdim cinsellik değil elbette diğer bir hanımın sorusuna cevap verdim,
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim,ortalama cevaplar ayni
İlişkimi bitirme kararı aldim

Merhaba
Kafamı kurcalayan Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,
Boşandıktan sonra karşıma çıkan bir sürü insan içerisinde tek güven veren biriyle ilişkiye başladım kendisi emniyet kadrosunda önemli bir bölümde çalışıyor maaşı yuksek ve bugüne kadar karşıma çıkanlar gibi cinsellik isteyerek hiçbir zaman yaklaşmadi buraya kadar herşey normal

Bu sıralar ay ortasina kadar biraz maddi açıdan zor durumda olduğunu söylemişti bana benden de borç istedi ama olmadığı için yardımcı olamadım
Ama bir şey fark ettim evime her geldiğinde ufak ufak paralar kayboluyor (1-2lira gibi) ilk başta ondan şüphelenmedim ama denemek için bir fiş koyup üzerine sayıp bozuk paralar bıraktım gittiğinde baktım yine 1lira eksik pencere önünde yada odamda duran bozuk paralardan da eksilmiş
Meselem para degil ama ya gerçekten bu kadar mı zor durumda yoksa kleptoman mı anlayamıyorum başka birşey yada daha büyük paralar kaybolmuyor mesleğini düşününce yakıştıramadım ama gerçek bu
Bir yanım biraz daha sabret belki öyle değildir ihtiyacı vardır diyor hatta biraz borç vermeyi teklif etmeyi düşünüyorum
Bir yanım yol ver diyor siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz ?

şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi
Siz ihtiyacınız olunca hırsızlık mı yapıyorsunuz?

Merhaba
Kafamı kurcalayan Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var,
Boşandıktan sonra karşıma çıkan bir sürü insan içerisinde tek güven veren biriyle ilişkiye başladım kendisi emniyet kadrosunda önemli bir bölümde çalışıyor maaşı yuksek ve bugüne kadar karşıma çıkanlar gibi cinsellik isteyerek hiçbir zaman yaklaşmadi buraya kadar herşey normal

Bu sıralar ay ortasina kadar biraz maddi açıdan zor durumda olduğunu söylemişti bana benden de borç istedi ama olmadığı için yardımcı olamadım
Ama bir şey fark ettim evime her geldiğinde ufak ufak paralar kayboluyor (1-2lira gibi) ilk başta ondan şüphelenmedim ama denemek için bir fiş koyup üzerine sayıp bozuk paralar bıraktım gittiğinde baktım yine 1lira eksik pencere önünde yada odamda duran bozuk paralardan da eksilmiş
Meselem para degil ama ya gerçekten bu kadar mı zor durumda yoksa kleptoman mı anlayamıyorum başka birşey yada daha büyük paralar kaybolmuyor mesleğini düşününce yakıştıramadım ama gerçek bu
Bir yanım biraz daha sabret belki öyle değildir ihtiyacı vardır diyor hatta biraz borç vermeyi teklif etmeyi düşünüyorum
Bir yanım yol ver diyor siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz ?

şu anda ev alma aşamasında (kredi çekti+akraba ve tanıdıkları dan borc aldı )ve beklenmedik bir aile içi harcama çıktı en azından bana öyle söyledi bütün aşamaları biliyorum en son benden borç istedi
Benim bi tanıdığım var kleptomani bozuk para ve küçük paraları alıyor elinde olmadan bana da öyle geldi kleptomani olabilir

1-2 lira diyorsunuz .. 100-200 olsa okey hırsızlık falan derim aama bence erkek arkadaşınızda kleptomani hastalığı olabilir..
Eğer öyle ise bu gerçekten bir hastalık.. tedavi durumunu bilemiyorum tabi.

Çok yakın bir arkadaşımın annesinde vardı bu durum, durumları maddi olarak aşşşırı iyi; bayaa bayaa hemde..
Ama kadın da ciddi hastalık var ve etrafında herkes biliyor.
Düzenli olarak mücevherlerini aldıkları bir kuyumcuya gidiyor, 1 kolye beğenip ödemesini yapıyor o sırada kuyumcudan yüzük çalıyor; adam görmüş tabi.
Kuyumcu arkadaşımı arayıp x bey anneniz geldi kolye aldı ama 1 tane de yüzük aldı, yüzüğün ödemesini yapmadı bilginiz olsun dedi. Bizzat ynımda konuştular.. Çocuk akşam gidip ödeme yaptı.

Herkes 1-2 lirayı napicak diye dalga geçmişte.
İyi de bu tarz hastalar zaten genellikle ise yaramaz-göze pek batmayan şeyleri çalar.

Benim babamin dukkan sahibi dukkani ziyarete her geldiginde cay kasigi çalarmış.Çay kaşığı bir erkeğin ne işine yarar ki düşünün.

Konu sahibi tabi ki de ayrılsın ama o konuda arkadaşlara katiliyorum.

Bazı kadınları cidden anlamıyorum, adam paranızı çalıyor ve siz hala Pollyanna'cılık oynuyorsunuz. İhtiyacı olsun ya da olmasın adam hırsız. Bu adamla evlenirseniz çevrede herkes sizi de "hırsızın karısı" diye damgalayacak. Bu adam herkesten üç beş kuruş yürütüyordur. Uzak durun böyle tiplerden, üstünde durup düşünülecek bir adam! değil.

Back
X