Hislerim doğru mu? Kafayi yiyeceğim...

Bence anneler hisseder.
Benim dayımın kızkardeşim ve benimle akran sayılabilecek 3 kızı var. Biz de kucuklukte ergenlikte vs her zaman onların ev daha neşeli daha hareketli diye gidip yatıya da kalmak isterdik. Annem hiçbir zaman kimsenin evinde onsuz gece kalmamıza değil gündüz bile bile gitmemize izin vermezdi. Hatta dayım için, ben yokken gelirse kapıyı açmayın bile derdi. Aslında seviyor da abisi, bir yanlışını da görmemiş ama biraz dengesiz hafif de aklı kıt gibi bir adam. Güvenmiyorum ona derdi annem.

Birkaç yıl önce bir bayram günü annemle dayıma gittik, evde 2 küçük 3 5 yaşlarındaki erkek torunuyla dayım yalnız oturuyorlar. Zaten toplasan 20 dk oturmadık bile. Çocuklar ortalarda koşuyor oynuyor dedeleri oturduğu yerden sakalasiyor bunlarla. Birdenbire dayımın çocukların pipisini elleyerek "kamışa su yürüdü mü" dediğini duydum. Annemle gozgoze geldik ve apar topar kalktık.

Daha sonra annem dayımın karısını ve kızını, cocuklarin cinsel organlarına vs kimseyi dokundurmasinlar diye uyardı. Çocuklara bunu ogretin dedi. Cevap olarak doktorlar oynayın diyorlar diye bir tepki aldı :) annem doktorlar, çocuklar kendisi dokunsun diyorlar dedesi ya da başkası oynasın demiyorlar dese de ikna edemedi. annemin bizi neden abisinin ailesiyle yalnız bırakmadığını iyice anlamış oldum.

Demem o ki, çocuğunuz dayinizla yalnız kaldığında bile izliyorsunuz muhtemelen dayiniz değil başkası da olsa, bir kadın da olsa izleyecektiniz. gözlemci, çocuğun her hareketine dikkat eden bir annesiniz. Bence anneler yanılmaz.

Öncelikle geçmiş olsun...

Neden belli etmeden izliyordunuz? Anlatımınızda bir yandan ilk kez böyle bir olay görmüş gibisiniz, bir yandan da belli etmeden bir kimseyi izlemek için önceden şüphelenmek lazım... Bir de kızınız balkondan yanınıza gelirken dayınız kızın size doğru geldiğini göremeyecek bir mesafede miydi? Sizi göremeyecek bir açıda iseniz bayağı bayağı saklanarak izlemeniz gerek. Ama eğer saklanmadan bakıyorsanız bu durumda da dayınızın sizi farketmesi gerekir kızınız size doğru gelirken. Potansiyel sapıklar aynı zamanda mevcut durumlarından dolayı çok da dikkatlilerdir. Dolayısı ile eğer sizi farkettiği bir açıda iseniz, dayınız risk alıp kızınızın poposuna bakmaz.

Biraz daha sorduğum sorularla alakalı bize done verebilirseniz daha iyi değerlendirebiliriz sanki? Bu hali ile biraz eksik var gibi, ne olur kusura bakmayın.
Geç yazıyorum dışarıdayız. Bugün başka bir falso görmedim,bir bakış vb. Sabah biz kahvaltı yapıyorduk,carprazimizda balkon var onlar ordaydı. Baksa gorurdu yani gizli değildim. Kızımın yakınındaki herkesi gözlemliyorum korkuyorum açıkçası. Bir de biri sormuş,kızımın üstünde tayt tişört vardı.

Bu tür şeyleri okudukça tiksiniyorum insanlardan, böyle bir şeyi düşünmek bile iğrenç geliyor.

bence iyi ya da kötü niyet farketmiyor kimseyle yalnız bırakmayın çocuklarınızı... dayısı kötü niyetli mi iyi niyetli mi baktı bilemeyiz ama siz yine de çocugunuzu uyarın kimsenin dokunmaması konusunda.

Ben geçen eşime şu uyarıyı yaparken buldum kendimi;oğlanı parka götürüyorsun sevimli kız çocuğu falan görürsün sakın gülücük bile atma (eşim çok sever küçük kız çocuklarını) annesi babası yanlış anlar. Eşimde yok zaten asla dedi. İnsanlar paranoyak oldu Artık. Belki sizde haberlerden falan etkilendiniz. Hepimizin psikolojisini bozdu sapıklar

olumsuz haberlerden etkilendiğimiz için bu tür şeylere daha duyarlı hassas hale geldik çünkü haberlerde hep ya komşu ya akrabadan çıkıyor bu tür sapkınlıklar ama ben bu olayların geçmiştede hep yaşandığı ama önceleri kol kırılır yen içinde kalır misali üzerinin örtülmeye çalışıldığını düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum
tavsiyem tek bir olaya bakarak dayınızın sapık olduğu kanısına varmamanız ama tedbirli olmanız
çok zihninizi kurcalarsa çocuk pedagoguna danışın derim

Kesinlikle olamaz diyemeyiz, çivisi çıktı dünyanın :(
Ama dayınızı iyi kötü tanırsınız.
Ne bileyim belki daldı bir an gözü takıldı farkına bile varmadı. Olabilir yani.
Hemen sapıklıkla yaftalamamak lazım.
Bir falsosu olmadığı sürece anlamanız da mümkün olmayacak.
Tetikte olmak uyanık olmak güzel ama yine de dayınıza karşı kalbinizi bozmayın şimdilik.
Belki adam o an başka birşeye odaklanmıştır. Olur ya bazen, alakasız bir anda alakasız birşey gelir aklımıza, dalarız.
Öyledir inşallah.

Bana yaftalamak icin yetersiz geldi ama takipte olun yine de . Tavsiyem oncelikle kizinizin bikinili resmini buralarin avatarina kadar koymayin. Ne gerek var. Pedofilili kayniyor internet.

Düşüncesi bile korkunç ya Allah ıslah etsin. Biz küçükken dayilarimla o kadar oynardık ederdik Bi gün zorla oturtmaya çalışmadılar bizi kucaklarina zaman çok pislesmis be :KK12:kimseye guvenemiyoruz hep pis düşünceler doluyo kafamıza pislikler yüzünden :kızgın:

Kesinlikle olamaz diyemeyiz, çivisi çıktı dünyanın :KK43:
Ama dayınızı iyi kötü tanırsınız.
Ne bileyim belki daldı bir an gözü takıldı farkına bile varmadı. Olabilir yani.
Hemen sapıklıkla yaftalamamak lazım.
Bir falsosu olmadığı sürece anlamanız da mümkün olmayacak.
Tetikte olmak uyanık olmak güzel ama yine de dayınıza karşı kalbinizi bozmayın şimdilik.
Belki adam o an başka birşeye odaklanmıştır. Olur ya bazen, alakasız bir anda alakasız birşey gelir aklımıza, dalarız.
Öyledir inşallah.
Çok iyi niyetlisin be canım senin gözün hiç daldı mi öyle 🤔

kiziniz arkasinda baskili bsy gitmemişti dimi mesela benim kuz 3.5 yasinda bi tayti var arksinda cup kek var resum acaba oyle bsy giydi de resim mi dikkatini çekti ne resmi bu gibisinden

Çok iyi niyetlisin be canım senin gözün hiç daldı mi öyle 🤔
Neden olmasın, yorumları okuyun kaç kişi farkında olmadan saçma sapan yerlere daldığını söylemiş.
Bu da ihtimal dahilinde, ben pollyanna olun kötü düşünmeyin demedim.
Sadece sapık olmama ihtimalini de unutmamak gerektiğini vurguladım.

büyük kızınız 6 yaşında mı ? Valla hanımefendı ben artık ızledıgım haberlerden yola cıkarak kımseye guvenemez oldum babam esımde buna dahıl o yuzden kızlarınızı gozunuzun önünden ayırmayın babaymıs abıymıs dayıymıs kımseye guvenmeyın. Ve kızınıza öğretin o el şakalarına dahi müsade etmesin. Ben 91 doğumluyum benım cocuklugumda boyle seyler olur muydu bılmıyorum bıle kısa kısa sortlarla komsulara gıder yarı geceye kadar evlerınden cıkmazdım sokaktaydım ama benım bır huyum vardı kı hala var kendıme asla dokundurmam annem bıle olsa benı opemez buna benı annem alıstırmadı ama ben boyleyım suan bıle annem benı opemez opsede sılerım falan sızde cocugunuza öğretin bırı sana dokununca elıne sacına dahı olsa kızsın dokundurmasın dokunacagını anladıgında. Artık devır ıgrenc bı devır he kötü niyeti olmayadabılır kucuk oldugu ıcın yuruyusu komık gelmıste olabılır ne bılım bakısı goren sızsınız ve ıyı nıyet mı kotu nıyet mı oldugunu daha ıyı anlarsınız kı ıcınıze hangısı en cok dogmussa o dogrudur.
Babasına güvenip çocuğumu bırakmayacaksam neden o adamdan çocuk yapayım??

sizin yerinizde olsam bahsetttiginiz diger kizi yaz tatili dolayisiyla misafir eder , cocukla diyolaga girerdim , illaki cocukta hissedersiniz yolunda gitmeyen birseyler varsa. emin olmak icin aklima baska birsey gelmiyor :KK43:

Kızınız kiloluysa falan ne biliim belki yürüyüşü falan komik gelmiştir yani şimdi bakmak var bakmak var, gülerek mi baktı yoksa ciddi ciddi süzdü mü mesela... Bi tanıdığımızın dört-beş yaşlarında çocuğu var mesela, oturuşu, bazı hareketleri o kadar komiğime gidiyor ki izliyorum bazen. Bazen göbişini, yanaklarını sıktırasım geliyor ama yapmıyorum tabi. Erkek olsaydım belki de yanlış anlaşılırdım.

Bi benim galiba gayri ihtiyari önümde yürüyen insanların poposuna bakan. Sokakta önünüzde birisi yürüyorsa gözünüz o an nereye kayıyorsa bakmazmısınız?

Mesela düşünüyorum şimdi bugün spor hocam önümde yürürken arkasını dönümce poposuna baktım ama poposuna bakayım niyetiyle değil, bacaklarına da baktım, öyle göz kayması yani, refleks, oğlumun her yürümesinde gözüm hep o tatlış poposunda, koltukta annem otururken kalkıp önümden yürüyorsa poposuna bakmışımdır kaç defa, yani zaten ya başa ya bele ya popoya yada bacaklara bakabiliriz, çok seçenek yok yani. Kafasını çevirip sapıkça mı baktı, yoksa yine refleks olarak yanından uzaklaşan kişiye kafasını mı çevirdi. Bunlar hep olabilecek şeyler.

Tabi ihtimal dahilinde mi evet ama böyle düşünmen için çok yetersiz bir davranış.

Kızım kimin yanındaysa izliyorum, korkuyorum demişsiniz, bu konuya çok hassassanız öyşe yorumluyor da olabilirsiniz.

Kızınızı tembihleyin kimsenin kucağına oturmasın, dokunmalarına da izin vermesin. Ayrıca bahsettiğiniz küçük çocuğu görme imkanınız varsa onu da tembihleyin. Gözünüzü dört açmayı da ihmal etmeyin.
Ben dün iki yaşındaki kızımın poposuna vurdum, sevmek amaçlı(ilk defa) vurduğumda uyardı beni, sonrasında ben mutfağa gitmiştim, oraya geldi bir de orda uyardı “anne bana bi daha böyle yap hayır” diyerek ciddi bir şekilde.
6 yaşındaki bir çocuk haydi haydi kendini koruyabilir, uzak durabilir. Sakin bir şekilde açıklayın siz.

Yasini tam bilmiyorum 40-45 arasıdır,çocuklarına karşı çok iyi bir baba hatta bende çok severdim dayımı. Inş.ben yanılıyorumdur,ins.sapikca değil de iyi niyetlidir ama bana hiç öyle gelmedi:KK43:

Kaç dayınız var

Benim 4 tane var hepsinin yaşını bilirim

Siz de iki çocuk annesi kadınsınız en az 25 olsanız dayınız ile aranızda 15-20 yaş olur

Bana çok garip geldi yaklaşımınız

Çocuğu sevmiş arkasından da bakmış

Poposuna baktı vs bana abartıyorsunuz gibi geldi

Fazla mı evhamlısınız yoksa geçmişe ilişkin bildiğiniz bazı şeyleri yazmadınız mı bilemem de bu anlattığınız kadarını görsem hiç aklıma kötü şeyler gelmez

Gözünüz üstünde olsun ama hemen öyle yargısız infaz da yapmayın. Evet neler okuyoruz, neler neler olmuyor ki... Ama iftiraya uğrayan veya yanlış anlaşılan insanlar da var. Belki dayınızın gözü dalmış farkında olmadan bakmıştır belki de aşağılık sapığın tekidir, bunu sadece bu olaydan bilmek imkansız. Siz dikkatli olmaya çalışın her ihtimale karşı.

Back
X