- 18 Aralık 2010
- 1.339
- 3.851
- 333
- Konu Sahibi Annesiniinkuzusuu
Çocukluk arkadaşı oldu 2 yıllık arkadaş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedirginlik değil bir yerden şikayet edin diyen var mantıklı geliyor diğer yerden komşudur yapmayın diyen var çok arada kaldık aslında. Peki diğer gün karakola gidip imza attıkları şey ne olabilir. Suç duyurusudur dediler amaAçılın olay yeri inceleme uzmanı karısı olarak el atıyorum.1. parmak izi eleştirmesi yapabilmek için senden parmak izi alınması gerek bunu yapabilmeleri için senden şikayetçi olunması gerek .Öyle geldi arkadaşım iz aldı diyemez parmak izi almak için tozlama yapılır bu tozlama okadar basit birşey değildir arka sokaklar izlemeyi bıraksın arkasin. Sizin yaptığınızdan madem emin eee sizde yapmadığınız dan eminsiniz gidin karakola şikayet oluşturun iftiraya uğradım tehtit ediliyorum diye.Ama şahsi yorumum sizin tedirgin olduğunuz birşeyler var sanki
Sen kafana göre bilgi alamazsın sen kimsin hayırdır derler adama.Sen muhtemelen aldın kusura bakma vabale girmek istemem ama eğer gerçekten parmak izi alınır ve sizden şikayetçi olursa ozmn işler değişir bilekliğin üstünde tozlama yapılır o bileklik de çıkarsa parmak iziniz o kısım bizi aşıyor hırsızlıkdan hakkınızda dava açılırBir polisi arayıp bilgi aldım. Ama direkt olarak onların gittiği karakola gitmem gerekiyormuş neye imza attıklarından tam emin olamam ama suç duyurusu bulunduğu için olabilir Büyük ihtimalle dediler
Çocukluk arkadaşı demedim ki. Çocukluk arkadaşım olamaz çünkü ben buraya gelin geldim 5 yıllık evliyim. Oğlum 4 yaşında ve ben kişiyle 2-2.5 yıldır tanışıyorumÇocukluk arkadaşı oldu 2 yıllık arkadaş.
Mesajlarda öyle çok bir şey yoktu. Kaybettim bulamıyorum dedi öylesine konuştuk başta. Asıl konuşulanlar arayıp söyledikleri onun arama kaydı da duruyor
Evet gerçekten parmka izi alındıysa resmi olarak ifade verip işlemlerin başlatılması için gitmişlerdirTedirginlik değil bir yerden şikayet edin diyen var mantıklı geliyor diğer yerden komşudur yapmayın diyen var çok arada kaldık aslında. Peki diğer gün karakola gidip imza attıkları şey ne olabilir. Suç duyurusudur dediler ama
E kimisi alınır diyor kimisi alınmaz şimdi kime inanıcamSen kafana göre bilgi alamazsın sen kimsin hayırdır derler adama.Sen muhtemelen aldın kusura bakma vabale girmek istemem ama eğer gerçekten parmak izi alınır ve sizden şikayetçi olursa ozmn işler değişir bilekliğin üstünde tozlama yapılır o bileklik de çıkarsa parmak iziniz o kısım bizi aşıyor hırsızlıkdan hakkınızda dava açılır
Wcyi kullanmanızla, takı kutusunun üzerinde parmak izinizin çıkması (mesela diyorum) nasıl normal olabilir acaba? Ne alaka hani?Vee benim parmak izim kutunun üzerinden cıkmıs. Ben de bunun normal olabileceğini söyledim. Sürekli gittiğim bir ev ve tuvaleti kullanıyorum.
Bilgi alamazsın asla bilgi vermezler .Parmak izi olayı da resmi sikayet baslatmislarsa alınırE kimisi alınır diyor kimisi alınmaz şimdi kime inanıcam
Tamam o kısımda ben yanlış anlamışım.Çocukluk arkadaşı demedim ki. Çocukluk arkadaşım olamaz çünkü ben buraya gelin geldim 5 yıllık evliyim. Oğlum 4 yaşında ve ben kişiyle 2-2.5 yıldır tanışıyorum
Yani parmak izi alınmadı mı diyorsunuz?bu arada bende maalesef tatsız bir deneyimimden ekleme yapmak isterim.
babam, iş yerinde soygun amacıyla giren kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. ben henüz çok küçük olmama rağmen iş yerine sık giren ve bilhassa az girilen bazı bölgelere girmesi muhtemel kişilerden birisi oalrak benim bile parmak izim alınmıştı. ve bu parmak izinin alınmasından hemen sonra iş yeri tavandan yere kadar bol su ile temizlenmesine karşın haftalar sonra bile kullanılan toz her yerden çıkıyordu.
parmak izi alındığının hemen ertesi günü ortamın pir-ü pak olması mümkün değil çünkü temizlemesi pek kolay değil. hele ki böyle bir şikayette tüm apartmandan zaten parmak izi alınırdı.
sonraki fake başlıklarında görüşürüz, soru sahibi.
Konu sahibi doğru söylüyor olabilir ama eşi ailesi herkes olayı duymuş siz kimsiniz diyip bir tane aklı selim insan yokmu bu ailede yürüyün karakola şikayet edicez diyenYa ben şimdi çok emin olamadım. Çünkü bu kadının 8 yıl önce de bir olayı olmuş başkasına iftira atmış. Yani konu sahibi doğru söylüyor da olabilir.
Hah evet orası doğru. Bu kadın uzaktan akrabalarıymış belki olay olmasın dediler.Konu sahibi doğru söylüyor olabilir ama eşi ailesi herkes olayı duymuş siz kimsiniz diyip bir tane aklı selim insan yokmu bu ailede yürüyün karakola şikayet edicez diyen
Yanlış mı cümle kuruyorum bilemedim. Kaynanamlar kadını o kadar süredir tanıyor.Ya ben şimdi çok emin olamadım. Çünkü bu kadının 8 yıl önce de bir olayı olmuş başkasına iftira atmış. Yani konu sahibi doğru söylüyor da olabilir.
E kimisi alınır diyor kimisi alınmaz şimdi kime inanıcam
Kızlar şuna istediğini vermeyin ya resmen parmak izimden bulurlar mı diye içini rahatlatmaya gelmiş herkes de detay detay anlatıyor şuna inanıp , bulurlar güzel kardeşim öyle bir bulurlar ki üzerine de hırsızlıktan davayı yersin,burda boşa çırpınma çabalama git gereğini yap ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun kimseyi aptal yerine koymaYani parmak izi alınmadı mı diyorsunuz?
Çok var çok . Yani bu süreçte neler yaşadık bir ben bir Allah bilir. Yani bu süreçte böyle devam ederse gideceğiz büyük ihtimalleKonu sahibi doğru söylüyor olabilir ama eşi ailesi herkes olayı duymuş siz kimsiniz diyip bir tane aklı selim insan yokmu bu ailede yürüyün karakola şikayet edicez diyen
Anlamadığım şeyi soruyorum. parmak izinden beni bulurlar mı diye sormuyorum. Zor ve yıpratıcı bir süreç nasıl ilerler diye merak ettiğim için soruyorum. Çünkü iç içeydik. Haftada 3-4 gün görüşürüz kişiyle. Yani daha nasıl detay vereyim bilemedim. Not ettim zaten her şeyi saati saatine. Her hangi bir şey olursa sunmak için. İsterseniz onu da atabilirimKızlar şuna istediğini vermeyin ya resmen parmak izimden bulurlar mı diye içini rahatlatmaya gelmiş herkes de detay detay anlatıyor şuna inanıp , bulurlar güzel kardeşim öyle bir bulurlar ki üzerine de hırsızlıktan davayı yersin,burda boşa çırpınma çabalama git gereğini yap ne olduğunu sen çok iyi biliyorsun kimseyi aptal yerine koyma