Eşyalarımı getirdimboşandınız mı? boşanmadıysanız boşanın. sizi istemeyen adamı mı bekleyeceksiniz evde bi köşede.
HaklısınızGeçmişi düşünürken sadece iyi günleri yad ediyor sanırım insan bu zamanlarda.
Bu noktaya durup dururken gelmediniz...
Sizi öpüp kokladıgı kadar, kırıp döktüğü zamanlarınızda oldu.
Bunları da hatırlatın kendinize...
Eşyalarımı getirdim
Dava acamadim daha param yok
Face instagram hesaplarimi kapattim
Karti kirdim
Beklemiyorum artik ama bazen arada bir icim acıyor
Teşekkür ederimiçinizin acıması normal.
geçmiş olsun.
Bu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorumİnsanlar degisebilir.
Bunun sizin hataniz oldugunu sanmiyorum.
Herkesin unutma suresi farklidir.Zaten siz yarin unuttum deyip yeni bir sevgili bulsaniz o adamdan farkiniz kalmaz.
Kendinize zaman verin.Belki bu evllikle kaybettiginiz seyleri tekrardan bulursunuz.
Mutlu olmaniz gayet de mümkün.
Sadece zamana ihtiyaciniz var.
Teşekkür ederim Rabbim yardımcınız olsunSu an sizinle ayni duygulari yasiyorum. Gunlerdir ne aradi ne sordu cocuklarini. Nasil bir insanla evliymisim. Cok uzgunum cok. Size de Allah kolaylik versin
Eşimle ayrılık yoluna girdik
9 koca yıl emeklerim sevgimiz çocuğumuz...
Beni hiç mi sevmedi yoksa sevdi mi seviyormu hala bilemiyorum ?
İşten gelince sarılır öper koklar sen benim herseyimsin derdi
Sonra bir kavgayla bitti herşey
9 yılı benimle geçiren adam kim di ? Ya da şimdiki adam kim ?
Sensiz mutluyum diyen
Gezip tozan bir bucuk ayda sadece 10 dk oglunu gören
9 yıldır mutsuzdum diyen bu adamı nasıl hala dusunebiliyorum özlüyorum anlamıyorum
Biz birbirimizi cok sevmistik yada ben oyle sanmıştım bilmiyorum
Bana dokunurken titreyen sen benim şansım sin diyen bu adam mi gercekti yoksa fitremi bile odemeyen seni istemiyorum diyen adam mi ?
O gün bu kavga olmasaydı ne olacaktı peki ?
Diger konularimda yazıyor cok büyük bir konu yoktu ortada çocuğu ona vermemi istiyorKavganın konusu önemli bir konu muydu? Eften püften bir sebeple kendi başlattıysa, kavgayı büyütecek şekilde konuyu alevlendirdiyse, acaba ayrılmak için mi uğraşıyordu, hayatında biri mi var? Çünkü hadi sizle küs de çocuğuyla niye ilgilenmiyor? Sizin parasız şekilde çocuğa nasıl bakacağınızı düşünüyor?
Yoo belki de sahte degildir sizinle de mutludur ama sizsiz daha mutlu oldugunu farketmistir.Bu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorum
o kavga olmasa baska bir kavga olurdu, baska bir seyde patlak verirdi. unutmayin ki siz bir kavga yuzunden bosanmiyorsunuz, hicbir iliskinin bitisi tek bir olay yahut tek bir kavgayla olmaz. yavas yavas bu asamaya gelmistiniz, kavga sadece bardagin tasma noktasi oldu.Bu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorum
Diger konularimda yazıyor cok büyük bir konu yoktu ortada çocuğu ona vermemi istiyor
Galiba hep bu ani bekliyormuş bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
Kavga sebebi neydi ?
Cevaplar bunun içinde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?