His kaybı

Kimseye kırılma canım her insan aynı değil ki o yuzden yorumlarda farklı olabilir. Sen sadece yapılan yorumları analiz et.

Tamam o zaman dönüp yazdığınız konuyu bi okuyun ve sonradan savunduğunuzu gözden geçirin
Okudum zaten iki uc kere.sadece biraz karışık yazmışım bir de tam olarak anlatamamisim.burda kocami aldattım vi adamla yattım desem bu kadar tepki alır miydin acaba.alt tarafı icimi dokmek istedim.bu kaç kişi dışında neler yazdılar.bu kadar kötü olmayın ya.kalp kirmak çok basit geliyor.insan yanlış bile yapsa böyle kırıcı konusulmaz

Bakın bi tek ben değil herkes ayrılmak istediğinizi anlıyor
Ayrılmak istemese YİNE AYRILAMADIM demezdi ki.

Anne evinde ilk defa rahat edecekken bırakmak istemiyorsunuz kendinize ait bir oda, rahatlık.. ama nişanlınızı da kırmak istemiyorsunuz.
Düğünü erteleyin şimdilik herşey olacağına varır. Yaş kaçtı?

Canim benim bence kisa vadeli uzmek veya yari yolda birakmak uzun vadeli mutsuzluktan onemli degildir. Sevmeden cinsellik yasamak istemeden yakinlasmak zorunda kalmak evliligin dogal gerekliliklerini yerine getirmek zor olur sadece ev arkadasligi degil ki bu hayat arkadasligi sen mutlu olmazsan baskasini mutlu edemezsin ve sadece evde huzur olsun kendime ait alanim olsun diye sevmedigin biriyle evlenirsen mutsuz olabilirsin bence karar. kul hakkina girmek olarak goremiyorum ben bunu ikiniz hakkinda uzun vadede en akillica karari vermen gerekir veya biraz daha tani evlenmeden.

Tamam bende öyle dedim al nişanlını konuş dedim ayrılmak istediğimi nerden çıkardın dedi arkadaş bana

Yalnız başta kırıcı değildim ben dikkatinizi çekerim gayet normal tavsiye verdim sizin uslübunuz dwğişince değiştim

Herşey birbirine karışmış. Duygularından emin değilsin sanki. Ne gitsin istiyorsun ne kalsın. Biraz kendine zaman ver. O bahsettigin his kaybı geçici bişey bence. Zaman zaman bana da oluyor. Duygularindan emin olduğun zaman,eğer hala istemiyorsan ayril güzel kardeşim.bir kişinin gunahina girersin.evlensen cocuk,es herkesin gunahina girersin. Allah yardımcın olsun

Aşk niye boş olsun hanimefendi, cok dini yonunuz varsa peygamberin Hz. Hatice ye olan aşkını bilirsiniz. Allahin kullara verdigi duyguya kısıtlama getirmeyin kafanizda ya din boyle bisi degil. Icinizin isinmadigi biriyle evlenmeyin konusun, sonra daha kotu olur .

Yavrum,evladım,annen olacak yaşta,
25 yıllık evli bir kadınım.
Psikolojik danışman ünvanım var.
İnançlı biriyim ve diyorum ki:
Dini yaşamak ve evlilik ile ilgili düşünceleriniz normal değil.
Dindarlık da böyle bir şey değil.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz,
acilen psikolojik destek alın.
Maddi durumunuz yetersizse devlet hastaneleri,Büyükşehir Belediyesine bağlı
Psikolojik Danışma merkezleri ve Darülaceze'ye bağlı İstanbul Kayışdağı'daki hastane ücretsiz olarak bu hizmeti veriyor.
Tedavinizi tamamlamadan da evlilik düşünmeyin.

Sakın evlenme.. Mantığınla hareket et biraz bundan sonraki hayatın bari iyi olsun..

Sana bir şey söyleyeyim mi aşkım canım cicim ile evlenip bir kaç ay sonra boşanan o kadar çok insan var ki... asık olmak güzel ama aşk bitince koca bir boşluk kalıyor. Eğer karşındaki kişi ailesine sahip çıkabilecekse iyi bir eş iyi bir baba olabilecekse Allah korkusu varsa kül hakkını gözetiyorsa evlen. Ama biraz daha zaman iste. Aceleye gelmesin.

Evlilik de bir ibadettir. Hatta namaz kılmak günde 1 saatini alırken, evlilik insanın ömrünü alır. Yani daha önemli demek istemiyorum ama en az namaz kadar önemlidir.
Dediğinize bir noktada katılıyorum geçmişin etkisini temizlemeden evlenmek konusunda. Ama burada görüyoruz deliler gibi sevip evlenip sonra dayak hakaret değersizlik hisseden o kadar çok kk üyesi var ki.... Allah hayırlı kişiye aşık olmayı nasip etsin.

His yoğunluğu azalır ama kaybolmaz canım.Ben 7 sene sonra ilk defa birine karşı bişeyler hissettim hislerim yok derdim herkese onu da kara toprak aldı Allah 4 ayda nerelere getirdi şuan iyiyim hayatta yok evet ama dualarımda.Yine biri çıkar severim bu Allah'ın bize verdiği bir güzellik acı tatlı haliyle.Kimi sınav kimi kader ne denir ki.

Din kardeşi ve yoldaş olalim diyip evlilik yoluna cikmak mi?
Bence bi psikologa gidin.

Ailede hiç sevgi görmediğiniz için bocalama yaşıyor olabilir misiniz?
Babanızın durumundan dolayı da mantiginiz devreye giriyor ve ya onun gibi olursa diye düşünüyorsunuz.
Evlilik için acele etmeyin madem. İyice tanıyın birbirinizi. Ama korkularinizin sizi esir almasına izin vermeyin. İnsan bazen korkularını da putlastirip hayatının önünde koca bir engel yapabiliyor.
İyi düşünün, iyiye dua edin, Allah tan iyisini isteyin. Hissizlik değil kararsızlık yaşıyorsunuz şuan. Ya annem gibi olursam kararsızlığı.
Kötü cagirmayin.
Hem farzedin öyle oldu bununla ya da başkasıyla kötü bir evlilik oldu. Yine de boşanmak gibi bir çözüm var. Evlilik gibi boşanmak da helal. Dünyanın sonu değil. Evleneceksiniz diye hayat da bitiyor değil.
Karışık mi oldu bilemiyorum ama hayatı bu kadar farazi ve melankoli yasamayin. Anı yaşayın. Duygularınızı rahat bırakın bir. Bakalım sevebilecek misiniz? Sanki sevmemek için direniyorsunuz gibi. Baktınız tanıma aşamasında olmadi. O zaman evlenmezsiniz. Bu neden ah almak olsun ki? Olmadiysa da zorlamaya gerek yok. Ama hisleriniz hangi yönde önce onu bir netlestirin. En kotu karar kararsızlık diye boşuna dememişler.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Vicdaninizla yaşadiginiz ve iyi bi insan oldugunuz bu yorumunuzla o kadar belli ki(!)
Bizim gibiler günahkardir, vicdansizdir biz sizin gibi melek degiliz o yuzden bizden tavsiye almayin Allah muhafaza gunaha falan suruklenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…