Hissettiklerim normal mi ?

Ber ra ayriliginiz net bi ayrilik oldugunu düşünmüyorum. Bosanmayip barisabilirsiniz. Esiniz annesinin gazina gelmis bence.

Ber ra ayriliginiz net bi ayrilik oldugunu düşünmüyorum. Bosanmayip barisabilirsiniz. Esiniz annesinin gazina gelmis bence.
Davayi ben açmam diyor
Dava acmayalim böyle duralım ikimizden biri evlenmek isterse o zaman açar diyor
Davayı ac hemen diyor
Şaşırdım artik

Bilmiyorum doğru bir tavsiye mi ama isterseniz bir süre böyle durun. Zamanla şekillenecektir akıbet. Bekleyin bakalım napacak eş kişisi

Eşim : (eltinin adını söyleyerek)
bizim ailenin yaramazı senin kocan merhametsizi en küçük kaynin merhametlisi benim merhametli olmasam bende 10 kere evlenirdim başıma ne geldiyse merhametimden geldi dedi

Eşiniz burada ne demek istiyor. Siz borçlardan başka sorun yok diyorsunuz ama o on kere evlenirdim diyor ne demek istiyor

Sözde eltime laf sokmuş(eltimi hiç sevmez)
Merhametim sevgim olmasaydı ayrilirdik erkekler böyledir merhamet bittimi herşeyi unuturlar dedi
Öyle demek istemedim dedi

Eltinize senin kocan kötü ben iyiyim. Karimi boşayıp başkasıyla evlenmem gerek ama merhametliyım. Böylede harikayım diyor. Eltinize nerede laf sokuyor acaba
Başka seylerde söyledi ama ben bu söylediğine takıldım haklısınız

Başka seylerde söyledi ama ben bu söylediğine takıldım haklısınız
Eşinize bir daha görüştüğünüzde bu evlilik neden bitiyor şikayeti ne sormanız lazim 10 yıldır ne çekmiş neleri dert etmiş. Kavga sebep olamaz. Burada ne kavgalar okuyoruz. Kimse boşanmıyor.

Eşinize bir daha görüştüğünüzde bu evlilik neden bitiyor şikayeti ne sormanız lazim 10 yıldır ne çekmiş neleri dert etmiş. Kavga sebep olamaz. Burada ne kavgalar okuyoruz. Kimse boşanmıyor.
Sordum böyle olması gerekiyormuş

Eşiniz bir anda düşman olabilen bir tip galiba. İçinizde ki umudu söndürün. Kendi ne yaptığını bilmiyor sizinde aklınızı karıştırıyor

Eski konunuzu hatırladım çok garip bir şekilde olay büyümüştü eşiniz değişik ve doyumsuz şimdi sorumlukları olmayınca hayat güzel gibi geliyor ona ama bence pişman olacak bir yerden sonra kafasına dank edecek o zaman da siz ona dönmeyin ve yüz vermeyin birilerinin laflarıyla böyle davranıyorsa zaten sizi hak etmiyor

Biz kadınlar kavga etsek de hemen unutuveriyoruz ama erkeklerin çoğu öyle değil. Her kavganin sonunda bir şey demese bile içlerine atıyorlar. Ve sevgileri bitti ise bir şekilde kendilerini ikna ediyorlar. O zaten şunu demişti , bunu yapmıştı şöyleydi böyleydi diyerek sizin bunu hakettiginize bile inandiriyorlar kendilerini.

Sevgi , aşk bitebilen şeyler ama erkeklerde ne yazık ki vefa duygusu pek yok. Yaşanan geçmişin hatrina , dokuz sene beraber başını ayni yastığa koymanin hatrina saygılı ,düzgün bir şekilde ayrılmak varken sanki karşısındaki düşmanı gibi davranıyorlar.

Bir gün gelip çok pişman olacak gerçekten , hak etmediğiniz şeyler yaşatmış size. Ayrılığın bile bir adabı vardır. Bu şekilde ayrılık olmaz hele ki dokuz senelik evlilik ve çocuk varsa. Adamın geçmişine saygısı yok ki . Ama sizin ahlariniz çıkar bir gün hiç merak etmeyin. Üzülmeyin desek de uzulursunuz doğal olarak fakat geçecek bir gün inşallah buna inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…