olabilir evet canım ama jadalozum bulundugum durumu anlamıyorum ya kandırıldım mı dyorum 1 bucuk sene boyunca hep evlnce evlnicez diyen cocuk benm icin ölen cocuk ailevi sorunlarım var dedi bni üzdü bayılttı krize soktu karşısında krize grdm hic bsy yapmadı agzını acıp bişy demedi ve cıktıgımız süre icersnde bnmle brlkte oldu cok drendm olmamsı icin ama oldu işte bundan pişman lık duymuyorum yasadıgım icin ama beni bıraktgı icin sasryrm soku üstümden gtmyor hala ona cok güvendiğim için pişmanım sadece o bana bunları yaşattıkdan sonra onu affetmem cok zor nasıl affedeblrm blmyrm dün gece kadr gecesnde dua ettm allahıma allahm icimdeki acıyı al beni ya sevdgme kavustr dindir bu acıyı yada benm nasibim neyse onu gösterde dinsn bu acı dedm(
canımm benimm çok teşekkür ederimmokadar doğruki ben bi kaza geçirdim ve ayağım kırıldı oyuzden okulum uzadı mezun olamıyorumm:103: evet kardeşim hamile ama ikizimiz yok tek olarakk katılcak aramıza e harfi görmemiştim yakınımda biri gibimi sence ? buarada o kuruk banada bir hayvanı çağrıştırmıştı buarada bende tarot bakıyorum
Eki Görüntüle 490119 kızlar merhabaaçıldığından beri topiği takip ediyorum bi kahve içmiştim bugün kapattımda ama bakıcak kimsem yok .. ve çok istiyorum fincanıma dair birşeylerin karalanmasını rica etsem bi göz gezdirseniz :103:
Eki Görüntüle 490115 Eki Görüntüle 490117 Eki Görüntüle 490118
rica ederim canım. çok geçmiş olsun. e harfine aşkla ilgili bişey görünüyor canım. sende varsa sen de olabilirsin. adında veya soyadında.
biz topik olarak falı çok severiz bakarsan mutlu oluruz :)
hele ben çok mutlu olurum
evet bu durumda yapılıcak hic bişey yok be jadalozum allah kimseye böyle şeylerle imtihan etmesincanım elbette ki zor üstelik birçok şey yaşamışsın. bunları sindirebilmen, unutabilmen, gözmezden gelebilmen mümkün değil. ne kadar zaman geçerse geçsin ister barışın ister bir daha asla yüzünü görme yine hatırlayacaksın. iyisini kötüsünü her şeyini. ayrılığınız çok yeni. barışma ihtimalini, olanları ne kadar sineme çekebilirim diyerek düşün. yok böyle iyi önüme baksam daha güzel olacak dersen de onunla ilgili herşeye gözünü kapat kulaklarını tıka. yapılabilecek pek bişey yok
burda bitane bayan var kaşları ince burnu kücük duruyo saçları açık renkte ve perçemli yanında birisi var ama tarif edemiyorum sanırım bu E harfiyle bağlantısı olacak bu bayanın ve bu bayanın isminde B harfi geçiyor olabilir.Ayrıca o mezuniyet törenini bende gördüm kep yakışmış(bana hiç yakışmazda )
peki şuan bir fincanım daha var onuda yorumlayabilirmisinyarın kartlarımı çıkartırım sana bakarım olurmu buralarda olurmusun yarın.. bana adını ve doğum tarihini yazarsan istersen özeldende atabilirsin
ben o kepi cadı gibi görmüştümkötü kalplimiyimki ben acaba
evet bu durumda yapılıcak hic bişey yok be jadalozum allah kimseye böyle şeylerle imtihan etmesin( alıştım yokluguna sadece bazen an gelyor icim sızlıyor bu akşmda ayrıldgımzdan beri görmedgim icin cok kötü oldum özledim onu birazda ama o bana zarar veriyor (
onun beni kendine öyle inandrması lazımki benm icin cok ugrasması lazım benm onunla barışmam icin ve kmseyle beraber olmadgnı bna kantlaması gerek ailevi sorunları dedğide ailesinin yanında olamaması iş icin dışarıda ailesi o sorunları büyüten bir insan sorunyokken yaratan hatta evet hep sıkıldgnı rahat olmadgnı özgrlgnü özledgini söylerdi ama bana birdaha hic olmicak barşmicaz artık tamamen ayrılalım dediolduda geldi diyelim çok pişman barısmak icin kıvranıyo .. ve senden sonra kızlarla konustu takıldı etti ama kimseyle beraber olmadı cinsel anlamda ne hissedersin? güvenirmisin gerçi çok saçma bir nedenden dolayı ayrılmış ailevi problemleri varsa sen ne yapabilirsinki anca destek cıkrsın sanki aileyi birbirine katan senmişsin gibi ayrılması biraz saçma geldi bence ilişkinin ciddiliği ağır gelmiş eski rahat yasamını özlemis ve heves edip tekrar kısa süreliğine ayrılmıs gibi geliyo bana..Herşeyde bir hayır vardır ama inat için kimseyle çıkma ondan bir farkın olmaz sen onun hakkında ne düsünürsen oda senin hakkında aynısını düsünür
sana mı ait fincan. eğer senin falınsa yarın yorumlayalım. arka arkaya bakmayalım :)
tamam canım bakacağın zman söylersin yazarım :)
evet bu durumda yapılıcak hic bişey yok be jadalozum allah kimseye böyle şeylerle imtihan etmesin( alıştım yokluguna sadece bazen an gelyor icim sızlıyor bu akşmda ayrıldgımzdan beri görmedgim icin cok kötü oldum özledim onu birazda ama o bana zarar veriyor (
evet benim ama bu yolladığım bugünündü o dünündücan sıkıntısından kahve falına vurdum kendimi farklı günlerin olunca olmuyomuki
onun beni kendine öyle inandrması lazımki benm icin cok ugrasması lazım benm onunla barışmam icin ve kmseyle beraber olmadgnı bna kantlaması gerek ailevi sorunları dedğide ailesinin yanında olamaması iş icin dışarıda ailesi o sorunları büyüten bir insan sorunyokken yaratan hatta evet hep sıkıldgnı rahat olmadgnı özgrlgnü özledgini söylerdi ama bana birdaha hic olmicak barşmicaz artık tamamen ayrılalım dedi( önceden hic ciddi ilşkisi olmamış hep gezmiş etmiş takılmış yok canımm benim ben inat icin kimseyle cıkıcak bir kız değilim
of of bende hatırladımda üzüldüm simdi bizde ayrıydık kendime gelemiyodum suratım 5 karış onu gördüm okuldan dönüyordum o beni görmedi tabii onunda suratı böyle üzgün gibiydi ve birazda sinirli saçlarnı düzeltiyodu icim gitmişti normalde onu her gördüğümde onu arayp söylüyodm seni gördüm falan diyeama söyleyemedim sonra eve gittim faceden ona baktım bende ekli değildi arkadasımda vardı şarkılar paylasmıs gayet durumunu anlatan ask sarkıları ve benim sevdgm bi kadının sarkısını üzüldüm ama bisi yapamadım cünkü o takılıp eğleniyoduu sonra geldi tabi
Veee ceylin ben bir dua okudum o ayrılık sürecinde her hafta cuma günleri 3.okumamda geri döndü hayırlıysa geri dönüyor tabi eğer hayırsızsa bir hayrı yoksa dönmüyordu duada Allah acıdı durumuma gerçekten kötü durumdaydım ama belli etmemeye calıstım
oluyor da ben arka arkaya aynı kişinin falına bakmıyorum o yüzden :) ama dediğin gibi yarın bakarım :)
bir de her zaman taze falınkine baktırmayı ve bakmayı severim :) bence yeniden içip onu koy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?