bu kız ben değilim ama ayrıca bu kız benm sevglimle öpşmüyor dimi valla ağlarım bak he( benm sevgilimle öpüşmesin bu kız kim ya erkekte g harfi var çözemedim ya kim bu ne işi var bu dadanın benim falımda :))
kalpleriniz hala birbirinizde. seviyorsunuz. araya mesafeyi sen koymuşsun eşin de bu durumdan sorun yaşamış. sorunları büyük görünüyor.
biz de aynen öyle düşünüyoruz. kesinlikle katılıyorum sana.
kocaman G harfi gördüm ne olduğunu bilmiyorum senin sevgilin olduğunu düsünmüyorum cünkü mutlu bir cift bunlar belkide sizsinizdirde ben tarif edememişimdir ama kızın saçlar açık renkte dalgalı
Yok canım araya mesafeyi ben koymaım, şu bakımdan diyorsan o bana çık git dedi ben de çıktım. Yani ondan mesafe olarak ayrılığı diyorsan giden benim ama isteyen değil. Çözülmeyecek mi o büyük sorunlar?
dalgalı saclarım röfleli aralarda kahverengilik ve sarılık var balyajlı gibi g harfi de benm ismim de var canım zaten öyle bişey yapsın benmkinin suratına bakmam birdaha
canım bnim size akıl vermek hadime düşmez sadece tecrübe olarak söyledim herşeyin dogru bi zamanı var inş dogru zamanda dogru insanla bi ömür boy mutlu olsun tüm sevenler
akıl verdiğini düşünmedim zaten iyi niyetle yazılmış bir öneriydi seninki. sert mi cevap verdim niye açıklamak zorunda hissettin :)
eğer öyle hissettirdiysem kusura bakma gerçekten katılıyorum :)
eee tamam iste sizsiniz bu G harfi kimdeydi onu cözemedim ama Cocugun arkasında duruyordu ondan öyle söyledim ve cocugun bir de arkasında bir bayan var dedim saclarını kulaklarının arkasına atmıs sizi izliyor kıskanıyormu destekliyormu cözemedim yazdım
chloes, açıkcası ben pek yorum yapmak istemiyorum senin evliliğin hakkında. daha önce de söylemiştin rahatlıyorum sadece diye ama bunlar senin eşinle çözeceğin meseleler.
kim kime ne demiş ne yapmış ben bilemem. sonunuzun ne olacağını da bilemem. hiçbir fal da bilemez bunu. bence eşinle bir şekilde irtibata geç kafandaki tüm sorular çözüme kavuşur o zaman.
tienen bana da bi yorum yapar mısın rica etsem ..
g harfi bende cocugun arkasında duran bayan eger orta yaşlı ise sürekli bizi destekleyen annesi dir sacları düz ve omuzlrndaysa o bayanın bu ebnim erkek arkadaşımın annesidir kzuum :) bi an panik yaptım kusura bkma tienencim :26:
burda bir bayan var bayan saçına bantmı takmış yoksa kapalımı anlayamadım ama vücudu tombul gibi biraz çok tatlı bir suratı var sen bu kadını tanıyormusun? kasları burnu cok sirin duruyor eğer tanımıyorsan bile tanısıcaksın ve cok seveceksin eğer hayatındaysa zaten sana desteği var.
onun dısında bir erkek var ince bir bedeni var saçları kısa burnu havada birisi biraz ama birisini takip ediyor takip ettiği kisi bir bayan(kız) bu kızı takip ederken onu kıskananlarda var aynı zamanda cevresinden ablası,teyzesi,kuzeni ne bilim bir arkadası yada eski sevgilisi bu cocuk kıza acılmayı dusunuyor gibi kızda şöyle birisi calısınca basarıya ulasan aranan birisi..yani bu cocuk o kızı izliyor aralarında bir elektriklenme söz konusu galiba ve eskilerden birilerinden haber alacaksın ve sevineceksin
Burada biraz fazla sert yazmadın mı sence? Büyük sorunlar var deyince iskambil yorumunda. Çözülecek mi diye sordum sadece. Görüşüyorum eşimle. Onunla bir noktaya varsak zaten sormazdım çözülecek mi diye.
saçları evet düz ne uza ne kısa omuz hizasında doğru bildin :))
Ağzına sağlık canım.
Bahsettiğin tombul ve şirin insan annem sanırım. :)
O bahsettiğin havalı insan da benim hoşlandığım kişi.
Aramızda da büyük bir elektrik var. Tatilden dönünce görüşücez yine.
O gördüğün kız benimdir inşallah diye düşünüyorum. Açılsa harika olur. O açılmazsa ben açılırım. Ya da aynı anda açılırız. :s
Ve zaten çevresi çok geniş bu insanın. Laf oluyordur kesin.
Bakalım hayırlısı.
sert değilim sadece açıklama yapıyorum. burada eğlencesine fal bakıyoruz birbirimize ciddi konularda fal bakmaktan hoşlanmadığımı daha önce de dile getirmiştim.
duygusal yönden çöküntüdesin anlıyorum ama kim hangi fala bakarsa baksın sana barışacaksın veya ayrılacaksın diyemez ki. bu konunun muattapları siz olduğunuz için kim ne derse yalan olur. amacım yargılamak, canını sıkmak, terslemek vs değil sadece çözüm sende bunu söylemeye çalışıyorum. anlatabiliyor muyum?
anneni yerim gercekten cok sempatik hatta büyük bir şansının yanında duruyordu o bahsettiğim kisi annenmis meğersem sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?