hisar çay setini nasıl yarı fiyatına mal edebiliyorum?

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar simdi size bi konuda bişi danıscam
ben yakın bi zamnda cay setimi de alıp su ceyiz olayını kapatmak istiorm
hisarda bi set beğendm 6 kişilik fiyatı 261 12 kişiliği 371 tlcik
bunlar içinde sadece çay tabakları çay kaşıkları ve tepsileri var ve şekerlikle çay bardakları yok
set şudur yeni üretilmiş bahama çay seti tepsisi ve çay tabakları acayip güzelll:))
Eki Görüntüle 300133
ama benm şöyle bi fikrm geldi yine her zmanki gibi:) bunun tepsisi tek satılıo fiyatı sanırm 100tl fln
çay tabakları da 12li fiyatı 83tlymiş yani 371i cay kaşıklarını ödemiş olmuomuyuz, e benm çkb takımımın içinde milanolarn 12 tane de çay kaşığı var almama gerek yok yani
toplamda 180 liraya + fabrika satışından alıcam için %10 indrmle de 160 liraya bu cay setini almıs olabiliormmmmmm
caydanlığım tearend olucak zaten yanına bide milano şekerlk beğendm 20 tl ne diosunuz şekerler:))
Eki Görüntüle 300134 Eki Görüntüle 300135
normal bi çay setinden bile ucuza mal oluo bence hemde hisarın daha ne olsn

Son düzenleme:
gamzelim simdi sen bu konuyu kesin mutfak araç gereçlerine taşırsın ben yine buraya açmısım ama yeterli yorum aldıktan sonra taşırsan çok memnun olurm, nütfenn

Kesinlikle almalısın çok ucuza mal oluyor ben 12 kişilik olan çay takımımı indirimde 200 TL ye almıştım.O çaydanlık hele çok kullanışlı yaaa benim tencere takımımda olmayaydı çaydanlık buna kafayı takardım heralde :2: Canım ben de geçen sene özellikle Esenyurta geliyordum çalıştığım firmanın genel merkezi orada. Hisar mağazasına gitmemiştim, bilmiyorum zaten oraları pek. İstanbulda ucuz yerler çok.

Nasil kandiriyolar insanlari ya sok oldum, 300 küsür tlyi cay kasiklarina mi vericekmisik gercekten :26:

evt cnm ya zaten bize yarm saat uzakta esenyurt tencerelerimi ordan almıstm çay setimi de ordan alıcam, hep kafaya takıodm çok pahalı fln die ama etraflıca düşünüce böle de alınabilir yani

Nasil kandiriyolar insanlari ya sok oldum, 300 küsür tlyi cay kasiklarina mi vericekmisik gercekten :26:
sorma cnm özellkle de bu konuyu açıym dedm burda belki benm gibi bu şekilde tamamlamak isteyenler olabilir

Valla çok akıllıcaa.. İşte KK Kadınının farkııı

ayy çok mersi:) belki fiyatları düşüremeyiz ama onlardan zeki olabiliriz

canım ızmırde gecen gun elvan ceyız dıye bır ceyızcıde hısar cay takımı gormustum tepsı bardak altı ve cay kasıkları 6 kişilik 99 tl idi. Siz hangı sehırdesınız bılmıyom ayrıca halen kampanya devam edıyormu hangı model tam olarak bılmıyorum. Sadece solemek ıstedım. İzmirde olanlar bı baksın

cnm ben istanbulda hisar fabrika satış mağazasına çok yakın oturuorm herseymi ordan aldm
acaba hangi cay setiydi o, bazen öle kampanyalar oabilio izmrde çok arkdaşm var üniyi orda okumustm, bi sordurturum orayada ama acaba benm beğendiğim modelmidirki?
saol yine de bnde 12kişiğilini fln 160e alıcam en kötü ihtimal

gamzelim simdi sen bu konuyu kesin mutfak araç gereçlerine taşırsın ben yine buraya açmısım ama yeterli yorum aldıktan sonra taşırsan çok memnun olurm, nütfenn

:)
Konu icerik nedeniyle "Mutfak Araç ve Gereçleri" basligina tasinmistir.

ayy nill.. bana dur de ya:)
nekdar zekice:)
tebrk ederim:) istanbulda olsam hep peşinde olurdum. arada bide kpss bilgileri söylerdim
fabrika satış daha ucuz oluyor dımı canım. ee tabi haliyle: 9

ayy nill.. bana dur de ya:)
nekdar zekice:)
tebrk ederim:) istanbulda olsam hep peşinde olurdum. arada bide kpss bilgileri söylerdim
fabrika satış daha ucuz oluyor dımı canım. ee tabi haliyle: 9
cnm bana çok yakın fab. satış mağazası %10 indrmli zaten peşin yada taksit farketmio

tebrik ediyorum çok zekice bence :)

tşk ederim, araştıra araştıra çeyiz kurdu oldm sanırmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…