- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Bayandogru
-
İyi de başlarda bende kırıcı değildim siz sonradan tepki verince bende aynı üslupla konuştumZaten herkese anlatıyorum.sadece onlar kirici üslup kullanmadan tavsiye verdiği için onlara sert tepki vermiyorum
Okudum zaten iki uc kere.sadece biraz karışık yazmışım bir de tam olarak anlatamamisim.burda kocami aldattım vi adamla yattım desem bu kadar tepki alır miydin acaba.alt tarafı icimi dokmek istedim.bu kaç kişi dışında neler yazdılar.bu kadar kötü olmayın ya.kalp kirmak çok basit geliyor.insan yanlış bile yapsa böyle kırıcı konusulmazTamam o zaman dönüp yazdığınız konuyu bi okuyun ve sonradan savunduğunuzu gözden geçirin
Tabi herkes fikrini söyleyebilir.ama bu kadar kirici çirkin bir üslupla olması beni uzuyor.insan biraz merhamet eder.Kimseye kırılma canım her insan aynı değil ki o yuzden yorumlarda farklı olabilir. Sen sadece yapılan yorumları analiz et.
Ayrılmak istemese YİNE AYRILAMADIM demezdi ki.Bakın bi tek ben değil herkes ayrılmak istediğinizi anlıyor
Tamam bende öyle dedim al nişanlını konuş dedim ayrılmak istediğimi nerden çıkardın dedi arkadaş banaAyrılmak istemese YİNE AYRILAMADIM demezdi ki.
Anne evinde ilk defa rahat edecekken bırakmak istemiyorsunuz kendinize ait bir oda, rahatlık.. ama nişanlınızı da kırmak istemiyorsunuz.
Düğünü erteleyin şimdilik herşey olacağına varır. Yaş kaçtı?
Yalnız başta kırıcı değildim ben dikkatinizi çekerim gayet normal tavsiye verdim sizin uslübunuz dwğişince değiştimOkudum zaten iki uc kere.sadece biraz karışık yazmışım bir de tam olarak anlatamamisim.burda kocami aldattım vi adamla yattım desem bu kadar tepki alır miydin acaba.alt tarafı icimi dokmek istedim.bu kaç kişi dışında neler yazdılar.bu kadar kötü olmayın ya.kalp kirmak çok basit geliyor.insan yanlış bile yapsa böyle kırıcı konusulmaz
Bence şu an kafası karışık. Duygu ve mantık birbirine girmiş.Tamam bende öyle dedim al nişanlını konuş dedim ayrılmak istediğimi nerden çıkardın dedi arkadaş bana
Sakın evlenme.. Mantığınla hareket et biraz bundan sonraki hayatın bari iyi olsun..Maraba kızlar.çoook uzun zamandır takip ediyorum.yeni üye oldum.içimi dökmeye o kadar ihtiyacım var ki...
biraz uzun olacak muhtemelen.Hikaye tarzı okumayı sevmeyenler bence hiç baslamasin :)
kızlar...Ben küçüklüğümden beri paramparça bir ailede büyüdüm.
Öyle ki annemi en son ne zaman öptüm...Ne zaman sarildim hiç hatırlamıyorum.
sevgi gormedim.
babam içki içer kumar oynardı.Annemle hep kavga ederlerdi.liseyi yırtık ayakkabıyla bitirdim.üniversite ilķ sınava girdim barajin cok ustunde yaptim.ikinciye girmedim.
Çünkü anneme verem teşhisi konulmuştu.
babam bizi bırakıp gitmişti.abim çalışmıyordu.ise girdim 3 sene çalıştım.
bundan 5 ay öncesine kadar.hayatımda kimi tanidiysam çok kötülük gördüm.
hep aldatıldım, iftira gördüm,yalanlar duydum.
Eskiden ne yasasam da hep merhametli,sevecen,vicdanlı bir insan olmaya devam ettim.çoğu zaman istemiyordum böyle olmak.Cunku benim sevgimi de,iyi niyeti mi de,merhametimi de somurduler.
Annem kendi halinde takılıyor.abim de öyle.bütün gün evde bi yanda müzik,bir yanda televizyon,bir yanda da ellerinde telefon.
Ben küçüklüğümden beri hep dine yöneldim.elhamdülillah bu konuda kendimi geliştirdim.son iki uc yıldır evdeki kavga gürültü maneviyatimi çok etkiliyordu.
ALLAH affetsin.an oldu namazı bıraktım.ibadet etmeyi.Öyle yorgundum ki sürekli bunalimdaydim.
zaten iki sene once OKB teshisi konuldu.
Ama ben ahiretim icin çabalamak istiyordum.bunun için tek çare ya evlilik ya da ayrı eve cikmakti.
Ama annem razı olmayacağı için bunu yapamazdım.tek çare evlilikti.
birisi oldu.evlilik amaçlı konuştum ama iki gün sonra vazgeçtim.ama peşimi hiç bırakmadı.
dini konularda sağlam birisi.tevhid ehli.evlenmeyi çok istiyor.
o da ailesi tarafından dışlanıyor ve çok mutsuz.
4 ay kadar olacak konuşuyoruz.iyi bir insan.
ama ben hislerimi kaybettim.
Eskiden o kadar duygusal biriydim ki hislerimi çok yoğun yasardim.
ama yaklaşık 5 6 aydır hissiz bir insan oldum.insanlara karşı sevgi bile hissetmiyorum.
Herşeyden vazgecmistim.tek istediğim düzen ve huzurdu.bunu da ALLAH in rizasini kazanmak için maneviyatimi toparlayıp ibadetlerimi edebilmek için istiyordum.
bu kişiyle evlenmeye karar verdim.ama hissiz olduğum için ona da bisey hissedemedim.
bunu ona da söyledim.kabul etti.ALLAH için evlenelim yoldaş olalım dedi.tamam dedim konuşmaya devam ettim.
Şimdi tasiniyoruz annemlerle.dün evi gördüm.Simdi benim de bir odam olacak.
Şimdiki evimiz çok küçük ve yıkık.evin içinde fareler geziyor.tavan dökük.
ama son 3 gundur evlilikten çok soğudum.
sanırım artık huzurlu bir şekilde kendime ait alanda ibadetlerimi edebileceğim,huzurlu olabileceğim için.
Bir de hislerimi kaybettiğim için böyle oldu.
evlenmeyi sadece huzur ve düzen için istiyordum.
ama şimdi o kişiyi de yarı yolda bırakamıyorum
Cunku bir söz verdim ona.maddi durumu yok.
ailesi din düşmanı.benim için çok fedakarlıklar etti.
ve o da benim gibi huzur düzen istiyor ahireti için.
Ben ne yapacam artık hiç bilemiyorum.
Tam olacakken huzurum şimdi iki ay sonra verdiğim sozden caymamak için,
bir muslumanin ahini almamak için evlenmek zorundayım.
ama evlenmek istememe sebep olan sorun ortadan kalkmisken,şimdi hissiz olmamı,evlilikten sogumayi ve annemi abimin eline bırakmayı daha çok sorun eder oldum.
artik kafam çalışmıyor.Sadece bekleyecem ve dua edecem.
ne olacaksa olsun diyorum sadece...
Okuyan herkesten ALLAH razı olsun.
RABBim bizlere dünya ve ahirette iyilikler versin.
Evlilik de bir ibadettir. Hatta namaz kılmak günde 1 saatini alırken, evlilik insanın ömrünü alır. Yani daha önemli demek istemiyorum ama en az namaz kadar önemlidir.O zaman seccadeyle evlenin??
Ablacim dunyalik isler ayri, din ayri. Din kalpte yasar, ibadetini edersin, huzuru bulursun. Bunun sevmeyle sevilmeyle ne ilgisi var?? Sonra da diyorsunuz ki hissizim, eee tabi ki sevmediginiz birine ne hissi besliceksiniz?
Bence siz gecmiste yasadiginiz kotu olaylarin etksiinden iyice kurtulmadan evlenmeyin. Karsi taraf onu sevmediginizi biliyor mu?
Vicdaninizla yaşadiginiz ve iyi bi insan oldugunuz bu yorumunuzla o kadar belli ki(!)Sağlıksız oldugumu takıntı yaptığını nerden çıkardın ki.Ben küçüklüğümden beri dine yönelen bir insanim.yazdıklarım da sadece gerçekler.ama sizin gibiler sadece dunyalik yaşadığınız için kalkıp ta vicdan iyla yaşayan insanları rahatsız diye nitelendiriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?