hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

geneli öyle zaten. durup baktığında "bu muydu" diyorsun çoğuna. çok nadir gerçekten düzgün olanı. bişeylerle uğraşmayı dene canım. boş kaldıkça daha fazla düşünürsün kitap falan oku mesela. ama aşk kitabı değil :)

görünmüyor iki gündür tienen

Son düzenleme:
burdayım dün kadir gecesiydi ya bakmak istemedim ceylin baktım kırık kalp var ve bu kalbin kırılması Z harfinden kaynaklı gibi duruyo ve kötü bir haber söz konusu belki bu isminde Z geçen kisiden olabilir kimse artık.
ve sana sadık olacak bir sevgili gözüküyo ve bir şey için çabalayacaksın sonuca ulasacaksın baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi galiba

bize yok muu :)
çok yorgunsan ya da canın bakmak istemiyosa zorlama kendini :)

jadoo fincan göremiyorum senden bakarım belki görebilirsem yazarm zaten

burda çenesi uzun saçları kısaya benziyo bir kadın var boyu herseye uzanıyo herseyden haberi var herseye atlıyo gibi gözükmüş.sanki taşınma durumu söz konusu yada öyle bir düşünce beliricek.burda arkadaşlarınla arana giricek birisi var ona dikkat et.hatta sanırım yakın arkadaşlarınla zıtlaşıyorsun buda aranızı açacak kisiye cazip geliyo.karsılıklı konusan 2 kisi var birisi bayan tutmus adamı cenesinden açıklama yapıyor.adamda durmus dinliyor oturmus yerinde.Belki bunların isimlerinde M geçiyordur bayan yada erkeğin.ve etrafından saygınlık görmüs birisiyle tanısıcaksın.ve bu adamla tanısınca sende iş hayatında basarıya ulasabilirsin cünkü iş hayatındaki şansın bu adamla kesişmiş gibi.

tienencim benim falımla elma bilmem kacının falını karıştrmış olablrmisn arkdaş da az önce evet z harfi varmı ne bişeyler yzmış karştı fallar ya elma karştrdı yada kendi falınla bnmkini

çok çok çok teşekkür ederim. yüreğine sağlık.

tienencim benim falımla elma bilmem kacının falını karıştrmış olablrmisn arkdaş da az önce evet z harfi varmı ne bişeyler yzmış karştı fallar ya elma karştrdı yada kendi falınla bnmkini

yorumları alıntı yaparak yazdım ya kız karışmadı :)

elma 13 benm falımla karştrdn sanrm ?

bisürü yol var ve bi yolunun sonunda seni kucaklayan bir erkek var.kollarını acmıs seni bekliyo..Evlilik yolu galiba.saçları çok güzel sanki maşalayıp toplanmış bir kız var dudaklarınada ruj sürmüsler böyle kalın duruyo öpücük atar gibi ellerini uzatmıs.saçları cidden cok güzel olmus valla Evlilik yoluna giderken belki saçların böyle olur
sonra burda (belki sizdirsiniz)saçları uzun rüzgardan ucan bir kız var hemen yanında da bir erkek onunda saçları dalgalı kıvırcıktır yada böyle biraz kabarık.Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bunların etrafında akrabaları yada arkadaşları var ama hepside çift eşleriyle beraberler.Kalabalık bir ortamdasınız mutluluk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…