hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ben bi arastirim onu size baka baka ögrenirim kiiiz

:) sabırlıysan olabilir ama benim gibiysen, iki gün sonra atarsın bi köşeye

olsa fena olmazdı bence :) hiçbirinde hevesimiz kalmazdı

ne dedi peki sana :S ben cesaret edemem cünkü kahve falı tarot falan neysede yıldızname cok ama cok iddalı bisi bence..

yarın kartlarımı çıkarıcam özelden bana kısaca bilgiler yazarsınız ben bakarımm isim yazmayı unutmayın ama

yildizname ilk baktirdigimda baya kücüktüm annem baktirmisti dediki bu kizin sonu iyi degil galiba hala etkisindeyim unutamadim hep aklima geliyor üzülüyorum kötü birsey oldugunda acaba yildizname dogrumuydu diyorum

sonra baktirdigimda pek hatirlamiyorum ama muska yapisti

en son baktigimda hoca sahtekar cikti birsürü para birakip geldim

ve muskalari kullanmiyorum kullaninca islerim ters gidiyor yarari olmadi

bende isterdim yıldızname ama hiç bakanını görmedimm nasıl birşeydirki içerikte bilmiyorum

annen keske götürmeseydi yıldıznameye sonucta tüm kaderin adına yorum yapıyo hoca denen kisi ve Allaha şirk kosuyor...

bende isterdim yıldızname ama hiç bakanını görmedimm nasıl birşeydirki içerikte bilmiyorum

nerde ne zaman neden öleceğini,
nerde ne zaman nasıl kiminle evleneceğini kaç kere evlilik yapacağını
kocanın huyunu suyunu
cocuklarının hayrını şerrini
yasayacağın hastalığın günlerini vs. idda ederek bakılıyor
bana tehlikeli geliyor ve kuranda geçiyor diye biliyorum cok günah olduğu tamam kahve falı ve diğerleride günah kabul ediyorum ama yıldız name gerçekten çok ürkütüyo beni ve bunu insanlar yanlıs hatırlamıyosam 800 tl gibi bi civarda bakıyorlardı

annen keske götürmeseydi yıldıznameye sonucta tüm kaderin adına yorum yapıyo hoca denen kisi ve Allaha şirk kosuyor...

evet ama sorunum vardi 3 harfli cagiriyorduk arkadaslarla bende sinir yapmisti cok agresiflesmistim

ama iste kötü oldu hep aklima geliyor düsünüyorum acaba cidden benim sonum kötümü diye umutsuzlaniyorum

tarot icin hangi bilgileri yaziyoruz ?

isim falan nasıl simdi nelerin bilgisi tekrarlarmısın

isimm, doğum tarihi ,aslında karşı tarafla iletişim gerekiyo ama ben sizden pozitif elektriğimi aldımm bile yoğunlaşmamı istediğiniz şeyide yazabilirsiniz iş,okul, sevgili isterseniz tabiii ben genelde bakabilirimm ..

canim ben öyle sabit fiyata bakan hocalara inanmiyorum yaaa

ayrica cogu hoca okadar derine inmiyor

ooooouw cok iyyimiş soyadda ekleyelimmi ismin yanına gerek varmı okadar?

canim ben öyle sabit fiyata bakan hocalara inanmiyorum yaaa

ayrica cogu hoca okadar derine inmiyor

birde doğum haritası var bak ona inanırım iliskiler hakkında bilgi sahibi olabiliyosun burcunun konumuna göre doğum saatine göre bakılıyormus o ve astrologlar kişi adına yorum yaparken doğum haritasını göz önünde bulundurarak yorum yapıyolarmıs

lurciii bende istiyorum ama özelden mesaj atsam banada bakabilir misin acaba ? :26:

şimdiden teşekkür ederim

yıldızname hakikaten baya detaylıymış. ben, gerçek olduğunu Kuran'da yazdığını okumuştum internetten. ama bakanı hiç görmedim.

lurci sadece bi kere mi bakarsın yoksa canın bakmak istediği zaman yazın da bakayım der misin arada

evet o nettede var ama böyle bakan birine hic rastlamadim :

canım boynu kalın cenesi böyle dısarı cıkık gibi saçları kıvırcık burnu biraz bozuk bir adam var saçları şöyle hani kulaklarının arkasından uzun olanlar varya önleri kel gibi o tarz bir sacı olan adam var kıvırcık altları ensede uzunluk.bu adam kim? bir kalp var senin kalbin bu aşk hayatın ve bu adam aşk hayatını izliyor.başkada bir şey yok gibi yorumum bu kadar neden izliyor bilmiyorum ama aile icinde bir huzursuzluk varmı? sanki aile icindeki huzursuzluk seni etkiliyor gibi.

canim bakan cok biraz sorustursan mutlaka bulursun birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…