zor durumda olan bi yakının var acilen elinden geleni yap yardımcı olamaya çalış canım.gözyaşın var bir şeye üzüleceksin ama sonrası çok rahat ve ferah.Ç harfli biri var U da olabilir ilişki durumunu bilmiyorum ama bu senin hayatında olan veya hayatına girecek bi erkek bi konuyla ilgili atağa geçecek.geçmişte başladığın temellerini attığın bi işin meyvelerini çok uzun olmayan bi vadede toplamaya başlayacaksın.maddi bir şey bu sanırım.iki kişinin arasında kalmış biri var.bu sensin ya da arada bırakanlardan biri sensin emin değilim.taraflardan birinin arkasında da başkaları var dolduruyolar ya da destek oluyolar tam çözemedim.çok istediğin bir şey var fakat sanki birileri senin önünde duruyolar açık açık veya gizliden engel oluyolar.fakat bu iş olcak ve senin için çok hayırlı bir şey.zaten genel olarak istediğin şeylere kavuşacak gibi görünüyosun canım.biriyle aran açık veya açılacak ama senin bi suçun yok karşı tarafın hatası.birbirine sarılmış bir çift var çok güzel görünüyo çok hoşuma gitti :) ama araya girmeye çalışanlar var dikkat.yakın zamanda bir şeyler elde edeceksin.istediğin birkaç şey gerçekleşecek.
simdide ben gidiyorummmsalı günü izmir yolcusuyum aramıza döndüğünee sevindimmmmm
evet canım benim adımda c harfi var aslında tutmuş dediklerin keşke enerjin yüksek olsaydı da daha fazla bakabilseydin :))) tienen falında hiçbir şey göremiyorum desem yeridir çok nazaraa gelmişsin bi okut kendini. Bakınca bile ağırlık çöktü üzerime o yüzden uzun uzun bakamıcam ama nazarın geçtikten sonra yenisini koyarsan seve seve bakarım. Falın aslında iyi çıkmış gerçekten çok mutlu olacağın sürprizlerle dolu bir hayat var geride. Bir sürü dileğin olmasını istediğin şey var zamanla hepsi oluyor. Canım bir yolun var ama laf söz o kadar çok ki biraz sıkıntılı. Kalbinin ortasında resmen melek var özünde iyi bir insansin buda işlerine yansıyor. Bir erkek var o laflı sözlü yolunun kenarında boynunu bükmüş duruyor. 3 kişilik bir aile var resmen çocuk ortada anne baba elinden tutmuş çok hoş aslında ailede huzur egemen olucak ve yeni haberler var sana mutlu olacağın. Bu arada ben bunu kesinlikle yaparım başarırım dediğin bir şey var mı? Biraz fazla güveniyosun bir konuda kendine ona dikkat etmen lazım. Şimdilik bu kadar ama dediğim gibi daha sonra uzun uzun bakıcam :)
evet canım benim adımda c harfi var aslında tutmuş dediklerin keşke enerjin yüksek olsaydı da daha fazla bakabilseydin :))) tienen falında hiçbir şey göremiyorum desem yeridir çok nazaraa gelmişsin bi okut kendini. Bakınca bile ağırlık çöktü üzerime o yüzden uzun uzun bakamıcam ama nazarın geçtikten sonra yenisini koyarsan seve seve bakarım. Falın aslında iyi çıkmış gerçekten çok mutlu olacağın sürprizlerle dolu bir hayat var geride. Bir sürü dileğin olmasını istediğin şey var zamanla hepsi oluyor. Canım bir yolun var ama laf söz o kadar çok ki biraz sıkıntılı. Kalbinin ortasında resmen melek var özünde iyi bir insansin buda işlerine yansıyor. Bir erkek var o laflı sözlü yolunun kenarında boynunu bükmüş duruyor. 3 kişilik bir aile var resmen çocuk ortada anne baba elinden tutmuş çok hoş aslında ailede huzur egemen olucak ve yeni haberler var sana mutlu olacağın. Bu arada ben bunu kesinlikle yaparım başarırım dediğin bir şey var mı? Biraz fazla güveniyosun bir konuda kendine ona dikkat etmen lazım. Şimdilik bu kadar ama dediğim gibi daha sonra uzun uzun bakıcam :)
Ovvv çok güzeldi yorumun......o 3 kişilik aile var olan bir ailemi canım? yoksa benim kuracağım bir ailemi ooD eğer var olan bir aileyse çevremde öyle bir aile var..Ama oluşacak bir aileyse benim hayalimde 3 kisilik bir aile dediğin gibi yaparım başarırım dediğim bir iş var.Ama çok zor bir şey insallah olur....Nazar olduğundan simdi dahada emin oldum durduk yere tabak çanak kırıyordum nazar diyordumda doğruymuşş teşekkür ederimm
Rica ederim ne demek :) Bu eşlerin memleketleri farklı gibi ya da şuan uzaklar canım biri ayrı bi yolda biri daha bi ayrı yolda sen misin o aile mi bilemiyorum ama umarım sendirsin çünkü çok mutlu mesutlar :) maşallahİnşallah olur canım ama nasılsa yaparım diye düşünüp boşlama o işi ve en kısa süre de okun mümkünse
ben evli değilimde sevgilim yarın yolculuğa çıkıyor uzun süre ayrı kalıcaz ondan ertesi günde ben yolculuğa çıkıyorum bu bebek olsa tam tutardı heralde biziama belkide yine bizizdir aşkımızda bebeğimizdir hahaha DD
Bana da bakabilir misiniz rica etsem. Şimdiden çok teşekkür ederim :114:
Eki Görüntüle 501544 Eki Görüntüle 501545 Eki Görüntüle 501546 Eki Görüntüle 501547 Eki Görüntüle 501548 Eki Görüntüle 501549 Eki Görüntüle 501550 Eki Görüntüle 501551 Eki Görüntüle 501552
sevdiğin ve saygı duyduğun bi insan var canım fakat bu kişi üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor dikkatli ol.bakış açını değiştirmen lazım insanlara olaylara her şeye.o zaman daha mutlu olcaksın.güzel haberlerin var özellikle bir tanesine çok sevineceksin senin için önemli bir şey olsa gerek.bir yükün altında kendini eziliyo gibi hissediyorsun.bir olay veya bir sorumluluğun olabilir bu fakat aslında önemsediğin kadar büyük bir şey değil bu kafanda büyütüyosun kendine dert etmenin lüzumu yok.kötü bir olaydan şansın sayesinde kurtulacaksın bunun vadesi var tabi ama sanki ilahi bir el uzanmış gibi olacak.bir kaç kişi bir şey için uğraşıyorsunuz aileyle ilgili bir şey bu galiba ama boşuna uğraşıyorsunuz olcak bir şey değil bu.bu kadar canım falında çok şekil çıkmamış zaten :)
canım cok tesekkür ederim bildin valla engel yollar artık aramızdaaa :/ ama kısa sürelik uzak kalıcaz birbirimizden güzel bir faldı tesekkür ettim
Bana da bakabilir misiniz rica etsem. Şimdiden çok teşekkür ederim :114:
Eki Görüntüle 501544 Eki Görüntüle 501545 Eki Görüntüle 501546 Eki Görüntüle 501547 Eki Görüntüle 501548 Eki Görüntüle 501549 Eki Görüntüle 501550 Eki Görüntüle 501551 Eki Görüntüle 501552
Falına bakınca içim açıldı. Öncelikle, fincanı ne niyetle kapattıysam çok temiz. Sanırım birkaç niyetin birleşimi gibi bi dilek bu. Önü açık ve bereketli. Kabul olacak gibi hissettim ben.
Karşılıklı bir çift görüyorum, çok güzel görünüyorlar. Sevdiğin-sevgilin varsa; bu aranızdaki bağın kuvvetli olduğunu gösteriyor. :) MaşAllah diyelim.
Göz var bi tane, uzaktan uzaktan hanenizi gözlüyor. Eve girip çıkan biri, dikkatli olun. Fazla meraklı bi tip.
Bir takım sıkıntıların varmış, takmışsın baya. Ama hepsi geride kalmış, kalmamışsa bile kalacak. Ay doğmuş içine. İçim açıldı bakarken. :))
Dargın olduğunuz bi arkadaşınız var mı? Sanki biriyle birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz gibi. Dargın oldugunuz insan üzgün görünüyor.
__Tatlım, şu sıralar çok bitkinim. Bu kadar yorumlayabildim. Umarım az da olsa hoşuna gider. Herşey gönlünce olsun.
Yaşlarınızı da yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?