napiyosunuz bende istiyorum
aldatma oldugunu sanmıyorum ama nazar war maalesef yakın zamanda barısacak mıyız cnım ?aşk kartı çıktı aranızda. ama zamana ihtiyacınız var şu anda. açılımda da kalpleriniz bir arada çıktı. sizin aranızda esmer bir kız var. ayrılığınızın sebebi bir bayan mı? bunu sadece aldatma olarak düşünme sizin beraberliğinizi istemeyen herhangi esmer bir bayan da olabilir. başka kart çıkmadı canım. birbirinize aşık görünüyorsunuz. sevgilin de öyle.
yaz canım sen de bakayım :)
sırayla gidiyorum. sohbete de katılamadım çok ilerlemeyin
ben : koyu kumral
o : açık kumral
bana da bakarsan sevinirim.
Uyumazsanız bende sıraya geçeyim :)
ikimiz de beyaz tenliyiz
Bugünlerde çok stresliyim umarım güzel çıkar.
hanginizin daha açık ya da koyu olduğunu yazarsan bakarım. aynı kartları alamıyorum :)
evlilik mi düşünüyorsunuz? keserken de evlilik kartı çıktı açılımda da evlilik kartı çıktı. ilişkiniz gayet yolunda görünüyor. tamamen bütünleşmiş birer aşıksınız. evliliğiniizin biraz zamanı var
baya yogunsun kizzz merhabalasamadik bile
ben esmer o kumral
aldatma oldugunu sanmıyorum ama nazar war maalesef yakın zamanda barısacak mıyız cnım ?
o daha açık tenli :)
çok teşekkür ederim cnm. yorumların çok güzel. inşallah doğru çıkar.şu anda çok sorunlu gidiyor. sorunlarımız bitecek mi. ben hala sevgisinden emin olamıyorum.
umarım barışırsınız aşık insanlar çok fazla uzak kalamaz sanırım :)
ilişkinizin merkezinde esmer bir bayan var. sizin ilişkinize karışan veya yön vermeye çalışan biri. bazen sizi ikiye bölebiliyor bu durum. sen yakınlaşmaya çalışıyorsun ama erkek tarafından bir mesafe girmiş araya. seni seviyor ama sevgisini ulaştıramıyor sana, engelleyen biri var.
niye olumsuz çıktı ya sevmedim. ilerleyen saatlerde bi daha bakayım sana olur mu? herkesi bitireyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?