aynen canım ya önlemimi almalıyım :) ağzından bal damlıyor canım bu akşam snei öpcem smdi agznı :)
ne enerjisi bu çok enerjik değilim bugünlerde ama :)
oo bak işte bu bir adımdır daha ne olsun :)
tmm tatlım cok tşk ederimcanım yarın istersen bakarım ama aynı gün arka arkaya bakmıyorum
olucak mı diye bakamam ama genel olarak bakarım. bi dilek veya istek üzerine bakmayı bilmiyorum.
tenlerinizi yazarsan açarım.
bi de bişey merak ettim öylesine girip mi gördün birileri mi haber verip çağırdı :)
ağzımı öpme kızyanağımı döneyim bn bari kurban gitcem arada
canım yarın istersen bakarım ama aynı gün arka arkaya bakmıyorum
olucak mı diye bakamam ama genel olarak bakarım. bi dilek veya istek üzerine bakmayı bilmiyorum.
tenlerinizi yazarsan açarım.
bi de bişey merak ettim öylesine girip mi gördün birileri mi haber verip çağırdı :)
kızlar 6 yılık evli biri olarak size tavsiyem evlnmek için acele etmeyin kusura bakmayın daldım konunuza ama önce işinizi bulun sonra eş
kızlar 6 yılık evli biri olarak size tavsiyem evlnmek için acele etmeyin kusura bakmayın daldım konunuza ama önce işinizi bulun sonra eş
öylesine gördüm ben tienen arkadaş listemde onun cevap yazdığı konular profilde gözüktüğü için ordan gördüm yani tatlım:)
ben esmerim sevgili adayı ise sarışın kumral tenli:)
Jadaloz ben de iskambil istiyorum, evliliğim sürecek mi diye? Ben kumralım, eşim kızıla dönük, renkli gözlü.
tamam :)
birbirinizden apayrı yerlerde çıkmışsınız. aşk adına yakınlık şu anda yok. erkeğin tarafında bir sevgi var ama senin kartlarının yanında olmadığı için bağlantı kuramadım. sana olan sevgisi de olabilir başkasına karşı da. eğer şu an sevgili olma yolunda ilerliyorsanız sanadır. hoşlandığın biriyse emin olamadım.
ben sevgili olma yolundaymışsınız gibi yorumlayım en iyisi :)
içinde sana karşı beslediği bir sevgi var ve yüzyüze görüşmek istiyor seninle. sen henüz pek yoğun duygular içinde görünmüyorsun izlemedesin. eğer bir yakınlaşma olursa bu ailen tarafından sıkıntıya sebep olabilir.
ceylinnn
saçları dalgalı bir kız var açık renkli saç tonu aralarda balyaja benzer seyler var sanki önleride kısa saclarının percemli galiba bu kızdave sevgilisiyle öpüsüyo sanırım cocuk yanağından öpüyo cok masum gözüküyolar seviyorlar birbirlerini ve erkeğin arkasında saçlarını kulaklarının arkasına atmıs bir kadın var onları izliyor destekliyormu kıskanıyormu cözemedim sanki erkekte G harfi var ?
birbirini seven iki insanla evlilik cok güzel ama aileler karışmıyacak biz uzagız ikimizin ailesinede huzurluyuz inanın sevgi kadar huzurda cok önemli
son kez içtim ve sonkez bakmanız rica ediyorum cok oldum farkındayımEki Görüntüle 488775 Eki Görüntüle 488776 Eki Görüntüle 488778 Eki Görüntüle 488779 Eki Görüntüle 488780 Eki Görüntüle 488781 Eki Görüntüle 488782
arkadaşının söylediği kadarıyla ben önceki sevgilimle çıkmaya başlamadan önce bana teklif edicekmiş ama ben onu o anlamda düşünmemiştim..
sonra ben başkasıyla çıkarken de hep seni bekledi ayrılcağını biliyodu falan dedi arkadaşı bana..
evet ben hala izlemedeyim artık pek güvenemiyorum kimseye:)
teşekkür ederim tatlım ailem zaten daha 1-2 yıl bilmezler eğer bi ilişki başlars bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?