hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

canim benim cok sekersin bende gecenlerde rüyaya yattim hatirlamadim sanirim benimle ilgili rüyalarda bisi var

olabilir
bilmiyorum ama ben sizin için güzel şeyler hissediyorum. fal açarken bile kartlar elimden düştü heyecandan, biri bi taraftan fırlıyo biri diğer taraftan
yarın büyük gün o zaman senn için de ayyy ben de nişanlıma kavuşsaydım bayramda :)

az kaldi seninde az :) ay sevgi cicegi olduk gece gece
insallah canim güzel seyler olur cok istiyorum

az kaldi seninde az :) ay sevgi cicegi olduk gece gece
insallah canim güzel seyler olur cok istiyorum

gelemeyecek ki sadece annesi geliyor

ama biz 2 hafta sonra 8 9ay birlikteyiz o yüzden sorun yok :)

amin amin sakınsın o benim <3 kıskanıyorum valla herkesten

kıskanılmaz mı ya ben etrafındaki sorun çıkarabilecek potansiyelde olan tüm kızlar üzerinde çok güzel hayaller kuruyorum. sadece saç baş değil tüm vücut giriyorum hayallerimde. komple temizlik

o durum bende de var ama emin ol onlarda bizim gibi hayal ediyo farklı sehirlerdemisiniz siz ?

ohoooooo ozaman bukadarcik sikintiya özleme deger canim :)

o durum bende de var ama emin ol onlarda bizim gibi hayal ediyo farklı sehirlerdemisiniz siz ?

şu an farklı şehirlerdeyiz canım. okullar açılınca aynı şehre gidiyoruz :) bu sefer de ilçe giriyor araya ama olsun aynı şehrin sınırlarında olmak bile huzur veriyor

off maritsa keske ya calısıyorum kendi capımda testler cözüyorumda insan ister istemez kötü düsünüyo

Canım onda da kendine göre bir ders çalışma programı oluştutursan ,başarırsın .

Yarına iş güç yok ben de ayaktayım bu saatte

Canım onda da kendine göre bir ders çalışma programı oluştutursan ,başarırsın .

Yarına iş güç yok ben de ayaktayım bu saatte

maritsa dediğin cok mantıklı aslında spora nasıl zaman ayırıyorsam dersede ayırmam lazım yoksa acaba acaba diye ortada fink atarm bu kafayla :)

ayakta olanlarla sohbet için burdayız :)

psikopatpsikolog, rehberlik falan mı okuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…