evet o nettede var ama böyle bakan birine hic rastlamadim :
canım boynu kalın cenesi böyle dısarı cıkık gibi saçları kıvırcık burnu biraz bozuk bir adam var saçları şöyle hani kulaklarının arkasından uzun olanlar varya önleri kel gibi o tarz bir sacı olan adam var kıvırcık altları ensede uzunluk.bu adam kim? bir kalp var senin kalbin bu aşk hayatın ve bu adam aşk hayatını izliyor.başkada bir şey yok gibiyorumum bu kadar neden izliyor bilmiyorum ama aile icinde bir huzursuzluk varmı? sanki aile icindeki huzursuzluk seni etkiliyor gibi.
canim bakan cok biraz sorustursan mutlaka bulursun birini
forumda dilber abla var arkads listemde görürsün o konusunda bakıyor ama internette bir yabancı siteden bakıyor bana baktı ve beni sevgilimi tanır gibi şeyler yazdı cidden doğruydu
Ben seni gelin edicem fallarla :) canım bi çok sıkıntıdan kurtulup rahata eriyosun. Ortadaki beyazlığı gelinlik olarak yorumlamak istiyorummm :) sana bir haber geliyor n ve c harfleri gördüm.
Kocaman bir filin var bembeyaz çıkmış. Şu anda cımbızla zorla çekerek aldığın güzellikleri yakın bir zamanda kepçeyle alacaksın. Hatta kepçe bile az gelir yani o kadar güzel görünüyor :)
Karşılıklı oturmuş insanlar var. İsteme gibi görünüyor. İçime öyle doğdu bugün :)
Bir heves bir mutluluk içim içime sığmıyor, falına baktıkça :) umarım sen de aynı şekilde olursun önümüzdeki günlerde güzel haberlerini alırız :)
ooooouw cok iyyimiş soyadda ekleyelimmi ismin yanınagerek varmı okadar?
yıldızname hakikaten baya detaylıymış. ben, gerçek olduğunu Kuran'da yazdığını okumuştum internetten. ama bakanı hiç görmedim.
lurci sadece bi kere mi bakarsın yoksa canın bakmak istediği zaman yazın da bakayım der misin arada
jadaloz bence baktırma :S
ben gidip o kadar para verip baktırmam zaten. memurun ne işi olur, kendime zor yetiyorum
dilber neye bakıyor? rica etsek bize de bakar mı ki güzel bişeyse?
ben gidip o kadar para verip baktırmam zaten. memurun ne işi olur, kendime zor yetiyorum
hmm ben baktırmıştım ona
benim yaş 25 tienen yaşlandım artık :)
25 yaslımı yaaa
25 yaslımı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?