hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

evet o nettede var ama böyle bakan birine hic rastlamadim :

forumda dilber abla var arkads listemde görürsün o konusunda bakıyor ama internette bir yabancı siteden bakıyor bana baktı ve beni sevgilimi tanır gibi şeyler yazdı cidden doğruydu

bu sira hersey iyi gidiyo cok sükür aile icinde ama gelecekte bilemem gerci gecmisti biraz sikintilar cektik

öyle bir erkek suan aklima gelmiyor

Ben seni gelin edicem fallarla :) canım bi çok sıkıntıdan kurtulup rahata eriyosun. Ortadaki beyazlığı gelinlik olarak yorumlamak istiyorummm :) sana bir haber geliyor n ve c harfleri gördüm.
Kocaman bir filin var bembeyaz çıkmış. Şu anda cımbızla zorla çekerek aldığın güzellikleri yakın bir zamanda kepçeyle alacaksın. Hatta kepçe bile az gelir yani o kadar güzel görünüyor :)
Karşılıklı oturmuş insanlar var. İsteme gibi görünüyor. İçime öyle doğdu bugün :)
Bir heves bir mutluluk içim içime sığmıyor, falına baktıkça :) umarım sen de aynı şekilde olursun önümüzdeki günlerde güzel haberlerini alırız :)

insallah canim benimmmm mutlu ettin beni emegine saglik

olumlu düsünmeler ise yarayacak sanirim ama biraktim ucunu artik hayirlisiyla ama bende bi kac gündür mutluyum sikintilarimi sanki biri alip götürmüs gibi

ooooouw cok iyyimiş soyadda ekleyelimmi ismin yanına gerek varmı okadar?

yok canım soyisme gerek yokk

yazında bakarım derim tabi,, acil talebin olursa yazarsın özelden )

Son düzenleme:
ben gidip o kadar para verip baktırmam zaten. memurun ne işi olur, kendime zor yetiyorum
dilber neye bakıyor? rica etsek bize de bakar mı ki güzel bişeyse?

aynen canim hic bosuna para verme allah rizasi icin bakan var üc bes kurusa birde ypksek para isteyen var o yüzden ben güvenemiyorum ve kötü etkiledi beni sende benim gibi ol istemem biz bunlarla yetinelim

ben gidip o kadar para verip baktırmam zaten. memurun ne işi olur, kendime zor yetiyorum

partner ve sizin uyumunuz diye bir konusu var doğum haritası bakıyor

öğretmen hanım senin yasın kactı bu arada

minyonsan geç yaslanacaksın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…