- 3 Aralık 2015
- 180
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Evet dimi karar verdim artık söyleyecegim cok kırıldım gec olsadaHissettiklerini yersiz bulmadım Cilekcik.
Tutumunun sana neler hissettirdiğini söyleyebilirsin elbette.
Tam öyle yetistirilme tarzı.. Yarın konsacagmYaşına , yetiştirilme tarzına ve arkadaş çevresine veriyorum kendisinin.. Sende susma asla susarsan ezilirsin canım...
Bende yeni anladım bunu evet haklısınızanlattıkkarınızdan sonra erkek arkadaşınızın sizi ciddiye almadığını düşünüyorum ezmeye çalışması çok yanlış
en iyisini yaparsın canım, beni ezmeye hakkın yok bir daha yaparsan aynısını bende sana yaparım de empati kursunTam öyle yetistirilme tarzı.. Yarın konsacagm
Ben cok sasırdım lan dedigine, oturduktan sonra düzgün konusmuyosun dedigimde farketti,cok sasırdı ben desem anlamazdı bile hatasını
kusura bakmayın tepkiniz tuhaf gelmişti sizde anlamışsınızBende yeni anladım bunu evet haklısınız
Canım benim resmen zaman içinde özgüvenini yerle bir edecek bi süre sonra ben güzel değilim ben sevilmiyorum beğenilmiyorum diye düşünmeye başlatacak bi insan bulmuşsun!! Bu şeylere şimdi müsade edersen.. yarın evlenince falan neler yaşarsın tahmin dahi edemiyorum.. Koşar adımlarla uzaklaş o adamın yanından.. ve de kendine sana iltifat eden, insanların yanında da yalnızken de özel ve güzel hissettiren birini bulbugun sevgilimle ders calısıyoduk, yemek yiyip baska yere gecelim dedik o sırada sevgilim kendisine baktıgını düsündügü bi kız vardı o geldi,kız cantasını koydu, gitti. Sevgilim yemekten sonra tekrar buraya dönelim dedi hayır dedim. Ne hayır ne hayır noluyo dedi,baska yerde calısıcam iste dedim iyi be bende gelirim dedi. Normalde üzerinde konusmamıstık burda oturalm felan diye..
Yemekten sonra hadi eski yerimize gidelim dedi yine, baktık oraya dolmuştu yerimiz başka yere gittik mecburen. Bir iki saat sonra o kız bi arkadaşını gördü, bizim olduğumuz yerde. Geldi konuştular, ben sevgilime o sırada bişey soruyodum. Bi kez söylemişti yanlış anlamışım, düzeltti. Düzeltirken bi triple düzeltti sinirli gibi biraz da şımarmış gibiydi.. Yine o kızdan dolayı mı değişti hareketi diye düşündüm.
Bide sevgilim bazen beni bozmaya calısır, kız arkadaslarımın yanında.. Bi kere erkeklerin yanında da yapmıstı ama genel olarak kız arkadaslarımn yanında yaptı, bi kac kez. Yani dedigi seyler mesela sunlar: kızlar sacın güzel diyo Sevgilim suna bak neresi güzel diyo, normal bi kızkıza konusurken kilodan bahsediyoduk ben gülerek kilo aldım ben felan diyodum sevgilimde iyice sisko oldu diyo,kızlarla konusurken oda varken böyle dedigim lafı kücümseme cabasına giriyo gibi geliyo, bir kerede erkekler vardı duruyorduk, önümde o vardı, yürümedi bana yol vermis bende dalmısım.yürüsene lan hadi dedi kızarak degil ama yüksek sesliydi erkeklerin icinde olunca utandım..büyütüyorum mu bilemiyorum, Erkeklerle olan olayda uyardım, şaşırdı baya. Özür felan dilemişti.En son bugün başka bi arkadaşımn yanında da bozuyo gibi oldu.
Sizce o kızla ilgili düsüncelerimi var?? Ve Bu bozma cabası niye
Bugün söyledim acayp sasırdı nefret ederim öyle tiplerden dedi pek üzerinde de durmadı yani, o kızla bi ortama girebilsek tekrar bakacagım sıcagı sıcagına söyleyecegim ama nerdeee daha ne zaman denk gelirseken iyisini yaparsın canım, beni ezmeye hakkın yok bir daha yaparsan aynısını bende sana yaparım de empati kursun
Net bir bozması yok ama muhalefet oluyo gibi sinir oluyorum acayip sinir oluyorum, birden atarlı konusmaya baslıyorum parlıyorum o zamanda ben büyütyo oluyorum iste :SToplum icinde kim olursa olsun
bozmaya calisan insanlarla ilgili ciddi iltifatlarim var
olusmamis ve olusmasi icin ciddi bir hayat dersi gerek bunlara...
kompleksli ve agsalik duygular icindeler bunlar
ve olan sans oluyor cunku kendini dunyanin en berbati gibi hissetirir....
yapilacaklar: ayni sekilde ve hatta daha agir bir uslupla bozmak
not: ben daha yapmadim ama soz verdim kendime gelirse bir daha basima yapicam.....bakalim o sanssiz kim olucak
Beni tarif etmissiniz, iltifat veya herhangi bir duygusal,güzel söz duymam.. Sonra odun ben olurum. Ben söylemiyomusum da o da söylemiyomus..Burnumu kaşımı gözümü eleştirir bazen, şaka yaptım der sürekli şaka yapar mı insan, yani alıngan mıyım acaba? Buna da takmıstım ama sanırım alıştım.. Makyaj yapmamıssın iyi olmus diyince ona bi an seviniyorum, benim yaptıgımı sevmez onun dedigi sekilde yaptıgımı begenir.. Ay beni anlatmıssınız cidden. Gözümde normallesti amaCanım benim resmen zaman içinde özgüvenini yerle bir edecek bi süre sonra ben güzel değilim ben sevilmiyorum beğenilmiyorum diye düşünmeye başlatacak bi insan bulmuşsun!! Bu şeylere şimdi müsade edersen.. yarın evlenince falan neler yaşarsın tahmin dahi edemiyorum.. Koşar adımlarla uzaklaş o adamın yanından.. ve de kendine sana iltifat eden, insanların yanında da yalnızken de özel ve güzel hissettiren birini bulYoksa sen senlikten çıkarsın haberin olsun
Kavga etmekten dolayı unutmusum bunların önemini.. HaklısınızBence kıza karşı birşeymi var davasından çok ,
Size karşı nekadar kaba olduğunu düşünün bu daha önemli !
Net bir bozmasi nasil yok ???Net bir bozması yok ama muhalefet oluyo gibi sinir oluyorum acayip sinir oluyorum, birden atarlı konusmaya baslıyorum parlıyorum o zamanda ben büyütyo oluyorum iste :S
En sevmedigim istir benim de ama konduramamısım uzun zamandır. Ya da üzerinde durmak istememisim
Bana sebeklil yaptıgını, beni güldürdügünü düsünüyor.. Diyorum ya haklısınız ben cidden konduramamısımNet bir bozmasi nasil yok ???
Sana iltifat ve seni takdir edenleri tersliyor
ustelik ona sorulmadigi halde!
Bu ne demektir biliyormusun???
Gulmedigini ve komik olmadiginiBana sebeklil yaptıgını, beni güldürdügünü düsünüyor.. Diyorum ya haklısınız ben cidden konduramamısım
Kiskanc hatunGulmedigini ve komik olmadigini
Aksine dusardan kiskan bir hatun gibi gorundugunu soyle:)
anladım kendi de farkında değilmiş yaniBugün söyledim acayp sasırdı nefret ederim öyle tiplerden dedi pek üzerinde de durmadı yani, o kızla bi ortama girebilsek tekrar bakacagım sıcagı sıcagına söyleyecegim ama nerdeee daha ne zaman denk gelirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?