Karmaşık bi ortam var. O ortamı yumuşatmaya çalışan tüm sıkıntıları yüklenen bir insan var. Kollarını açmış herkesi korumaya çalışıyor. Bir yanın her şeyden arınmış, mutlu, ferah; bir yanın acayip sıkkın. İkilem içinde yaşıyorsun. Hane içi genel olarak ferah. Bu ferahlığı kıskanan bir erkek gördüm. Bu kadar :)
Ekliyorum o zaman tatlım .
Eki Görüntüle 490427
Eki Görüntüle 490429
Eki Görüntüle 490430
Eki Görüntüle 490437
Resimlere tıklayınca büyüyor kızlar :) kariyerle ,sağlıkla ,eğitimle ,aşkla ilgili fln ne görüyorsanız söyleyin bakayım :)
kalp varsende değişik tepkiler olucak bu aralar buda bir kisiden dolayı olucak bu kişinin isminde B harfi olabilir ve kalplede bağlantısı var sevgilinde B harfi varmı? saana negatif enerji veren birisi var çevrende bu iş hayatını etkiliyor olabilir yada sosyal hayatını vermeye devam ediyor.Genel olarak rahat bir insansın yani kafana takılan fazla sorunların yok.
Merhaba kızlar... Hiçbirinizin adını bilmiyorum, ama olsun; nasılsınız? Nasıl geçiyor günler bakalım? Yolunda mı herşey?
iyi diyelim iyi olalım canım. senin günlerin nasıl geçiyor.
İyi geçiyor, Ramazan'ın sonuna gelmenin verdiği bi burukluk var ya. Ben bu ay'ı çok seviyorum. :)) Onun dışında şimdilik herşey yolunda gibi. :)
İyi geçiyor, Ramazan'ın sonuna gelmenin verdiği bi burukluk var ya. Ben bu ay'ı çok seviyorum. :)) Onun dışında şimdilik herşey yolunda gibi. :)
kahve falından anlıyor musun canım.fotograf eklesem bakar mısın ?
Merhaba kızlar... Hiçbirinizin adını bilmiyorum, ama olsun; nasılsınız? Nasıl geçiyor günler bakalım? Yolunda mı herşey?
heyyy kızcazlarım bende geldimmmmmm :)))))))
canımm bilgilerini yazmışsın ama bugun yeterince baktım seni yarına sakladımm) kızma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?