hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

msj attıgım için 10 dk beklememyim dedim

baslıommm amel,yatın güzel olucak bayagı bir destek almışşın erkek arkadasın lükse harcamalar yapıor sıkıntıları olcak bu yüzden güzellikle bir engel atlayacksınnn sıkıntılı seler görüdmmm kuzumm düzeniniz bozulcak gibi alltan almaya bak ilişkinle alakalı süpriz bir evlilik var cevreden bu ben miyim lan acaba kabuslar kuruntular çıkmış kabus görüyormusun bu aralar beklediğin sorunun cvbını yakında alıcaksın dost görünen biri var :S düşmanını uzalta arama uhrevi bir döneme giriyorsun :S çok ilginç ama daha fal baktırmıosun uzun zamandır düşünmüşşsün bunu ve dualarla gözükuorsun imanını kuvvetlendiren seni huzura erdiren seyleri yapıorsun ööle görünuor namaz kılıorsun sankı dileklerinnnn çok temennilerin de öle fakat sabır gerekli o da sende az o yüzden sabırlı olman gerekıor muah tienin isteği üzerine fal bakmıorum altını çizimmmmm sayfama beklerimmm kızlarrr

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...l-telekult-herkonudan-sohbetler-edelimmm.html

Hemen belli oluyor. Gitmek istediğin yerler var. Çok mu seyahat edersin, seyahat etmeyi mi seversin?

Sanırım baban ya da abin çok otoriter insanlar, senin hayatına hükmeden otoriter birisi çıkmış ve sen çok sıkılmışsın. Bu kişiyi yönlendiren bir de kadın var. Yengen ya da ablan olmalı. Bebek bekliyor ama ona rağmen işlerine karışmaktan geri almıyor kendini.

Burada bir adam var. Derin bir aşkla birbirinize bağlısınız ama o biraz tedirgin ediyor seni. Sanırım ondan çekiniyorsun biraz çünkü adam özgürlüğüne düşkün olduğu halde senin özgürlüğünü kısıtlayıcı bazı emirler veriyor.

Evcimensin, insancılsın arkadaşım bu bir kadın için iyi bir meziyettir. Yalnız kendini fazla ezdirmemeye dikkat etmelisin. iyi niyetini kötüye kullanan çok çıkmış.

Orta yaşlı bir bayanın nazarı değiyor sana sürekli bu bayan haneden değil. Biriyle arkadaş bağı var kan bağı görünmüyor. Ona karşı dikkatli ol derim.

Canım fala inanma falsız da kalma demişler ama çok iyi şeyler hissediyorum ilişkinle ilgili.. Aile biraz problemli görünüyor ama olsun. Sonu hayırlı bitecek inşallah.

Sevgiler..

vivianne tesekkür ederim güzel bir yorumdu )))

Tienenn ben geldim

Fallarımız annemle benim bakar mısın :)

Bu benim;

Bu da annemin;

Teşekkürlerrr :) :)

İskambil açarım istediğinde :)

canım annenin saçları kısa ve koyu renktemi? sanırım gördüğüm annen.4 kişiler.2 bayan 2 erkek var.Erkeklerden birisi gözlüklü topsakalı var gibi.Diğeride yapılı saçları biraz dökülmüş önleri kel gibi duruyor.diğer bayanı cözemedim ama 4 kişi beraberler ne yaptıklarını çözemedim bir araya gelmişler.Annen yüzünü dönmüş bir şeylere ardına bakmamaya çalışıyor.Önüde aydınlık kimse zarar veremez durumda.İçinde hayaller kuruyor.Para var bir yerden alacak.Sevilen sayılan bir insan.Ama hanenizde göz var.Annenin çok istediği bir dileği var.Onun olmasını istiyor insallah olacak.Utku yazıyor sanki harfler çıkmış U ve T harfi belirgin Birde S harfi var.Bu harflerin altında birer kalp var.Hanenizde meydana gelecek bir söz,nişan gibi bir şey var.Ama zamanı var az daha.Ayrıca bir adam çıkmış göbekli bir yapısı var rahatsızlığı var kalp bölgesinden gibi bunuda tam cözemedim...

Seninki;
Şansın var.Kapında köpek olacak bir adam var saçları kısa gözüküyor.İsminde soyisminde C ve İ harfi olabilir bu adamın.kısmetle geliyor ve haberlerle.gitmek görmek istediğin bir yer var ve yolun açık.Giderken bir kaç kişiyle görüşmen olacak gitmeden.Bu köpek olacak adam sürünerek geliyor ve kalabalığa geliyor hemde herkes önünde diz çökmüş vaziyette.Çevrenden konusulacak bu durum.Hanen temiz Çevrenden yada ailende olabilir Y harfli birisinde söz nisan gibi bir şey var

yorumm istiyorum pıliiiissss

bir adam var . elinde de kitap gibi birşey var. birisine doğru uzatıyor.karşısında da şaşkın biri var. ne yapacağını bilemiyor. çok güzel bir kuşun var. uzaklardan haber geliyor.için çok kararmış. sıkıntını tam anlamıyla atamamışsın.

Son düzenleme:
lütfennn banada fal bakarmısınız? ]

Eklentiler

• $SP_A0217.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
  • $SP_A0218.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
  • $SP_A0219.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
ya canım bir fincan yükledim fazla gelen giden olmadı bende bıraktım artık madem öyle biliyorsun bir sürü bakan arkadaşlar gelip gidiyordu arada baktıklarına bakıyorlardı bana bakanlara tesekkür ediyorum jadaloz gelince yine şenlenir burası ))))) napıyor acaba

geziyodur vallaha özletti kendisini

işe başlayacaktı ya onun için koşturuyordur bence gezmesini isterim ya inş herşey yolundadır :)

kulaklarım çınlıyordu meğerse siz söz ediyormuşsunuz :)
iyi geçti her şey, kayınvalidemin yanına gittim nişanlımı gördüm hatta nişanlımı da alıp sivasa geçtim :) ailemle beraber geziyoruz işte. yarın herkesi gönderiyorum tek başıma kalıyorum gelirim fırsat buldukça
siz neler yapıyosunuz

simdide ben gidiyorummm salı günü izmir yolcusuyum aramıza döndüğünee sevindimmmmm

perallee içinde büyüttüğün bir dileğin var yavaş yavaş olacak.Birlikte olduğun birisi var galiba burda bir C harfine benzer harf gördüm partnerin ve senin isminin içinde geçiyormu acaba? karşılıklı bir sevgi var. birbirine aşık çift görüyorum.Senin arkanda destekleyen bir erkek bu.Sonra burda kaşları belirgin bir bayan var sen olabilirsin belki gözleri kahve gibi.Bu bayan ulaşmak istediği bir şey için dualar ediyor.Kariyerinde parlama var istediklerine yavaş yavaş ulaşacaksın.... :)
enerjim düşük kusura bakma bu kadar çıkabildi sende bana bakarsan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…