Hissettiklerim yersiz mi?

Ne kadar süredir berabersiniz ?
Kızı bilemem lan olayını da geçtim ama başkalarının yanında seni küçülten adamla ilişki sürdürme.

Toplum icinde kim olursa olsun
bozmaya calisan insanlarla ilgili ciddi iltifatlarim var

olusmamis ve olusmasi icin ciddi bir hayat dersi gerek bunlara...
kompleksli ve agsalik duygular icindeler bunlar
ve olan sans oluyor cunku kendini dunyanin en berbati gibi hissetirir....

yapilacaklar: ayni sekilde ve hatta daha agir bir uslupla bozmak
not: ben daha yapmadim ama soz verdim kendime gelirse bir daha basima yapicam.....bakalim o sanssiz kim olucak

Canım benim resmen zaman içinde özgüvenini yerle bir edecek bi süre sonra ben güzel değilim ben sevilmiyorum beğenilmiyorum diye düşünmeye başlatacak bi insan bulmuşsun!! Bu şeylere şimdi müsade edersen.. yarın evlenince falan neler yaşarsın tahmin dahi edemiyorum.. Koşar adımlarla uzaklaş o adamın yanından.. ve de kendine sana iltifat eden, insanların yanında da yalnızken de özel ve güzel hissettiren birini bul Yoksa sen senlikten çıkarsın haberin olsun

Bence kıza karşı birşeymi var davasından çok ,
Size karşı nekadar kaba olduğunu düşünün bu daha önemli !

en iyisini yaparsın canım, beni ezmeye hakkın yok bir daha yaparsan aynısını bende sana yaparım de empati kursun
Bugün söyledim acayp sasırdı nefret ederim öyle tiplerden dedi pek üzerinde de durmadı yani, o kızla bi ortama girebilsek tekrar bakacagım sıcagı sıcagına söyleyecegim ama nerdeee daha ne zaman denk gelirsek

Net bir bozması yok ama muhalefet oluyo gibi sinir oluyorum acayip sinir oluyorum, birden atarlı konusmaya baslıyorum parlıyorum o zamanda ben büyütyo oluyorum iste :S
En sevmedigim istir benim de ama konduramamısım uzun zamandır. Ya da üzerinde durmak istememisim

Beni tarif etmissiniz, iltifat veya herhangi bir duygusal,güzel söz duymam.. Sonra odun ben olurum. Ben söylemiyomusum da o da söylemiyomus..Burnumu kaşımı gözümü eleştirir bazen, şaka yaptım der sürekli şaka yapar mı insan, yani alıngan mıyım acaba? Buna da takmıstım ama sanırım alıştım.. Makyaj yapmamıssın iyi olmus diyince ona bi an seviniyorum, benim yaptıgımı sevmez onun dedigi sekilde yaptıgımı begenir.. Ay beni anlatmıssınız cidden. Gözümde normallesti ama

Net bir bozmasi nasil yok ???
Sana iltifat ve seni takdir edenleri tersliyor
ustelik ona sorulmadigi halde!
Bu ne demektir biliyormusun???

Bugün söyledim acayp sasırdı nefret ederim öyle tiplerden dedi pek üzerinde de durmadı yani, o kızla bi ortama girebilsek tekrar bakacagım sıcagı sıcagına söyleyecegim ama nerdeee daha ne zaman denk gelirsek
anladım kendi de farkında değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…