canım görebildiğim kadarını yazdım. z harfi kalbin ortasında çıkmış, senin düşüncelerinde. başka bişey yok etrafında
amin inşşallh canım cok üzülüyorum ben ona bişey olmuyor adam rahat rahat geziyor takılıyor ediyor bide benim aldıgım gömleği giymiş nasıl delirdim anlatamam ya tam bi şerefsizmiştienen nerelerde bu akşm cnm yok galba
çokkk teşekkrlerr tatlımm zuhahahaD
H harfndemi iki insan gözküyor fallar birbirnemi karıştı ne yaona yakından bakarsan iki insan görünüyor. ben öyle yorumladım.
H harfndemi iki insan gözküyor fallar birbirnemi karıştı ne ya
burdayımdün kadir gecesiydi ya bakmak istemedim ceylin baktım kırık kalp var ve bu kalbin kırılması Z harfinden kaynaklı gibi duruyo ve kötü bir haber söz konusu belki bu isminde Z geçen kisiden olabilir kimse artık.
ve sana sadık olacak bir sevgili gözüküyo ve bir şey için çabalayacaksın sonuca ulasacaksın baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi galiba
jadoo fincan göremiyorum senden bakarım belki görebilirsem yazarm zaten
jadoo fincan göremiyorum senden bakarım belki görebilirsem yazarm zaten
Eki Görüntüle 489148 Eki Görüntüle 489153 Eki Görüntüle 489149 Eki Görüntüle 489150 Eki Görüntüle 489145 Eki Görüntüle 489151 Eki Görüntüle 489154 Eki Görüntüle 489155 Eki Görüntüle 489146 Eki Görüntüle 489152
canım benim falıma da yorum yapar mısın. lütfenn. çok ihtiyacım var.
eklemedim canım enerjim yok diyince sorup öyle ekleyim dedim :)
ekliyorum o zaman şimdi :)
burda çenesi uzun saçları kısaya benziyo bir kadın var boyu herseye uzanıyo herseyden haberi var herseye atlıyo gibi gözükmüş.sanki taşınma durumu söz konusu yada öyle bir düşünce beliricek.burda arkadaşlarınla arana giricek birisi var ona dikkat et.hatta sanırım yakın arkadaşlarınla zıtlaşıyorsun buda aranızı açacak kisiye cazip geliyo.karsılıklı konusan 2 kisi var birisi bayan tutmus adamı cenesinden açıklama yapıyor.adamda durmus dinliyor oturmus yerinde.Belki bunların isimlerinde M geçiyordur bayan yada erkeğin.ve etrafından saygınlık görmüs birisiyle tanısıcaksın.ve bu adamla tanısınca sende iş hayatında basarıya ulasabilirsin cünkü iş hayatındaki şansın bu adamla kesişmiş gibi.
tienencim benim falımla elma bilmem kacının falını karıştrmış olablrmisn arkdaş da az önce evet z harfi varmı ne bişeyler yzmış karştı fallar ya elma karştrdı yada kendi falınla bnmkini
jadaloz 10 dk da bi mesaj atıorum özel mesajlarda o yüzden burdan yazışalım sana sorularımm varr bu erkek nasıl biri görebildinmi? ayrca z harfi gördüğün kişi bnm erkek arkadaşım,soyadında z harfi varr
yorumları alıntı yaparak yazdım ya kız karışmadı :)
bisürü yol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?