Bir dönem ders gördüğüm bir hocam vardı benden 4 yaş büyük . Aşk konusunda kendimce çok büyük bir yaram vardı . Öyüzden birine birşey hissetmeyi düşünmedim yada hissettiysem bile farketmedim . Fakat bugün beni bunları düşünmeye zorlayan birşey yaşadım ..
Aradaki din dil ırk farkından belkide hep uzak durdum yani o dersler bittikten sonra görüştüğümüzde ima etse dahi ben birtürlü anlayamadım . Daha sonra açık olarak söyledi fakat farklı şehirlerdeydik.
Gözümün önüne bir sürü sorun geldi.
ne onun ailesi beni kabul ederdi ne benim ailem onu .
birde ben hazır mıydım birini tekrar sevmeye hiçbirşeyden emin değildim .
o bana söylediğinde aynı ilde değildik.Hep dönüceğim günü bekledi.
Seni uzun zamandır görmedim dedi bende birşey demedim belkide buyuzden buluşalım demedi .
sadece sık sık kalbını kırdıgımı söyledi.
Sonra önceden beraber çalıştığı çok sevdiğim başka bir hocam vardı onu görmeye gidicektim meğer yine aynı yerde çalışıyorlarmış ( farklı bir kurumda ) ikisi birbirini tanıyor . O hafta ona yazmıştım cevap vermedi cevap vermeyince kızdım o sevdiğim hocamıda görmeye gitmedim o hafta .Dolayısıyla onuda göremedim. Sonradan öğrendimki gitseydim o gün onun son iş günüymüş . Başka bir ilde iş bulmuş oraya gitmiş.
öğrendiğim zaman şok oldum . Bugun o sevdıgım hocamı görmeye gittim . Oda bana Xin yaşadığı bazı sıkıntılardan felan bahsetti çok etkilendim .
eve geldim oturup ağladım uzun süre...
Kendimi anlayamıyorum o gitti diyemi ağlıyordum ? madem bukadar çok istiyordum neden o ima ederken hiç buluşmamız için yeşil ışık yakmadım . yoksa sadece yaşadığı kötü şeylerden mi etkilendim .
Gitmiş olması neden bukadar dokundu bilmiyorum aslında dokunan şeyide tam oalrak çözemedim .
Sadece belkide ilgi duyulmak hoşuma gidiyor , yada kendimi kandırıyorum bende ona ilgi duyuyorum ...
siz ne dersiniz ?
çoğu kimse anlayamıyor zaten bu durumu,
acaba onu seviyor muyum yoksa onun bana ilgisinden dolayı mı böyle bir his var?
ve bunu ayrı kaldığında hatta bir başkasıyla görüşmeye başladığında anlıyorsun, ee ilgiyse ilgi yeni görüştüğün de ilgi gösteriyor ama "yaaa demek ki seviyormuşum" diyorsun ve genelde çok geç farkına varıyorsun.
çoğu kimse anlayamıyor zaten bu durumu,
acaba onu seviyor muyum yoksa onun bana ilgisinden dolayı mı böyle bir his var?
ve bunu ayrı kaldığında hatta bir başkasıyla görüşmeye başladığında anlıyorsun, ee ilgiyse ilgi yeni görüştüğün de ilgi gösteriyor ama "yaaa demek ki seviyormuşum" diyorsun ve genelde çok geç farkına varıyorsun.
bugün okadar ağlayınca ne oluyor sana diye kızdım insanoğlu bazen çok bencil olabiliyor
bir şey hissetmese bile kendisine ilgi duyan birini kaybetmek istemeye biliyor ...
keşke dediğiniz gibi idrak etmesi kolay olsa biri çıksa dese yada evet seviyorsun hayır sevmiyorsun diye ..
bugün okadar ağlayınca ne oluyor sana diye kızdım insanoğlu bazen çok bencil olabiliyor
bir şey hissetmese bile kendisine ilgi duyan birini kaybetmek istemeye biliyor ...
keşke dediğiniz gibi idrak etmesi kolay olsa biri çıksa dese yada evet seviyorsun hayır sevmiyorsun diye ..
Cevabını kendin vermişsin zaten.
Yaralı bir yanın var ve sana ilgi gösteren bir erkekten uzak kaldın.
Onu sevmiyorsun. Sadece kendi duygularına odaklısın.
Seni iyi hissettirmiş içten içe.
Bu yüzden karmaşık duygular içindesin.
Gerçekten sevsen bunu adın gibi bilirdin.
Muallakta kalıyorsan başka bir şey o. Aşk,sevgi değil.
Ayrıca kendinde kusur arama, suçluluk hissetme.
Olağan şeyler bunlar. Çoğumuzun başına gelmiştir.
yıllar önce çok büyük bi aşk yaşadım. hikaye sizinki gibi başladı. yıllarca olmaz,olamaz dedim . çok seviyordum aama o gözle bakamıyordum.. 1.5 yıl başkasıyla çıktım onunla konuşmadık hiç.. ama oku l bitti diğer ilişkiyi bitirdim ve gecem gündüzüm hayallerim o oldu.ona ulaştım bir şekilde ve deli dolu bir aşk yaşadık .. ha noldu bitti 2 yıl sonra ama pişman değilim o duygu çok özeldi,aşkı yaşamak her kula nasip olmaz. ona ulaşmayı dene..
yıllar önce çok büyük bi aşk yaşadım. hikaye sizinki gibi başladı. yıllarca olmaz,olamaz dedim . çok seviyordum aama o gözle bakamıyordum.. 1.5 yıl başkasıyla çıktım onunla konuşmadık hiç.. ama oku l bitti diğer ilişkiyi bitirdim ve gecem gündüzüm hayallerim o oldu.ona ulaştım bir şekilde ve deli dolu bir aşk yaşadık .. ha noldu bitti 2 yıl sonra ama pişman değilim o duygu çok özeldi,aşkı yaşamak her kula nasip olmaz. ona ulaşmayı dene..
biliyomusun sevip tekrar ayrılmayı yüreğim kaldırmıyor ve bir ilişki yaşamak aslında çok korkutuyor beni
ve artık başka bir şehirde mesafelerde girdi araya ..
diğer konuları nasıl çözerim bilmiyorum din,dil,ırk hepsi ayrı ... ne dersin canım ?
biliyomusun sevip tekrar ayrılmayı yüreğim kaldırmıyor ve bir ilişki yaşamak aslında çok korkutuyor beni
ve artık başka bir şehirde mesafelerde girdi araya ..
diğer konuları nasıl çözerim bilmiyorum din,dil,ırk hepsi ayrı ... ne dersin canım ?
hımm .. mesafe flan önemli dğl de bu ilişki devam ederse kültür farkı sorunu da oluşacak belli ki.. ozaman zorlama derim.. karşına sana uygun deli gibi aşık olacağın biri çıkar inşallah..
hımm .. mesafe flan önemli dğl de bu ilişki devam ederse kültür farkı sorunu da oluşacak belli ki.. ozaman zorlama derim.. karşına sana uygun deli gibi aşık olacağın biri çıkar inşallah..