tienencim benim falımla elma bilmem kacının falını karıştrmış olablrmisn arkdaş da az önce evet z harfi varmı ne bişeyler yzmış karştı fallar ya elma karştrdı yada kendi falınla bnmkini
canım elma 13 benm falımın altına yazmış şaşrdım oyzden o karştrdı sanrsam:))
burdayımdün kadir gecesiydi ya bakmak istemedim ceylin baktım kırık kalp var ve bu kalbin kırılması Z harfinden kaynaklı gibi duruyo ve kötü bir haber söz konusu belki bu isminde Z geçen kisiden olabilir kimse artık.
ve sana sadık olacak bir sevgili gözüküyo ve bir şey için çabalayacaksın sonuca ulasacaksın baskada bisi göremiyorum enerjim tükendi galiba
bisürü yol varve bi yolunun sonunda seni kucaklayan bir erkek var.kollarını acmıs seni bekliyo..Evlilik yolu galiba.saçları çok güzel sanki maşalayıp toplanmış bir kız var dudaklarınada ruj sürmüsler böyle kalın duruyo öpücük atar gibi ellerini uzatmıs.saçları cidden cok güzel olmus valla Evlilik yoluna giderken belki saçların böyle olur
sonra burda (belki sizdirsiniz)saçları uzun rüzgardan ucan bir kız var hemen yanında da bir erkek onunda saçları dalgalı kıvırcıktır yada böyle biraz kabarık.Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bunların etrafında akrabaları yada arkadaşları var ama hepside çift eşleriyle beraberler.Kalabalık bir ortamdasınız mutluluk var.
evet tienencim sorma bu akşam eski erkek arkadaşımı gördm kzlarla beraber(( morlm bzk braz kalbm kırk ondn z harfi onun adında yok sadık olacak yeni bir sevglimi
oh oh :) ben yapıyorum arada maşa benim saçlardır kesin:)
3 hafta kaldı nişanlımla buluşmama onun çetin yolları :)
teşekkür ederim canım
rica ederim canımbüyük ihtimal sensin ama o masalı gelin sacııı
kızların isimlerini biliyormusun Z harfi geçiyor olabilirmi? ve kimmiş o kızlar nasıl gördün eski dediğin hani ayrı olduğun barısmak istediğin değilmi?
yok bilmiyorum dışarıda arkdaşımı bekliyordum birden önmden gecti arabyla onu gördm 1 ay olmuştu ayrılalı ve ayrıldktn snra ilk kez gördm iyice baktm görnce hemen arkda kız vardı 2 tane öndede erkek vardı yannda bi tane kimdi onlar blmyorum tam göremedm yüzlerne erkek arkdşma ve arbya baktım sadece evet barşmak istedgm sevglimdi( sonra arkdaşıma arattrdım hemen arasana öylesne napyorsun falan de bakalım dedim aradı oda beyefendi arkdaşlarıyla bulundgumuz yerden 2 saat uzaklıkta biyere eglenceye gdyrmuş nasıl morlm bzldu varya elim aygm ttredi arkdaşımda telfnda kız sesleri duydum dedi onu gördgmde saat 10 du oraya gttklernde 12 olucak ve bunu daha dönmesi var kızlar nekadar rahtlar ya (
ağzından bal damlıyor canım nerde o günler
nisanlı değilmisin iste evlenirsin yakında
canım belki kızların isimlerinde Z harfi geçiyor olabilir ve sen kızları görünce moralin bozuldu tabi.Tabiikide herşeyi fala bağlamak gerekmiyo.Bizde ayrıyken benim sevgilimde kızlarla barlarda sabahladı o kadar rahatki kızlar öyleleri cokkkiiiii belki seninki bara gitmemiştir bu ramazan günü daha farklı bir cafeye cay icmeye nargileye gitmiştir o kızlardan bir tanesi arkadasının sevgilisidr ve diğer kızda kızın yanında gelmistir sadece muhabbet etmişlerdir böyle düsün ama yinede seni sinir ediyo çok iyi anlıyorum seni boğasın var hepsini şimdi olurda ilerde gelirse sana bahanesi ayrıydık istediğimi yaptım olacak..Belki sadık sevgili bu eski sevgilindir geride dönebilir herseye doyduktan değerini anladıktan sonra bir sürü şey düşünmede özgürsün ama sakın o öyle yapıyo bende yapıcam diye inada binme
blmyorum öyle demş arkdşıma eglenceye gdyrmuş nasıl moralm bozuldu tienencm ya sorma ama istemyrm onu bu saatten sonra artık onun brlkte olduk falan ama istmyrm artık o canım dediği insanı yarı yolda bıraktı ben suan ortada kaldm resmen ama güclüyüm ben yanlış bişey yapmadım sadece sevdim kafamı dgtmak icin konuştugum birisi var evlenme teklifi aldım ama cocugun teklifni kabul edemiyorum bişey diyemiyorum ona cocuk da cok iyi cok anlyşlı cook düşünceli birisi . ilerde gelirse tükürücem suratına affetmicem onu hic beni böyle durumlara düşürdüğü icin aslında hala dönmesini istyordum ama artık bu saatten sonra olmacak bu akşam zaten oturdugumuz mekanda amcasının oğlu ve sevgilisi vardı gördüler bni yanımda normal erkek arkdaşlrımda vardı hemen gidp söylerler zaten duysun oda
blmyorum öyle demş arkdşıma eglenceye gdyrmuş nasıl moralm bozuldu tienencm ya sorma ama istemyrm onu bu saatten sonra artık onun brlkte olduk falan ama istmyrm artık o canım dediği insanı yarı yolda bıraktı ben suan ortada kaldm resmen ama güclüyüm ben yanlış bişey yapmadım sadece sevdim kafamı dgtmak icin konuştugum birisi var evlenme teklifi aldım ama cocugun teklifni kabul edemiyorum bişey diyemiyorum ona cocuk da cok iyi cok anlyşlı cook düşünceli birisi . ilerde gelirse tükürücem suratına affetmicem onu hic beni böyle durumlara düşürdüğü icin aslında hala dönmesini istyordum ama artık bu saatten sonra olmacak bu akşam zaten oturdugumuz mekanda amcasının oğlu ve sevgilisi vardı gördüler bni yanımda normal erkek arkdaşlrımda vardı hemen gidp söylerler zaten duysun oda
Eki Görüntüle 490119 kızlar merhabaaçıldığından beri topiği takip ediyorum bi kahve içmiştim bugün kapattımda ama bakıcak kimsem yok .. ve çok istiyorum fincanıma dair birşeylerin karalanmasını rica etsem bi göz gezdirseniz :103:
Eki Görüntüle 490115 Eki Görüntüle 490117 Eki Görüntüle 490118
canım bak benzer durum belki onun da normal kız arkadaşlarıdır. tienen hakllı bence
Mezuniyet töreni gördüm ben. Kep falan giymiş birisi var. Elinde diploması. Önü açık bu kişinin ama ayaklarını bağlayan bir durum var. E harfi gördüm. E harfiyle bağlantılı bir adım var. Yüzük gibi görünüyor ama zamanı var. A harfli bir erkek var kirli sakallı ama diğerleriyle bağlantısını göremedim. Güzel çıkmış sadece, onu söyleyebilirim. İkiz bebek var sanki. Eğer hamilelik durumu varsa ona yorabiliriz, yoksa çifte mutluluk yaşayacaksın diyelim :)
Tabağında da e harfi çıkmış, kalpler var bir sürü. Sevgi dolu bir aileye sahipsin. Kuyruk gibi bir uzantı var ya o çok dikkatimi çekti ama pek anlam veremedim.
olabilir evet canım ama jadalozum bulundugum durumu anlamıyorum ya kandırıldım mı dyorum 1 bucuk sene boyunca hep evlnce evlnicez diyen cocuk benm icin ölen cocuk ailevi sorunlarım var dedi bni üzdü bayılttı krize soktu karşısında krize grdm hic bsy yapmadı agzını acıp bişy demedi ve cıktıgımız süre icersnde bnmle brlkte oldu cok drendm olmamsı icin ama oldu işte bundan pişman lık duymuyorum yasadıgım icin ama beni bıraktgı icin sasryrm soku üstümden gtmyor hala ona cok güvendiğim için pişmanım sadece o bana bunları yaşattıkdan sonra onu affetmem cok zor nasıl affedeblrm blmyrm dün gece kadr gecesnde dua ettm allahıma allahm icimdeki acıyı al beni ya sevdgme kavustr dindir bu acıyı yada benm nasibim neyse onu gösterde dinsn bu acı dedm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?