hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

olduda geldi diyelim çok pişman barısmak icin kıvranıyo .. ve senden sonra kızlarla konustu takıldı etti ama kimseyle beraber olmadı cinsel anlamda ne hissedersin? güvenirmisin gerçi çok saçma bir nedenden dolayı ayrılmış ailevi problemleri varsa sen ne yapabilirsinki anca destek cıkrsın sanki aileyi birbirine katan senmişsin gibi ayrılması biraz saçma geldi bence ilişkinin ciddiliği ağır gelmiş eski rahat yasamını özlemis ve heves edip tekrar kısa süreliğine ayrılmıs gibi geliyo bana..Herşeyde bir hayır vardır ama inat için kimseyle çıkma ondan bir farkın olmaz sen onun hakkında ne düsünürsen oda senin hakkında aynısını düsünür

rica ederim canım. çok geçmiş olsun. e harfine aşkla ilgili bişey görünüyor canım. sende varsa sen de olabilirsin. adında veya soyadında.
biz topik olarak falı çok severiz bakarsan mutlu oluruz :)
hele ben çok mutlu olurum

burda bitane bayan var kaşları ince burnu kücük duruyo saçları açık renkte ve perçemli yanında birisi var ama tarif edemiyorum sanırım bu E harfiyle bağlantısı olacak bu bayanın ve bu bayanın isminde B harfi geçiyor olabilir.Ayrıca o mezuniyet törenini bende gördüm kep yakışmış (bana hiç yakışmazda)

peki şuan bir fincanım daha var onuda yorumlayabilirmisin yarın kartlarımı çıkartırım sana bakarım olurmu buralarda olurmusun yarın.. bana adını ve doğum tarihini yazarsan istersen özeldende atabilirsin

evet bu durumda yapılıcak hic bişey yok be jadalozum allah kimseye böyle şeylerle imtihan etmesin ( alıştım yokluguna sadece bazen an gelyor icim sızlıyor bu akşmda ayrıldgımzdan beri görmedgim icin cok kötü oldum özledim onu birazda ama o bana zarar veriyor (

ben o kepi cadı gibi görmüştüm kötü kalplimiyimki ben acaba

peki şuan bir fincanım daha var onuda yorumlayabilirmisin yarın kartlarımı çıkartırım sana bakarım olurmu buralarda olurmusun yarın.. bana adını ve doğum tarihini yazarsan istersen özeldende atabilirsin

sana mı ait fincan. eğer senin falınsa yarın yorumlayalım. arka arkaya bakmayalım :)
tamam canım bakacağın zman söylersin yazarım :)

ben o kepi cadı gibi görmüştüm kötü kalplimiyimki ben acaba

kötü kalpli olduğunu düşünen bir insan böyle bi yorum yazmaz bence tam tersine iyi kalpli biri değilmiyim ben acaba yazar şaka bir yana kep o cadı şapkası değil

Son düzenleme:

of of bende hatırladımda üzüldüm simdi bizde ayrıydık kendime gelemiyodum suratım 5 karış onu gördüm okuldan dönüyordum o beni görmedi tabii onunda suratı böyle üzgün gibiydi ve birazda sinirli saçlarnı düzeltiyodu icim gitmişti normalde onu her gördüğümde onu arayp söylüyodm seni gördüm falan diye ama söyleyemedim sonra eve gittim faceden ona baktım bende ekli değildi arkadasımda vardı şarkılar paylasmıs gayet durumunu anlatan ask sarkıları ve benim sevdgm bi kadının sarkısını üzüldüm ama bisi yapamadım cünkü o takılıp eğleniyoduu sonra geldi tabi

Son düzenleme:
onun beni kendine öyle inandrması lazımki benm icin cok ugrasması lazım benm onunla barışmam icin ve kmseyle beraber olmadgnı bna kantlaması gerek ailevi sorunları dedğide ailesinin yanında olamaması iş icin dışarıda ailesi o sorunları büyüten bir insan sorunyokken yaratan hatta evet hep sıkıldgnı rahat olmadgnı özgrlgnü özledgini söylerdi ama bana birdaha hic olmicak barşmicaz artık tamamen ayrılalım dedi ( önceden hic ciddi ilşkisi olmamış hep gezmiş etmiş takılmış yok canımm benim ben inat icin kimseyle cıkıcak bir kız değilim

Veee ceylin ben bir dua okudum o ayrılık sürecinde her hafta cuma günleri 3.okumamda geri döndü hayırlıysa geri dönüyor tabi eğer hayırsızsa bir hayrı yoksa dönmüyordu duada Allah acıdı durumuma gerçekten kötü durumdaydım ama belli etmemeye calıstım

sana mı ait fincan. eğer senin falınsa yarın yorumlayalım. arka arkaya bakmayalım :)
tamam canım bakacağın zman söylersin yazarım :)

evet benim ama bu yolladığım bugünündü o dünündü can sıkıntısından kahve falına vurdum kendimi farklı günlerin olunca olmuyomuki

amin canm sana da gönül ferahlığı versin Rabbim.
ama sana zarar veren kendi düşüncelerin. düşünmemek de elde değil...

falda hemen hemen hergün farklı seyler cıkar ama sürekli düsündüğün bir sey varsa uzun süre fincanını kaplayabilir

evet benim ama bu yolladığım bugünündü o dünündü can sıkıntısından kahve falına vurdum kendimi farklı günlerin olunca olmuyomuki

oluyor da ben arka arkaya aynı kişinin falına bakmıyorum o yüzden :) ama dediğin gibi yarın bakarım :)
bir de her zaman taze falınkine baktırmayı ve bakmayı severim :) bence yeniden içip onu koy :)

unutulacak bir insanda değilsin onun icin sende bunu unutma her baktığında seni görücek seni arıycak eminimm

( bende bu akşam onu görnce gözlermden yaşlar dökldü tienencim ya bian duraga nasıl oturdugumu bilemedm bayılcaktım nerdeyse siz barştnz mı smdi negüzel sana geri dönmş ebnmkisi face falan kullnmyr onu takp edemyrm hic sevmyr öyle şeyleri hic ben kullnyrm o göryordur beni arklarndan fln kesin

canımmm benm sağolasın ama etmicem artık dua dönsün diye eger naspmse döner bana (

oluyor da ben arka arkaya aynı kişinin falına bakmıyorum o yüzden :) ama dediğin gibi yarın bakarım :)
bir de her zaman taze falınkine baktırmayı ve bakmayı severim :) bence yeniden içip onu koy :)

tamamdır yarın görüşmek üzere ozaman bende tarotu günde 2 yada 3 kişiye bakabiliyorum sana bencil davrandım sanırım özürlerimi iletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…