hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

hatta şunu da paylaşmak istedim :)
4 gün önce doğum günümdü. yengem (amcamın eşi) aradı doğum günümü kutladı. yolun yarısına geldin dedi

moral bozmus yaaaaaaa 18 olduktan sonra yas cabuk geciyormus

moral bozmus yaaaaaaa 18 olduktan sonra yas cabuk geciyormus

öyle valla. kendimi daha üniversiteye yeni başlamış genç kızlar gibi hissediyorum ama gel gör ki baya geçti o devrin üstünden :)

schmetterling'cim ileride avantaja dönüşecek ama şu an pek memnun değilim ben :)

aynen valla sabah oldu uykumda geldi

benim de. sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. dün yktunuz sıkıldım :)
ben kaçayım artık kızlar iyi uykular iyi sabahlar. musmutlu uyanın güne

günaydın hepimize ama uyumaya gidiyoruz bu yüzden iyi geceler

Ne güzel, ne sıcak bir konu olmuş bu böyle. Bayıldımmm :)) MaşAllah kızlar, Allah muhabbetinizi arttırsın. Ben de dahil olur, sazanlık yaparım arada. :)))

ekle canım gece sabaha kadar burda takılıyoruz

ohhh dökütmüşüsünüz baya kızlar :))) maşllh size günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gece hep beraber burdayız bağyaanlar aksam 12den sonra burdayım iftarımı yapıp sporumu yaptıktan sonra bakmaya baslarım simdi oruclu bakamıyorum malum ac ayı oynamaz

gece hep beraber burdayız bağyaanlar aksam 12den sonra burdayım iftarımı yapıp sporumu yaptıktan sonra bakmaya baslarım simdi oruclu bakamıyorum malum ac ayı oynamaz

Off denk gelemeyecegiz galiba .
Ben çalıştığım için ,12-1 dedin mi yatakta oluyorum

sabah uyandığında okursun canım

Karmaşık bi ortam var. O ortamı yumuşatmaya çalışan tüm sıkıntıları yüklenen bir insan var. Kollarını açmış herkesi korumaya çalışıyor. Bir yanın her şeyden arınmış, mutlu, ferah; bir yanın acayip sıkkın. İkilem içinde yaşıyorsun. Hane içi genel olarak ferah. Bu ferahlığı kıskanan bir erkek gördüm. Bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…