hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

aklında bir erkek varsa eğer onun tenini yazarsan aranızda çıkan kartlara göre yorum yapabilirim. ama genel olarak ilişki olacak mı diye bakamam. bir de üç topiğe birden yetişemiyorum. bu topikten de çıkıcam şimdi benim topiğe gelirsen baktırmak istediğin kişiye bakarım

tmm canım sağol:)

falını açayım ddedim ama kafam allak pullak oldu tenlerinizi bile unuttum şu an hiçbişey kalmamış aklımda :) yarın ilk iş sana açıcam falı :) tenlerinizi bi daha yaz olur mu :)

Ben kumral
sevgilim beyaz canım olması normal talep çokkk :)

aha gördüm DDDDDDDD ben git demiyorum kendi gidiyor gittiği gün harap olurum büyük ihtimal kıyamam ona

Evet kızlar içim o kadar dolmuş ki sabahı bekleyemedim. Hemen pişirdim çevirdim fotoğraflarını çektim ve buraya attım! Yarın sabaha yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi geceler kızlaar

tatlım karşılıklı konusma var.Bir erkekle bu enişte galiba :) çünkü kız sana çok benziyo ikinizsiniz bence tipler benziyor onun dısında yolculuk var galiba buda ünv gidişin baskada sekil göremedim :)

tienen bana da bi şeyler söyleyebilir misin ?
en son fal bakma yetinde sorun yaşıyordun. şimdi daha iyisin sanırım. :)

canım birazdan bakarım simdi kendiminkileri yüklücem buraya bana bakabilen olursa sevinirim

tienen bana da bi şeyler söyleyebilir misin ?
en son fal bakma yetinde sorun yaşıyordun. şimdi daha iyisin sanırım. :)

canım burda bir erkekle yakınlaşma var.Daha önce bakmıştım sana orada tarif ettiğim burnu havada olan çocuk bu yakınlaşmanız ikinize yeni şeyler katacak birliktelik söz konusu.

umarım sözkonusudur canım öylemi gözüküyor?? aramızda pek konusu geçmioda resmiyet var mı yaniii

kızlar her gün yoğun olurdu topic neden bugün kimse yok kahveme iyi kötü bikac yorum istiyorum yaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…