Hissettiklerim normal mi ?

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Eşimle ayrılık yoluna girdik
9 koca yıl emeklerim sevgimiz çocuğumuz...
Beni hiç mi sevmedi yoksa sevdi mi seviyormu hala bilemiyorum ?
İşten gelince sarılır öper koklar sen benim herseyimsin derdi
Sonra bir kavgayla bitti herşey
9 yılı benimle geçiren adam kim di ? Ya da şimdiki adam kim ?
Sensiz mutluyum diyen
Gezip tozan bir bucuk ayda sadece 10 dk oglunu gören
9 yıldır mutsuzdum diyen bu adamı nasıl hala dusunebiliyorum özlüyorum anlamıyorum
Biz birbirimizi cok sevmistik yada ben oyle sanmıştım bilmiyorum
Bana dokunurken titreyen sen benim şansım sin diyen bu adam mi gercekti yoksa fitremi bile odemeyen seni istemiyorum diyen adam mi ?
O gün bu kavga olmasaydı ne olacaktı peki ?

Son düzenleme:
boşandınız mı? boşanmadıysanız boşanın. sizi istemeyen adamı mı bekleyeceksiniz evde bi köşede.
Eşyalarımı getirdim
Dava acamadim daha param yok
Face instagram hesaplarimi kapattim
Karti kirdim
Beklemiyorum artik ama bazen arada bir icim acıyor

Haklısınız

İnsanlar degisebilir.
Bunun sizin hataniz oldugunu sanmiyorum.

Herkesin unutma suresi farklidir.Zaten siz yarin unuttum deyip yeni bir sevgili bulsaniz o adamdan farkiniz kalmaz.

Kendinize zaman verin.Belki bu evllikle kaybettiginiz seyleri tekrardan bulursunuz.
Mutlu olmaniz gayet de mümkün.

Sadece zamana ihtiyaciniz var.

Bu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorum

Duygusal dusunmemeye calis bu sana anca aci verir.Ozellikle geceleri yalniz kaldiginda aklina guzel anilariniz gelebilir,ozlemen araman normaldir de.evliydiniz ayni evi ayni yatagi paylastiniz,ama bazen olmayinca olmuyor iste...Her seyi gectim de evladini aramayan bir adama karsi icimde zerre sevgi kirintisi kalmaz sanki benim...Aranizdaki bag kopsada evladi var netice de eslik sifati bitse de babalik sifati bitmemeliydi.Iyi bir insan olsada kusura bakmada iyi bir baba olamadiktan sonra adini bile anma derim.Eger elinde meslegin varsa calisiyorsan,zaten cok kisa surede toparlarsin,iyi dusun iyi seyler olsun hayatinda...

Kavganın konusu önemli bir konu muydu? Eften püften bir sebeple kendi başlattıysa, kavgayı büyütecek şekilde konuyu alevlendirdiyse, acaba ayrılmak için mi uğraşıyordu, hayatında biri mi var? Çünkü hadi sizle küs de çocuğuyla niye ilgilenmiyor? Sizin parasız şekilde çocuğa nasıl bakacağınızı düşünüyor?

Diger konularimda yazıyor cok büyük bir konu yoktu ortada çocuğu ona vermemi istiyor
Galiba hep bu ani bekliyormuş bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım

Bu kavga yaşanmasaydı o zaman sahtemi devam edecekti hersey esimle sadece bunu düşünüyorum
Yoo belki de sahte degildir sizinle de mutludur ama sizsiz daha mutlu oldugunu farketmistir.
Belki evlliginiz aliskanliga dönüsmüstur.
Belki siz de onsuz cocugunuzla daha rahat ve mutlu oldugunuzu farkedeceksiniz.
Her seyde bir hayir vardir.

o kavga olmasa baska bir kavga olurdu, baska bir seyde patlak verirdi. unutmayin ki siz bir kavga yuzunden bosanmiyorsunuz, hicbir iliskinin bitisi tek bir olay yahut tek bir kavgayla olmaz. yavas yavas bu asamaya gelmistiniz, kavga sadece bardagin tasma noktasi oldu.

Diger konularimda yazıyor cok büyük bir konu yoktu ortada çocuğu ona vermemi istiyor
Galiba hep bu ani bekliyormuş bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım

Konunuzu hatırladım. Öteki konunuza iki kez yazmıştım. İlk mesajımda büyük ihtimalle aldatıyor, ikincisinde de aldatmıyorsa da annesinin ona yeni bir eş bulacağını düşünüyordur demiştim.

Bir de tedbir nafakası için başvurun demiştim. Bu daha boşanma davası açmadan isteniyor. Neden hala başvurmadınız? Devletten size ücretsiz avukat vermesini talep edebilirsiniz. Veya savcılığa gidip şikayette bulunun, kocam beni evden kovdu, beni ve çocuğumuzu parasız bıraktı diye. Onlar yol gösterirler.

Umarım bu adamı ileride dönse bile kabul etmezsiniz.

Kavga sebebi neydi ?
Cevaplar bunun içinde olabilir

Bence kavga konusuyla ilgisi yok. Hatırladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi oğluna “bundan boşan sana daha iyisini bulalım” diyen bir insandı. Yoksa bir insan çocuğunu neden aramaz, parasız bırakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…