hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

aldatma oldugunu sanmıyorum ama nazar war maalesef yakın zamanda barısacak mıyız cnım ?

ben : koyu kumral
o : açık kumral

bana da bakarsan sevinirim.

evlilik mi düşünüyorsunuz? keserken de evlilik kartı çıktı açılımda da evlilik kartı çıktı. ilişkiniz gayet yolunda görünüyor. tamamen bütünleşmiş birer aşıksınız. evliliğiniizin biraz zamanı var

çok teşekkür ederim cnm. yorumların çok güzel. inşallah doğru çıkar. şu anda çok sorunlu gidiyor. sorunlarımız bitecek mi. ben hala sevgisinden emin olamıyorum.

baya yogunsun kizzz merhabalasamadik bile

ben esmer o kumral

evet ya :) iskambil aşkı doğdu bu gece :) nasılsın canım :)

yüzyüze görüşmeniz var sevgi dolu bir görüşme olacak ve seni ani bir teklif bekliyor :)
aşkta yoğunlaşma görüyorum. bu sıralar birbirinize daha çok bağlılık gösteriyorsunuz. kalpleriniz bir arada çıkmış. ve sevgilin seni çok özlemiş :)
aranıza ufak bi mesafe girebilir bu yol olarak mesafe de olabilir. ama bu mesafeden sonra sana bir teklif geliyor. aklıma gelen tekliftir umarım

ben 17 en kücüğünüz benim bnce

o daha açık tenli :)

ilişkinizin merkezinde esmer bir bayan var. sizin ilişkinize karışan veya yön vermeye çalışan biri. bazen sizi ikiye bölebiliyor bu durum. sen yakınlaşmaya çalışıyorsun ama erkek tarafından bir mesafe girmiş araya. seni seviyor ama sevgisini ulaştıramıyor sana, engelleyen biri var.
niye olumsuz çıktı ya sevmedim. ilerleyen saatlerde bi daha bakayım sana olur mu? herkesi bitireyim de.

çok teşekkür ederim cnm. yorumların çok güzel. inşallah doğru çıkar. şu anda çok sorunlu gidiyor. sorunlarımız bitecek mi. ben hala sevgisinden emin olamıyorum.

kartlarda sorum çıkmadı. ve sevgi dolu bir ilişki görünüyor. ben kartların yalancısıyım :) gerçeğini bilemem :)

Offf takarım da takarım şimdi ben (

Esmer bayan kim olabilir ki bak şimdi
anne de sarışın,
hemde merkez de çıkmış

Olur uyumam beklerim ben artık zaten takıntılıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…