hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

düşünen aşık bir erkek gördüm sevgilin varmıydı? bu erkeğin bir ilişkisi var çünkü ve engellere takılıyorlar beraber atlatmaya çalışıyorlar.Uzun saçlı saç yapısı dalgalıya benziyor koyu renkte saçı olan bir kişi var Ailende belki bu sende olabilirsin.İsminde C harfi geçiyor bu kişinin kalbi var aşk konusunda mutlu olacağı zamanlar var görüşmeleri var bir sürü kisiyle aynı ortamda iş olabilir.baskada bisi göremedim

Üstünde M harfi olan bir erkek var ve bu erkek 2 bayanın arasında.Birisi olgun diğeride çıtı pıtı birisi daha genç yani kalçası çıkık hafif dışarıya doğru öyle gözüküyor şekilde saçlarıda tepeden toplu ev haliyle duruyor.Bu bahsettiğim kızın isminde N harfi geçiyor olabilir.Aynı şekilde bahsettiğim olgun kadınında isminde M harfi geçiyor olabliir yanlarında öyle harfler gördüm Sanırım bu olgun bayan çocuğun annesi.Ve Anne sözü dinleyen birisi gibi.Kızda ona doğru yönelmiş böyle evlenelim der gibi bakıyor.kız hazır yani duruma çocukta planlar yapıyor kafasında.Mutlu bir beraberlikleri var ama çocuk annesinin iyi ve kötü yorumlarını kulağına küpe yapıyor.Destekmi köstekmi pek cözemedim ama kadını canım

bu erkeğin nasıl bir bayanla ilişkisi gözüküyor. uzun saçlı koyu renk saçlı olan benim.benim durumum karışık biraz. aşık erkekten emin olamıyorum.:18: benimle mi ilişkisi var çıkmış.

bu erkeğin nasıl bir bayanla ilişkisi gözüküyor. uzun saçlı koyu renk saçlı olan benim.benim durumum karışık biraz. aşık erkekten emin olamıyorum.:18: benimle mi ilişkisi var çıkmış.
Bahsettiğim erkek seninle ilişkili çünkü net çıkıyor çevrenden bir erkeğin bu kadar net aşkını falında barındırmazsın çünküm kahvede sen ve senin düsüncelerin cıkar.Seninle alakaalı bir erkek yanii :)

ahh bi gerçek olsa.inansam bi çok teşekkür ederim canım.

canım ben asker bekliyorum onunla ilgili bi şey çıkmadımı ? (

bu gecelik bu kadardı ben cıkıyorum yarın devam ederiz

falını açayım ddedim ama kafam allak pullak oldu tenlerinizi bile unuttum şu an hiçbişey kalmamış aklımda :) yarın ilk iş sana açıcam falı :) tenlerinizi bi daha yaz olur mu :)

Evet kızlar içim o kadar dolmuş ki sabahı bekleyemedim. Hemen pişirdim çevirdim fotoğraflarını çektim ve buraya attım! Yarın sabaha yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi geceler kızlaar

Eklentiler

• $DSC_0551.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC_0552.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC_0553.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC_0554.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSC_0555.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC_0556.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC_0557.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 30
Yeminle özendim Jadaloz sen bana sonra özel bakarsında Kelebek bana baksın musait olduğunda enerjiler farklı,kisiler farkl, yorumlar farklı seyrediyorum baktıran baktırana :d

Ben:kumral
sevgilim:beyaz DD

buldum tenleri :)

canım yine mesafe kartı çıktı sevgilinle. sebebini zaten biliyoruz mesafenin.
başka da kart kalmadı ki :) aşk böyle güzel olunca diğer kartlar susuyor
canım birbirine karışmış bütünleşmiş iki insan diyemiycem tek insan olmuşsunuz tek bedensiniz ötesi yok yani :) sevgilin hasretten yanıyor sen onun kadar takmıyosun heralde gidişini kız yazık enişte çok üzülmüş :)

Mrb jadaloz dün söylediklerin doğru cıktı iyi bakmışsın sağol:)peki sadece olan bir ilişki içinmi fal acıyorsun yada bi ilişki gözüküyormu diye bakada biliyormusun banada bakarmısın öyleyse cok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…