hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

O ortamı yumuşatmaya çalışan ,şu an ki sevgilim olabilir .

Ayyy evet çok doğru bazen bakıyorum çok iyiyim ,bazen bakıyorum mutsuz . Eski sevgilimin bana yaptıklarından dolayı olabilir yaptıklarını unutamıyorum .
Ağızına sağlık tatlım ya.

kalp var sende değişik tepkiler olucak bu aralar buda bir kisiden dolayı olucak bu kişinin isminde B harfi olabilir ve kalplede bağlantısı var sevgilinde B harfi varmı? saana negatif enerji veren birisi var çevrende bu iş hayatını etkiliyor olabilir yada sosyal hayatını vermeye devam ediyor.Genel olarak rahat bir insansın yani kafana takılan fazla sorunların yok.

Kalp çıktı demek şu an ki sevgilimi çok seviyorum ondan çıkmış olabilir

Sevgilimin isiminde B harfi yok .Bir düşüneyim kimde var diye :44: Negatif enerji veren çok insan var ,hevesimi kıran doğru diyorsun .

Ağızına sağlık tatlım .Aaaaaaay çok beğendim ben bu topiği .

Son düzenleme:
elmaa13 falında parasal bir kısmet var.telaşa kapılmıs bir bayan görüyorum belki bu telaş mutluluk telaşıdır.Ve bu telaşında yanında olan kalın kaşlı derin bakıslı bir erkek var.Telaşlı halinde üstünde uzunca bir etek var üstü dar altlara doğru kloş..Saçlarını toplamışsın böyle topuz gibi alçaktan sanırım saçlarda koyu renk ve bu derin bakıslı erkek sen telasliyken önünde kalbiyle yanında duruyor fazla bakamadım anca bunları gördüm sekil olarak

Son düzenleme:
merhabalar kızlar yoğun bi gündü benim için oyüzden fallar gecikmeli oldu tienen on dakkanın geçmesini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…