Mrb jadaloz dün söylediklerin doğru cıktı iyi bakmışsın sağol:)peki sadece olan bir ilişki içinmi fal acıyorsun yada bi ilişki gözüküyormu diye bakada biliyormusun banada bakarmısın öyleyse cok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
aklında bir erkek varsa eğer onun tenini yazarsan aranızda çıkan kartlara göre yorum yapabilirim. Ama genel olarak ilişki olacak mı diye bakamam. Bir de üç topiğe birden yetişemiyorum. Bu topikten de çıkıcam şimdi benim topiğe gelirsen baktırmak istediğin kişiye bakarım
ben iskambil bilmiyorum :)tienen bana da iskambil falı bakabilirmisin
ben esmerim uzun boyluyum
ayrıldığım insan benden daha esmer ve daha uzun boylu
falını açayım ddedim ama kafam allak pullak oldu tenlerinizi bile unuttum şu an hiçbişey kalmamış aklımda :) yarın ilk iş sana açıcam falı :) tenlerinizi bi daha yaz olur mu :)
buldum tenleri :)
canım yine mesafe kartı çıktı sevgilinle. sebebini zaten biliyoruz mesafenin.
başka da kart kalmadı ki :) aşk böyle güzel olunca diğer kartlar susuyor
canım birbirine karışmış bütünleşmiş iki insan diyemiycem tek insan olmuşsunuz tek bedensiniz ötesi yok yani :) sevgilin hasretten yanıyor sen onun kadar takmıyosun heralde gidişini kız yazık enişte çok üzülmüş :)
Evet kızlar içim o kadar dolmuş ki sabahı bekleyemedim. Hemen pişirdim çevirdim fotoğraflarını çektim ve buraya attım! Yarın sabaha yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi geceler kızlaar
tienen bana da bi şeyler söyleyebilir misin ?
en son fal bakma yetinde sorun yaşıyordun. şimdi daha iyisin sanırım. :)
kalpleriniz ve bedenleriniz yanyana çıkmış. sevgiye dayalı bir ilişkiniz var. resmiyete yönelik bir durum söz konusu mu? aile kartlarınız çıkmış. aileler arasında ve kendi aranızda yakınlaşma kartı var.
aha gördümDDDDDDDD ben git demiyorum kendi gidiyor gittiği gün harap olurum büyük ihtimal kıyamam ona
gitsin gelsin hemen, sayılı günler çabuk geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?