hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

çok sevineceğin bişey yaşayacaksın canım. iki yolun var önü açık. birisi var kadın mı erkek mi ayırt edemedim. ege yöresine ait bir kıyafet giymiş. senin geleceğinle ilgili önemli bir adım var ondan. sevimli bir yeniliğin var. dileğin kabul oluyor. bu kadar canım. ben kahve yorumlayamıyorum bu sıra :s

anlıyorum canım ama yine iyi güzel seyler söyledin :)) fazlada giremezsin heralde gidince

şapkalı bir adam var. polis ,asker gibi. yolun başında karşısında da topluca bir kadınla konuşuyorlar. adamın burnu sivri çıkmış. sivri birşeyler söylüyor. uzunca biraz toplu bir erkekten haber var. adamın suratı asık değil. kötü haber değil .

Son düzenleme:
anlıyorum canım ama yine iyi güzel seyler söyledin :)) fazlada giremezsin heralde gidince

giremem sanırım canım. çalışma saatlerime de bağlı gerçi. yarım gün çalışırsam girerim ama tam gün çalışırsam çok zor. kendime bile zaman ayıramıyorum o zaman. arada yine uğrarım bakarım falınıza :)

zaten okul açılınca bende yoğun olucam biraz hem sınava giricem bu sene ders calısıcam staja gidicem falan filan gözümde büyüdü DD

zaten okul açılınca bende yoğun olucam biraz hem sınava giricem bu sene ders calısıcam staja gidicem falan filan gözümde büyüdü DD

evet sizin iş de zor. kardeşim başladı dersaneye gitmeye. geliyor evde de test falan. şimdiden böyleyse yoğunlaşınca ne olur kimbilir. senin de aynı durum.

evet sizin iş de zor. kardeşim başladı dersaneye gitmeye. geliyor evde de test falan. şimdiden böyleyse yoğunlaşınca ne olur kimbilir. senin de aynı durum.

allah kolaylık versin hepimize heyecan bastırdı beni coktaan

aa bu aklıma gelmemişti sürekli yeşilçay içmeme rağmen DD

ben simdi cıkıyorum kızlar uyku bastırdı iyi geceler :))))))

neye sıkıldın sen böyle sanki içinde bir fırtına kopmuş ama sıkıntını kenara alıcaksın o kadar düşünceler içindesinki doluyu alıyorsun boşa boşu alıyorsun doluya ama içinden çıkamıyorsun uzun zamandır görmediğin birinden bir haber alıcaksın .. hediyen var ..iki tane yolun var yolun birinde kocamn bi kalp seni bekliyor hane için aydınlık 3 tane sevinç gözyaşın var

doğru valla cok sıkıntılıyım aslında :))) yolllarda bekleyen ins kalbim sevgilimdir yaaa çok tesekkür ederim :))

ay kıyamam biziz büyük ihtimal o yükle canım bakarım akşama simdi pcyi vericem babama aksam 7-8 gibi bakarım :)

burda 2 sevgili var.kalplEr kırIk duRuyOr yaNi AYrIlmışlAr gibi çocuk Biraz ikili dAvrANıyor yaPısı gEreği SAdEcE kızA kaRŞı DEğil çeVresindEkilERe kArşıda öylE çok kolAy dOldUruluşa Getirİlir aSlındA çünkü zaYıf nokTası birİsi onA bir kişi aDIna yOrUm YaPsa şu böylE çok kötü falan desE düşünÜr düşünür öyLe olduğuna kAraR vErir amA bir o kADaRdA doBrAdır pat diyE acIlı aCısız herŞeYi söyLeYen bir tip Ve ilişkisinDE bu YüzdEn sorUnlAr çıkmış hEm dObra hEm suClu gözüküyor
bir kaC hArf gördÜm ErKeKte olAbİlir bElKi bUnlAr T haRfi Ve C HaRFİ vAr BiRDE E HaRFİ BU ÜÇ HaRF KIZ YaDa eRkEĞİN İSMİNde GeÇİYOR KIZDa SaBIRLI DAVRanMaYA caLISIYoR Ve ÜZÜLMÜŞ bAyA KaLBi KIRıLMIŞ ama bunlar zaman söyleyemiyorum ama kafa kafaya vericekler sorunları aşacaklar gibi bu kadar canım

birde kusura bakma klavyede problem var arada büyük küçük yazıyor düzeltemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…