teyzeye bak senkara büyü yapalım kız ona
canim benim cok sekersinbende gecenlerde rüyaya yattim hatirlamadim sanirim benimle ilgili rüyalarda bisi var
işim olmaz öyle şeylerle bebe büyütsün bağaaalımm kızı büyüyünce görürüz sevgili tarafından üzülürse eğer..
ben bu aralar kahve yorumlayamıyorum pek
baktım baktım bişey göremedim. bikaç yerde aydınlık güzel haberler var sadece onu söyleyebilirim
olabilir
bilmiyorum ama ben sizin için güzel şeyler hissediyorum. fal açarken bile kartlar elimden düştü heyecandan, biri bi taraftan fırlıyo biri diğer taraftan
yarın büyük gün o zaman senn için de ayyy ben de nişanlıma kavuşsaydım bayramda :)
şaka yaptım kız ben de zaten
eden buluyor bi şekilde zaten canım. Rabbim gözlerden sakınsın sizi
az kaldi seninde az :) ay sevgi cicegi olduk gece gece
insallah canim güzel seyler olur cok istiyorum
amin amin sakınsın o benim <3 kıskanıyorum valla herkesten
gelemeyecek kisadece annesi geliyor
ama biz 2 hafta sonra 8 9ay birlikteyiz o yüzden sorun yok :)
kıskanılmaz mı yaben etrafındaki sorun çıkarabilecek potansiyelde olan tüm kızlar üzerinde çok güzel hayaller kuruyorum. sadece saç baş değil tüm vücut giriyorum hayallerimde. komple temizlik
gelemeyecek kisadece annesi geliyor
ama biz 2 hafta sonra 8 9ay birlikteyiz o yüzden sorun yok :)
kıskanılmaz mı yaben etrafındaki sorun çıkarabilecek potansiyelde olan tüm kızlar üzerinde çok güzel hayaller kuruyorum. sadece saç baş değil tüm vücut giriyorum hayallerimde. komple temizlik
o durum bende de var ama emin ol onlarda bizim gibi hayal ediyofarklı sehirlerdemisiniz siz ?
ohoooooo ozaman bukadarcik sikintiya özleme deger canim :)
İyi geceler millett:126:
dışarıdan bakınca öyle de. sürekli görmeye alıştığın zaman bir iki hafta ayrı kalmak bile zulüm geliyor. ama 1 ay geçince alışıyosun :)
off maritsa keske ya calısıyorum kendi capımda testler cözüyorumda insan ister istemez kötü düsünüyo
Canım onda da kendine göre bir ders çalışma programı oluştutursan ,başarırsın .
Yarına iş güç yokben de ayaktayım bu saatte
en büyükte benim galiba 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?