hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

hosgeldinn keyifler iyi iyi aynen canım izmir yolcusuyum yarın insallah bir aksilik cıkmazsa :)

ben gezmeye gitmedim kız okullar açılıyor ondandı yolculuğum, öğrtmenler 1 eylülde işbaşı yapıyor :)
sen de hoşgeldin

hosgeldinn keyifler iyi iyi aynen canım izmir yolcusuyum yarın insallah bir aksilik cıkmazsa :)

hoşbulduk canım sevindim inşllh bi aksilik cıkmaz tienencim gözün gönlün acılır değişiklik olur sanada git gel şimdi fuar da var sanırsam izmirde :)

öğretmenler napıyosa öğrencisiz okulda anlamadım gitti

Mutlu ve doğru yolda ilerleyen bir birlikteliğiniz olduğunu görüyorum.

Sevgilinin maddi bazı sıkıntıları var sanırım. Ama sana belli etmiyor.

Sana karşıda biraz kıskanç mı ne

Ailevi bazı sıkıntıların var şuan, bu senin moralini bozmuş. Onada biraz yansıtıyorsun. Ama geçici birşey olduğunu söyleyebilirim.

Ufak tefek şeyler hariç bir sorununuz gözükmüyor ilişkiye dair.

Sen bu ilişkinin uzun ömürlü olmasını istiyorsun fakat karşı tarafta iyi niyeti suiistimal çıkmış.. Bunda bir bayanın parmağı var.

Ama sonuç kartı herşeyi bağlıyor.. Aşk çıkmış gerçek, içten bir aşk..

çok güzeldi ilişkimin uzun olmasını istiyorum oda öyle istiyor evlilik istiyoruz daha önce iyi niyetimi çok suistimal etti beyfendi bir kac bayan yüzünden ama geçti insallah tekrarlanmz cok tesekkür edeirm :)

çok güzeldi ilişkimin uzun olmasını istiyorum oda öyle istiyor evlilik istiyoruz daha önce iyi niyetimi çok suistimal etti beyfendi bir kac bayan yüzünden ama geçti insallah tekrarlanmz cok tesekkür edeirm :)

Ne demek ^.^ beğenmene sevindim

Bebekler ben 1 hafta yokum il dışına çıkıyorum kendinize iyi bakın gelince sohbetlerimizee devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…