Hislerim doğru mu? Kafayi yiyeceğim...

ya benim de bazen gözüm dalıyor otobüste metroda bi bakıyorum insanların bi bölgesine dalmışım, diyorum inşallah farketmemişlerdir. acaba böyle bir dalma olmuş olabilir mi? inşallah öyledir ve kötü niyet yoktur.

ayni durumla bir daha karsilasirsaniz allah korusun direk tersleyin farkettiginizi anlarsa bisey yapamaz kovamazsinİzda simdi ne diyebilirsiniz ki gozunuz uzerinde olsun

Ya acaba arkasından normal baktı siz mi yanlış anladınız diyeceğim de normal baksa bu kadar dikkatinizi çekmedi sanırım. Allah kahretsin böyle insanları cidden günah boynuna.
Eğer öyle bir durumdan net şüpheleniyorsanız bence sessiz kalmayın derim. Valla dayı mayı hiç umursamayın, gerekirse sizi kötü bilsinler ama o adam birşey yapamasın kimseye.

masum bi bakış değildi demek ki şüphelendiyseniz ben boşa olduğunu sanmıyorum. dayıyla konuşun çocuğumuza eğitim veriyoruz mahremiyet sınırlarına dikkat edersen sevinirim diye

Konuya nasıl giriş yapacağım bilemiyorum.

Dün 1 saatlik bir mesafeden misafirlerimiz geldi,dayım yengem,18 yaşlarında erkek kuzenim ve 24 yaşlarında kız kuzenim. Sanırım 2-3 gün daha burdalar. Dayım yengem ve erkek kuzenim üst katta annemde kalıyorlar,kızkardeşim ve kiz kuzenim gece bizim evde kalıyor. Gunduz beraberiz.Kuzenlerim canlarım, yengem ve dayım da öyle ama (parmagimin titremesinden çok zor yaziyorum) dayımın bir hareketini gördüm.
Eşim iki kızım ve dayım balkondaydı, eşimle küçük kızım içeri girdi, büyük kızım dayimla balkonda kaldi. Ben belli etmeden izliyorum. Dayım kızımın kolunu gidikladi,kızım kikirdadi 'yaa..yapma'filan dedi kurtulmaya çalıştı.Sonra yanıma geldi,dayım da arkasından poposuna bakti. Yemin ederim o an düşüp bayılabilirdim. Ilk an hadi sakalastilar diyelim,bu poposuna bakma nedir?
Sizce ben napayım? Nasıl emin olunabilir ki. Biz yanına gitmeyiz o da defolur gider ama benim aklım yaşadığı yerdeki kızımın yasiti bir kızda. Dayım haftaiçi uzak bir yerde çalışıyor,haftasonu ailesinin yanına gidiyor. Bir başka dayımın torunuysa dayımlarda kalıyor. Bu kız da benim kızım gibi 6bucuk yaşında ve annesiyle babası boşandığı için dayimlarda kaliyor. E iki dayım aileleri de evleri yakın diye hep beraberler. Dayım gerçekten hissettiğim gibi bir pislikse benim yapabileceğim şey nedir? Ben artık normale donemem :KK43: Kafamda hep acaba olacak...
Valla bu devirde böyle kuşkulanmak normal,takipte kalın

Bilemedim ama cok iyi tanımıyorsun anladığım kadarıyla dayını zira tanısan daha farklı düşünüyor olurdun.
Yani kesin kötü niyetli yada kesin iyi niyetliydi gibi net olurdun.
Bu durumda ikisini tek bırakmamakla başlayabilirsin işe. Yanlarında ol.
Önlem almak iyidir her zaman.
Hem olabileceklerin önünü kesmek,hemde kötü değilse niyet kalp kırmamak adina.
İnşallah yanılıyorsundur bu arada.

Back
X