ben bi arastirim onusize baka baka ögrenirim kiiiz
o değilde aramıza yıldızname bakan gelcek diye korkuyorum heeyıldıznameden korkuyorum ben nedense : bir sey demezler bence cünkü fal bakıyoruz burda herkese bakan 2 arkadas konu acmıstı sonra kapamıslar..ihtiyacı olana yorum yapılıyo
tarot bende istiyorum musait olduğun bir zamanda :)
yarın kartlarımı çıkarıcam özelden bana kısaca bilgiler yazarsınız ben bakarımmisim yazmayı unutmayın ama
:) sabırlıysan olabilir ama benim gibiysen, iki gün sonra atarsın bi köşeye
olsa fena olmazdı bence :) hiçbirinde hevesimiz kalmazdı
o değilde aramıza yıldızname bakan gelcek diye korkuyorum heeyıldıznameden korkuyorum ben nedense : bir sey demezler bence cünkü fal bakıyoruz burda herkese bakan 2 arkadas konu acmıstı sonra kapamıslar..ihtiyacı olana yorum yapılıyo
tarot bende istiyorum musait olduğun bir zamanda :)
yildizname ilk baktirdigimda baya kücüktüm annem baktirmisti dediki bu kizin sonu iyi degilgaliba hala etkisindeyim unutamadim hep aklima geliyor üzülüyorum kötü birsey oldugunda acaba yildizname dogrumuydu diyorum
sonra baktirdigimda pek hatirlamiyorum ama muska yapisti
en son baktigimda hoca sahtekar cikti birsürü para birakip geldim
ve muskalari kullanmiyorum kullaninca islerim ters gidiyor yarari olmadi
bende isterdim yıldızname ama hiç bakanını görmedimmnasıl birşeydirki içerikte bilmiyorum
annen keske götürmeseydi yıldıznameye sonucta tüm kaderin adına yorum yapıyo hoca denen kisi ve Allaha şirk kosuyor...
isim falan nasıl simdi nelerin bilgisi tekrarlarmısın
nerde ne zaman neden öleceğini,
nerde ne zaman nasıl kiminle evleneceğini kaç kere evlilik yapacağını
kocanın huyunu suyunu
cocuklarının hayrını şerrini
yasayacağın hastalığın günlerini vs. idda ederek bakılıyor
bana tehlikeli geliyor ve kuranda geçiyor diye biliyorum cok günah olduğu tamam kahve falı ve diğerleride günah kabul ediyorum ama yıldız name gerçekten çok ürkütüyo beni ve bunu insanlar yanlıs hatırlamıyosam 800 tl gibi bi civarda bakıyorlardı
isimm, doğum tarihi ,aslında karşı tarafla iletişim gerekiyo ama ben sizden pozitif elektriğimi aldımm bileyoğunlaşmamı istediğiniz şeyide yazabilirsiniz iş,okul, sevgili isterseniz tabiii ben genelde bakabilirimm ..
canim ben öyle sabit fiyata bakan hocalara inanmiyorum yaaa
ayrica cogu hoca okadar derine inmiyor
isimm, doğum tarihi ,aslında karşı tarafla iletişim gerekiyo ama ben sizden pozitif elektriğimi aldımm bileyoğunlaşmamı istediğiniz şeyide yazabilirsiniz iş,okul, sevgili isterseniz tabiii ben genelde bakabilirimm ..
birde doğum haritası var bak ona inanırım iliskiler hakkında bilgi sahibi olabiliyosun burcunun konumuna göre doğum saatine göre bakılıyormus o ve astrologlar kişi adına yorum yaparken doğum haritasını göz önünde bulundurarak yorum yapıyolarmıs
yıldızname hakikaten baya detaylıymış. ben, gerçek olduğunu Kuran'da yazdığını okumuştum internetten. ama bakanı hiç görmedim.
lurci sadece bi kere mi bakarsın yoksa canın bakmak istediği zaman yazın da bakayım der misin arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?