baskada bakamadım canım :)
ben de yazayım mı kız :) moralim çok bozuk falıma bakar mısınnnn :)
düşünen aşık bir erkek gördüm sevgilin varmıydı? bu erkeğin bir ilişkisi var çünkü ve engellere takılıyorlar beraber atlatmaya çalışıyorlar.Uzun saçlı saç yapısı dalgalıya benziyor koyu renkte saçı olan bir kişi var Ailende belki bu sende olabilirsin.İsminde C harfi geçiyor bu kişinin kalbi var aşk konusunda mutlu olacağı zamanlar var görüşmeleri var bir sürü kisiyle aynı ortamda iş olabilir.baskada bisi göremedim
Bahsettiğim erkek seninle ilişkili çünkü net çıkıyor çevrenden bir erkeğin bu kadar net aşkını falında barındırmazsın çünküm kahvede sen ve senin düsüncelerin cıkar.Seninle alakaalı bir erkek yanii :)bu erkeğin nasıl bir bayanla ilişkisi gözüküyor. uzun saçlı koyu renk saçlı olan benim.benim durumum karışık biraz. aşık erkekten emin olamıyorum.:18: benimle mi ilişkisi var çıkmış.
yaz yaz bakarım bugün bakıyorum bisiler D: acaba tutuyomu ya
:) kendi topiğime eklemiştim canım. canın istiyorsa bak, zorlamayım öylesine dedim :)
Bahsettiğim erkek seninle ilişkili çünkü net çıkıyor çevrenden bir erkeğin bu kadar net aşkını falında barındırmazsın çünküm kahvede sen ve senin düsüncelerin cıkar.Seninle alakaalı bir erkek yanii :)
Üstünde M harfi olan bir erkek var ve bu erkek 2 bayanın arasında.Birisi olgun diğeride çıtı pıtı birisi daha genç yani kalçası çıkık hafif dışarıya doğru öyle gözüküyor şekilde saçlarıda tepeden toplu ev haliyle duruyor.Bu bahsettiğim kızın isminde N harfi geçiyor olabilir.Aynı şekilde bahsettiğim olgun kadınında isminde M harfi geçiyor olabliir yanlarında öyle harfler gördümSanırım bu olgun bayan çocuğun annesi.Ve Anne sözü dinleyen birisi gibi.Kızda ona doğru yönelmiş böyle evlenelim der gibi bakıyor.kız hazır yani duruma çocukta planlar yapıyor kafasında.Mutlu bir beraberlikleri var ama çocuk annesinin iyi ve kötü yorumlarını kulağına küpe yapıyor.Destekmi köstekmi pek cözemedim ama kadını canım
canım ben asker bekliyorum onunla ilgili bi şey çıkmadımı ?(
Yeminle özendimJadaloz sen bana sonra özel bakarsında Kelebek bana baksın musait olduğunda enerjiler farklı,kisiler farkl, yorumlar farklı seyrediyorum baktıran baktırana :d
Ben:kumral
sevgilim:beyazDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?