hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

agzina saglik tatlim cok tesekkur ederimmm

baska yorumlar istiyorum :))

İçini daraltan dertler var ama yavaş yavaş sıyrılmaya başlamış, daha da ferahlayacaksın.
Sen çok temiz kalpli, iyi niyetli ve etrafında sevilen bi insansın. Kısmetlerin de çok bol. Eğer hayatında biri varsa, o kişinin sevgisini ve dürüstlüğüne inanmalısın.
Küçük meblağlı bir yatırımla büyük şeyler elde edeceksin.
Zor bir işe koyulacaksın, bu yolda tehlikeler atlatsan da yara almadan nihayete erdireceksin.
Kısa bir yolculuğa çıkacaksın.
Ailende bir kişi hızlı bir şekilde işinde yükselecek veya maaş artışı yaşayacak.
İki tane yol ihtimali var ama birinden vazgeçeceksin, birine gideceksin.

cok tesekkür ederim canım güzel bir yorumdu hosuma gitti :) ben seninkine yarın bakacağım bugün baktım bir kac tane yoruldum yarında ilk sana bakarım

baska yorumlar istiyorum :))

-özel mesaj hakkım yok maalesef 100ü bulana kadar-

Fal karışık çıkmış. Kapatan kişinin aklı çok karışık. Neye nasıl müdahale edeceği konusunda epey düşünmüş.. Zor günler geçirmiş. Kesip atmayı istediği bir konu varmış. Her şeye yeniden başlamak istemiş. Ama bir şey -birisi- durdurmuş onu. Sıkıntısını çekmiş, feraha kavuşacak. Feraha kavuşacaksın inşallah canım.

Fal kötü enerjilerle kapatılmış bu açık. Ama sonu aydınlığa kavuşuyor. Sevinç gözyaşı var. Bu iyiye delalet. Altında ezildiğin yükü br kenara atıyorsun.

U harfli, uzun boylu, yakışıklı bir erkek. Adında ya da soyadında bu harf var. Seni bayağı etkilemiş.

Uzaktan bir misafir var. Arkadaş? Dost? Kıvırcık saçlı dost canlısı bir bayan.

Koç burcu bir erkek ile yakınlaşma görünüyor. Fazla değer verdiğini belli etmemelisin.

Uzun süregelen bir mesele var. Bir ilişki ya da sonu gelmeyen bir iletişim. Hayatına hükmetmeye başlamış biraz ara vermelisin.

İki dileğin var içinde ve birine zaman var.

Yeni doğmuş bir erkek çocuğu görünüyor.

Şimdilik görebildiklerim bu kadar.

cok tesekkürler bu U harfi çok tuttu cidden hayranlık sadece ta elin amerikasında yasıyor
koç burcu erkeğinide merak ettim doğrusu sevgilim var benim ya

Kızlar bende uzun bir süre herkesin falına bakmıcam.Çünkü ekliyorum burası sinek avlıyor benden kaynaklı galiba kimse bakmıyor falıma :) bakanlarada teşekkür ediyorum ama bakmayı bilipte kendini gizleyenler olduğunu seziyorum.Bende bana iskambil,tarot vs bakanlara bakıcam bundan sonra öyle bir karar aldım..Anlayışınız için teşekkürler..

canım güzel bir kız var. Havada uçuyor resmen. Şapkalı bir erkekte onu yakalamaya çalışıyor. Balık etli kısa boylu bir kadın var. Bu kadın birşeyleri olumsuz düşünüyor ve karşısındaki birine olumsuz düşüncelerini yansıtıyor. Tabakta da kocaman bir Y harfi gördüm.

tienen;
Gönül dünyan üzerine kapanmış bu fincan sanırım. Karmaşa hakim şuan duygularınla mantığın çelişiyor gibi bazen. Sen çok seviyorsun, karşındaki insan biraz nankörlük yapıyormuş gibi geldi bana. Sanki nasıl desem, rahatını bozmuyor. Aklına eseni yapıyor.. Kendi içinde kırılmışsın, ama kıyamıyorsun yine de. Bazen kendine kızıyosun, kendinle hesaplaşıyorsun; caba haksızlık mı yapıyorum? gibisinden. Ama bana haksız değilsin gibi geldi, erkek arkadaşın fazla rahat görünüyor. Gönlü sende olan başka biri de var sanırım, ama sen pek aldırmıyorsun. Hayatının ilişkin dışındaki bölümlerinde sıkıntı yok gibi, şuan en büyük derdin duygusal yaşantın. Birkaç tane dileğin var, bir iki tanesi de birbiriyle alakalı. Bir dileğin seni zorlayabilir, ama genel itibariyle hayallerinin önü açık. Birinin gözü var üzerinde, aileden biri bu; tabağında çıkmış göz.

bu kadar canım..

tesekkür ederim canım yorumun için her zamanki erkek-kadın ilişkisi işte

bak simdi burda bir C harfi var.Ayrıca Kocaman Y harfi var.Y harfinin aşkı gözüküyor.
Aşık birisi cinsiyet göremedim ama erkeği andırıyor gibi tam çıkmamış vücudu :) Peşpeşe giden kalpler var.Aşk üstüne aşk yani aşk hayatı yolunda gidiyor demek.Tartışmaları küslük getiren bir ilişki var senin ilişkin bu ama karşılıklı sevgi bu ilişkide de kendini gösteriyor ve kavuşma barışma oluyor.Kariyerinde para konusunda güzel bir döneme gireceksin.İsteklerini gerçekleştirmeye başlayacaksın.Ama seni izleyen nazarıyla iç huzurunu bozan birisi var.Çekemeyen düşman.Karşılıklı kavga ettinizmi? sana sinir oluyor bildiğin.onun olacağı ortamlarda yada onun duyacağı bir ortamda özel hayatından falan bahsetme nazarı ilişkilerine kadar değiyor.

özel mesaj atamıyorum dakikam dolmadığı için özelden mesaj atan arkadaşlar yorumumu dikkate alırsanız sevinirim

Tienen kahve falıma bakar mısın? Lütfen buna çok ihtiyacım var.Arıyorum bulamıyorum fal bakan birini buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…