hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ben bunu görmedim hahahah uykulu gözlerleee döndüm forumdaaa sana bisi alamadım jado kusura bakma
onun cevresinde esmer bir kız yok aslında akraba olarak kardes olarak benim ablam esmer sadece bide annesinin arkadasının kızı var belki odur esmer olan ama çok uzak bir ilde oturuyo internetten ailecek görüsüyolar diye biliyorum o kız eğer sevgilime yavşıyosa onu internetten doğru yolarım

esktrayı gerçekten cok beğendimmmm dost gibi görünen düsmanım cok allahından bulsun hainler

Aiyy, evet. Ayrı şehirlerdeyiz. Bir türlü bir araya gelemiyoruz. Geçmişte yaptığı hataları pişman olduğunu bildiğim halde yüzüne vuruyorum bazen ister istemez. Ah ah, Akrep Burcu olmanın zararları; affediyorum, ama unutamıyorum. :/ Kendime çeki düzen vermeliyim. Çok teşekkür ederim canım benim, iyi geldin gece gece...*

umarım barışırsınız aşık insanlar çok fazla uzak kalamaz sanırım :)

ewet esmer bı bayan war pek ıstemıyor yakınlarımızda cok ıyı tanıdgmız bırı :/ Allah kawustur bızı nazarlardan korusun ınsallah cnım yüregne saglık ne dılegn ıstegn warsa Allah nasıp etsn

22 yasım bıttı 23'e dogru gdıyorum

Offf takarım da takarım şimdi ben (

Esmer bayan kim olabilir ki bak şimdi
anne de sarışın,
hemde merkez de çıkmış

Olur uyumam beklerim ben artık zaten takıntılıyım :))

ohoo olmadı şimdi. takarsan bi daha istersen bakmam. fal bu sonuçta. o an gelen kartlara bağlı yorumlar. gerçekle bi ilgisi yok maksat zaman geçirmek

Aiyy, evet. Ayrı şehirlerdeyiz. Bir türlü bir araya gelemiyoruz. Geçmişte yaptığı hataları pişman olduğunu bildiğim halde yüzüne vuruyorum bazen ister istemez. Ah ah, Akrep Burcu olmanın zararları; affediyorum, ama unutamıyorum. :/ Kendime çeki düzen vermeliyim. Çok teşekkür ederim canım benim, iyi geldin gece gece...*

umarım barışırsınız aşık insanlar çok fazla uzak kalamaz sanırım :)

ewet esmer bı bayan war pek ıstemıyor yakınlarımızda cok ıyı tanıdgmız bırı :/ Allah kawustur bızı nazarlardan korusun ınsallah cnım yüregne saglık ne dılegn ıstegn warsa Allah nasıp etsn

22 yasım bıttı 23'e dogru gdıyorum

iyiyim canim sen nasilsin :)

vallaha erdin kiz sen bayaaaaa ilerlettin

1 haftadir görüsemiyoruz isten izine ayrildigimdan beri insallah yarin birlikteyiz bütün gün
ve 3 hafta sonra türkiyeye gidiyor bende ardindan 1 ay sonra gitcem insallah
insallah gelir o tekliiifff insallaaaaaah

agzina saglik canim coook güzel fal oldu

Ayyy Jadooo sanırım o teyzesiiii teyzesiylee ben görüşüyordum beni kızdırdı sildim msnden faceden kadını ama adıma söylemediğim bişeyi söylemiş sevgilime kavga etmiştik benimkide saf ona inanmıştı kadına sonra hesap sormustum bildiğin neden böyle yaptın diye ben yanlıs anlamısım konustuk biz yeğenimle dedi.Sonra pek görüşmedim son 1,5 yıldır görüsmüyorum ama sevgilim sürekli telefonlasıyor cok sever teyzesini kadında beni sorarmıs hep devam ediyomusunuz diye belki odur salça oluyodur belkide :S

bayanların genel özelliği bu hiçbir şeyi unutmazlar yeri geldiği zaman cuk oturturlar.
ama seviyorsan ve devam etmek istiyorsan görmezden gelmeyi de bilmelisin canım. unutmasan da unutmuş gibi yapabilirsin :)

Takmadan olur mu ay

boş bırakmayacaksın beyni jimlastik tekniği olarak düşün

:) beyni çalıştır ama kendini fal içn üzme :)
açtım yeniden üçüncü açışım ikinciyi de beğenmedim :)
esmer bayan yine çıktı. ben de bi suç yok vallahi kartlarda tüm suç :)
kalpler ve bedenler bir arada çıkmış. senden yana bir görüşme talebi var. sakın esmer kız kim diye sorma ters tepiyo
ben de çıkınca soruyorum kim bu kız diye sonra azar işitiyosun sen bana mı inanıyosun kartlara mı diye

sarı lalelerimi isterim ben bilmem ama lilyumu daha çok severim
bu gece hemen herkesin falında esmer kız çıktı. ben kesiyorum kartları sizin adınıza ya. acaba benim sinir olduğum esmer kız mı çıkıyor

hehehe gece rüyaya yattım senin için ama bişey yapmadan yattım belki işe yarar dedim ama yaramadı galiba hatırlamıyorum gördüğm rüyaları :)

esmer bı bayan ayrıldgmzı duydugunda sewınecek kesin ınsallah hayırlısıyla barısırız

belki oda olabilir ya tesekkür ederim moralimi düzelticek güzel seyler cıktı

teyzeye bak sen kara büyü yapalım kız ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…