hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Kizlar acil fala ihtiyacim var bosaniyorum :26: ciddiyim simdi kahve icicem bana bi fal lutfen

Berbat durumdayim kizlar hadi

Eklentiler

• $14-08-12-04-13.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
  • $14-08-12-04-14(001).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $14-08-12-04-14(002).webp
    4 KB · Görüntüleme: 29
  • $14-08-12-04-14.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $14-08-12-04-15(001).webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $14-08-12-04-15.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 25
Berbat durumdayim kizlar hadi

Fincanın iki ayrı yerinde de aynı figür var belki sende farketmişsindir bilmiyorum. Güçlü, dik gözüken ince uzun bir kadın, kadının başını kaldırıp baktığı yerde de canavarımsı bir figür var. Ama arkasını dönse arkası gayet aydınlık ve temiz gözüküyor.

Bilmiyorum bunu belki boşanma sürecinin bitiminde ferahlığa ve huzura kavuşacağı yönünde yorumlayabiliriz ya da belki de kafanı özellikle bir probleme taktığın o problemi yok sayıp ona arkanı dönüp ilerlemeye devam ettiğinde huzura kavuşacağın şeklinde yorabiliriz.

Eki Görüntüle 489148 Eki Görüntüle 489153 Eki Görüntüle 489149 Eki Görüntüle 489150 Eki Görüntüle 489145 Eki Görüntüle 489151 Eki Görüntüle 489154 Eki Görüntüle 489155 Eki Görüntüle 489146 Eki Görüntüle 489152

canım benim falıma da yorum yapar mısın. çok ihtiyacım var. lütfen.

ceylin1717;

Canım hayatında büyük bir değişim söz konusu bu sana olumsuz gibi geliyor, hep olumsuz yanlarını düşünüyorsun ama aslında olumlu şeyler gelişiyor etrafında. Yüzü büyük bir erkek seni izliyor gözü sürekli üzerinde. Hayatında bir denge yok hep iniş çıkışlarla yaşıyorsun. Sana bir haber geliyor bu haberden sonra hayatın biraz daha düzene girecek.
Bir esmer bir de açık tenli iki kız var. Esmer olana bir erkekten teklif geliyor ama bu erkeği iki kız da düşünüyor. Karışık bişey oldu. İki kızın gönlü de bu çocukta sanırım. Çocuk esmer olanla ilgileniyor. Bu işe burnunu sokan başka bir bayan daha var. Yaşı diğerlerinden büyük.
Elele tutuşmuş iki kişi var. Erkek zayıf kız ondan biraz kısa ve biraz da kilolu.
Tabağında da bir erkek yüzü gördüm. Burnu büyük elmacık kemikleri iri bir erkek. Kendi karanlıkta çıkmış ama düşünceleri aydınlık.
Bu kadar canım

yüzü büyük bir erkek cıkartmadm inşallah haytm düzene girer cok ihtyacım var buna bu esmer ve acık tenli kız bunlar benim arkadaşım mı ne alakaları var canım bana kötü bir zarrları var mı yaşı büyük bayan onuda bilemedm ben cıkartamadım simdi bu akşam erkek arkadaşımı gördm önmden gecti arabsyla ayrıldıktan sonra onu ilk defa gördüm cok kötü oldum ve arabsnda kızlar vardı arkada 2 tane kız vardı önde de birtane erkek vardı arattrdım arkdaşıma nereye gittiğini öğrenmek icin bulundugum yerden 2 saat uzaklıktaki biyere eglenceye gidiyorlarmış okadar kötü oldumki moralim cok bozuldu elim ayagım ttredi ya (

buarada resimlerde sondaki fincanda h harfi var o ne alaka canım onunla ilgili bişey görebliyormusun

canım gördüğüm şekillere yorum yapmaya çalışıyorum ama ben pek anlamıyorum faldan
diyecek bişey de bulamıyor insan. boşver desen boşverilmiyor. umut versen neye göre... gönlünü ferah tutmaya çalış canım sen ne yaparsan yap her şey olacağına varıyor. üzüldüğünle kalmanı istemem. Rabbim hayırlısını nasip etsin

jadaloz 10 dk da bi mesaj atıorum özel mesajlarda o yüzden burdan yazışalım sana sorularımm varr bu erkek nasıl biri görebildinmi? ayrca z harfi gördüğün kişi bnm erkek arkadaşım,soyadında z harfi varr

amin inşşallh canım cok üzülüyorum ben ona bişey olmuyor adam rahat rahat geziyor takılıyor ediyor bide benim aldıgım gömleği giymiş nasıl delirdim anlatamam ya tam bi şerefsizmiş tienen nerelerde bu akşm cnm yok galba

canım görebildiğim kadarını yazdım. z harfi kalbin ortasında çıkmış, senin düşüncelerinde. başka bişey yok etrafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…