hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

tmm tatlım cok tşk ederim

kızlar 6 yılık evli biri olarak size tavsiyem evlnmek için acele etmeyin kusura bakmayın daldım konunuza ama önce işinizi bulun sonra eş

öylesine gördüm ben tienen arkadaş listemde onun cevap yazdığı konular profilde gözüktüğü için ordan gördüm yani tatlım:)
ben esmerim sevgili adayı ise sarışın kumral tenli:)

kızlar 6 yılık evli biri olarak size tavsiyem evlnmek için acele etmeyin kusura bakmayın daldım konunuza ama önce işinizi bulun sonra eş

doğru söylüyorsun calısmadanda olmuyor herkes baba evindeki gibi rahat edemez allaha sükür suan rahatım evlendiğimde aynı rahatlığı bulmam icin benimde cabalamam lazım bunun icin ünv sart calısmak sart :)))

Jadaloz ben de iskambil istiyorum, evliliğim sürecek mi diye? Ben kumralım, eşim kızıla dönük, renkli gözlü.

ceylinnn
saçları dalgalı bir kız var açık renkli saç tonu aralarda balyaja benzer seyler var sanki önleride kısa saclarının percemli galiba bu kızda ve sevgilisiyle öpüsüyo sanırım cocuk yanağından öpüyo cok masum gözüküyolar seviyorlar birbirlerini ve erkeğin arkasında saçlarını kulaklarının arkasına atmıs bir kadın var onları izliyor destekliyormu kıskanıyormu cözemedim sanki erkekte G harfi var ?

Son düzenleme:
öylesine gördüm ben tienen arkadaş listemde onun cevap yazdığı konular profilde gözüktüğü için ordan gördüm yani tatlım:)
ben esmerim sevgili adayı ise sarışın kumral tenli:)

tamam :)

birbirinizden apayrı yerlerde çıkmışsınız. aşk adına yakınlık şu anda yok. erkeğin tarafında bir sevgi var ama senin kartlarının yanında olmadığı için bağlantı kuramadım. sana olan sevgisi de olabilir başkasına karşı da. eğer şu an sevgili olma yolunda ilerliyorsanız sanadır. hoşlandığın biriyse emin olamadım.
ben sevgili olma yolundaymışsınız gibi yorumlayım en iyisi :)
içinde sana karşı beslediği bir sevgi var ve yüzyüze görüşmek istiyor seninle. sen henüz pek yoğun duygular içinde görünmüyorsun izlemedesin. eğer bir yakınlaşma olursa bu ailen tarafından sıkıntıya sebep olabilir.

birbirini seven iki insanla evlilik cok güzel ama aileler karışmıyacak biz uzagız ikimizin ailesinede huzurluyuz inanın sevgi kadar huzurda cok önemli

Jadaloz ben de iskambil istiyorum, evliliğim sürecek mi diye? Ben kumralım, eşim kızıla dönük, renkli gözlü.

kalpleriniz hala birbirinizde. seviyorsunuz. araya mesafeyi sen koymuşsun eşin de bu durumdan sorun yaşamış. sorunları büyük görünüyor.

arkadaşının söylediği kadarıyla ben önceki sevgilimle çıkmaya başlamadan önce bana teklif edicekmiş ama ben onu o anlamda düşünmemiştim..
sonra ben başkasıyla çıkarken de hep seni bekledi ayrılcağını biliyodu falan dedi arkadaşı bana..
evet ben hala izlemedeyim artık pek güvenemiyorum kimseye:)
teşekkür ederim tatlım ailem zaten daha 1-2 yıl bilmezler eğer bi ilişki başlars bile:)

bu kız ben değilim ama ayrıca bu kız benm sevglimle öpşmüyor dimi valla ağlarım bak he ( benm sevgilimle öpüşmesin bu kız kim ya erkekte g harfi var çözemedim ya kim bu ne işi var bu dadanın benim falımda :))

kafam yoruldu fazla birsey göremedim ama cözümlenmesi gerekn bir konu var ve bu konunun üstüne düsmen gerekiyormus cabalaman yani bu sorun bir erkekten ötürü olabilir hatta sorunun üstüne üstüne gidiyo o kimse ...ve önünde vermen gereken kararlar olacak bu kararları verirken iyi düsünmen gerekiyor iş konusunda olabilir

anladım canım. hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…