burda 2 sevgili var.kalplEr kırIk duRuyOr yaNi AYrIlmışlAr gibi çocuk Biraz ikili dAvrANıyor yaPısı gEreği SAdEcE kızA kaRŞı DEğil çeVresindEkilERe kArşıda öylE çok kolAy dOldUruluşa Getirİlir aSlındA çünkü zaYıf nokTası birİsi onA bir kişi aDIna yOrUm YaPsa şu böylE çok kötü falan desE düşünÜr düşünür öyLe olduğuna kAraR vErir amA bir o kADaRdA doBrAdır pat diyE acIlı aCısız herŞeYi söyLeYen bir tip Ve ilişkisinDE bu YüzdEn sorUnlAr çıkmış hEm dObra hEm suClu gözüküyor
bir kaC hArf gördÜm ErKeKte olAbİlir bElKi bUnlAr T haRfi Ve C HaRFİ vAr BiRDE E HaRFİ BU ÜÇ HaRF KIZ YaDa eRkEĞİN İSMİNde GeÇİYOR KIZDa SaBIRLI DAVRanMaYA caLISIYoR Ve ÜZÜLMÜŞ bAyA KaLBi KIRıLMIŞ ama bunlar zaman söyleyemiyorum ama kafa kafaya vericekler sorunları aşacaklar gibi bu kadar canım
birde kusura bakma klavyede problem var arada büyük küçük yazıyor düzeltemedim:)
Kızlar buda benim yeni kahvembakarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 497938 Eki Görüntüle 497940 Eki Görüntüle 497943 Eki Görüntüle 497944 Eki Görüntüle 497945 Eki Görüntüle 497946 Eki Görüntüle 497948 Eki Görüntüle 497950 Eki Görüntüle 497951 Eki Görüntüle 497952 Eki Görüntüle 497953
baska yorumlar istiyorum :))
İçini daraltan dertler var ama yavaş yavaş sıyrılmaya başlamış, daha da ferahlayacaksın.
Sen çok temiz kalpli, iyi niyetli ve etrafında sevilen bi insansın. Kısmetlerin de çok bol. Eğer hayatında biri varsa, o kişinin sevgisini ve dürüstlüğüne inanmalısın.
Küçük meblağlı bir yatırımla büyük şeyler elde edeceksin.
Zor bir işe koyulacaksın, bu yolda tehlikeler atlatsan da yara almadan nihayete erdireceksin.
Kısa bir yolculuğa çıkacaksın.
Ailende bir kişi hızlı bir şekilde işinde yükselecek veya maaş artışı yaşayacak.
İki tane yol ihtimali var ama birinden vazgeçeceksin, birine gideceksin.
baska yorumlar istiyorum :))
-özel mesaj hakkım yok maalesef 100ü bulana kadar-
Fal karışık çıkmış. Kapatan kişinin aklı çok karışık. Neye nasıl müdahale edeceği konusunda epey düşünmüş.. Zor günler geçirmiş. Kesip atmayı istediği bir konu varmış. Her şeye yeniden başlamak istemiş. Ama bir şey -birisi- durdurmuş onu. Sıkıntısını çekmiş, feraha kavuşacak. Feraha kavuşacaksın inşallah canım.
Fal kötü enerjilerle kapatılmış bu açık. Ama sonu aydınlığa kavuşuyor. Sevinç gözyaşı var. Bu iyiye delalet. Altında ezildiğin yükü br kenara atıyorsun.
U harfli, uzun boylu, yakışıklı bir erkek. Adında ya da soyadında bu harf var. Seni bayağı etkilemiş.
Uzaktan bir misafir var. Arkadaş? Dost? Kıvırcık saçlı dost canlısı bir bayan.
Koç burcu bir erkek ile yakınlaşma görünüyor. Fazla değer verdiğini belli etmemelisin.
Uzun süregelen bir mesele var. Bir ilişki ya da sonu gelmeyen bir iletişim. Hayatına hükmetmeye başlamış biraz ara vermelisin.
İki dileğin var içinde ve birine zaman var.
Yeni doğmuş bir erkek çocuğu görünüyor.
Şimdilik görebildiklerim bu kadar.
Eki Görüntüle 499520 Eki Görüntüle 499521 Eki Görüntüle 499522 Eki Görüntüle 499523 Eki Görüntüle 499524 Eki Görüntüle 499525 Eki Görüntüle 499527 Bu da benim kahve falım bakarsanız çok sevinirim
tienen;
Gönül dünyan üzerine kapanmış bu fincan sanırım. Karmaşa hakim şuan duygularınla mantığın çelişiyor gibi bazen. Sen çok seviyorsun, karşındaki insan biraz nankörlük yapıyormuş gibi geldi bana. Sanki nasıl desem, rahatını bozmuyor. Aklına eseni yapıyor.. Kendi içinde kırılmışsın, ama kıyamıyorsun yine de. Bazen kendine kızıyosun, kendinle hesaplaşıyorsun; caba haksızlık mı yapıyorum? gibisinden. Ama bana haksız değilsin gibi geldi, erkek arkadaşın fazla rahat görünüyor. Gönlü sende olan başka biri de var sanırım, ama sen pek aldırmıyorsun. Hayatının ilişkin dışındaki bölümlerinde sıkıntı yok gibi, şuan en büyük derdin duygusal yaşantın. Birkaç tane dileğin var, bir iki tanesi de birbiriyle alakalı. Bir dileğin seni zorlayabilir, ama genel itibariyle hayallerinin önü açık. Birinin gözü var üzerinde, aileden biri bu; tabağında çıkmış göz.
bu kadar canım..
tesekkür ederim canım yorumun için her zamanki erkek-kadın ilişkisi işte
Eki Görüntüle 499520 Eki Görüntüle 499521 Eki Görüntüle 499522 Eki Görüntüle 499523 Eki Görüntüle 499524 Eki Görüntüle 499525 Eki Görüntüle 499527 Bu da benim kahve falım bakarsanız çok sevinirim
Hiç bitmiyor bu gönül işlerinin derdi tasası, bilirim... Herşey gönlünce olur umarım. :)
Eki Görüntüle 499470 Eki Görüntüle 499471 Eki Görüntüle 499472 Eki Görüntüle 499474 Eki Görüntüle 499475 Eki Görüntüle 499476 Eki Görüntüle 499477 Eki Görüntüle 499478 Eki Görüntüle 499479 Eki Görüntüle 499480 Eki Görüntüle 499481 Eki Görüntüle 499484 Eki Görüntüle 499486 Eki Görüntüle 499487
bu yeni kahvem bakarsanız sevinirim
Kızlar bende uzun bir süre herkesin falına bakmıcam.Çünkü ekliyorum burası sinek avlıyor benden kaynaklı galiba kimse bakmıyor falıma :) bakanlarada teşekkür ediyorum ama bakmayı bilipte kendini gizleyenler olduğunu seziyorum.Bende bana iskambil,tarot vs bakanlara bakıcam bundan sonra öyle bir karar aldım..Anlayışınız için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?