Hissettiklerim yersiz mi?

Böyle size kaba saba davranan,ortamlarda küçük dusurme cabasi içinde olan biriyle nasıl hala beraber olabiliyorsunuz!
Lütfen kendi degerinizi bilin ve size .kimsenin bu şekilde davranmasına izin vermeyin
Bütün olayla toplam bes altı kez olmustur unuttuklarımla birlikte, yanlıs anlıyorum heralde diye düsündüm ama bugün sıkıldım artık bi yazayım dedim..

Bence o kızla karşılaşacağınız ortamlara girin aklı ondaysa bir an önce postalayın ve yolunuza bakın. Saçma sapan söylediklerine de okkalı bir cevap verin. Daha kişiliği oturmamış.

Artı "kendini bilmez". Bak bunu unutmuşum..
Aşkın gözünü kör etmesine izin verme. Ezdirme kendini..
Normalde ben baskınımdır ama cok yüz göz oldugumuzdan edilen laflar degersizlesti.. Yinede konduramadım bu olayları. Sizce kıza ilgisi olmus olabilrmi

Bence haksız değilsin ve hissettiklerin de hiç yersiz değil canım. Hadi eski yerimize geçelim diyip durması çok itici. Öyle düşünmesek bile kıza mı bakıyor diye ister istemez düşünürsün yani. Diğer konuya gelince eğer sevgilinin böyle bir özelliği varsa çok zaman geçmeden hallet derim. Erkekler bayanlardan üstün olmayı severler ama hep böyle olması da kadınları yorar...

Sanırım kızların olduğu ortamlarda ön planda olmayı seviyor bu hiç iyi bi durum değil en iyisi ciddi bir şekilde uyarmak olmuyorsa da zorlamamak

Benim bu lafı kaldırabilcek kadar genis oldugumu düsünmüs, oysaki bi kez bana demisti farklı bi kız hakkında bana bakıyo diye bende bana boyle seylerı anlatma gereksiz demistim, en son bu kız olayınıda söyledi. Bende "Ortamlarda sürekl bi kızın su cocuk beni kesiyo" diyen kızlar gibi iticisin demistim bozulmustu baya ben umursamıyosun diye anlatıyorm dedi piskin.. Kondurmamaya calıstım kız varken gelelim dediginde ama kızı gördügünde tribe girince süphelendim iyice, sımarmasın diye pek biseyde demek istemiyorum ama bugün aklım karıstı kızdan dolayı. Sizce sormalımıyım yarın? Olay cıkarimmi haklımıyum

Normalde şımarık biri değil mi. Adam sizi arkadaşlarınızın yanında bile küçük düşürüyor. Bundan başka ne yapabilir ki ? Emin misiniz o kızın ona baktığına. Tam tersi olmasın?
Ya sevgilimin baktıgına dikkat ettim aslında ama hic karsılasmadım, kız bakıyor ama tek sevgilime oldugunu düsünmüyorum. Boyle ayrı bi cabası var gibi gelmiyo, banada bakıyo felan yani

Bence geç bile kalmışsın. Hem ilk dediğinde hem de arkadaşlarının yanında seni bozduğunda koyacaktın tavrını. Sende başkalarına bakıyorsun ki sana sürekli baktığını farkediyorsun demeliydin. Sizin geniş biri olduğunuzu düşünüyor tepki verin ama geç kalınmış olduğundan nasıl karşılar bilemem.

Yani anlamıyorum salak mı buldu beni üstüste söylüyo yoksa hic düsünemiyormu o kadar saf mı anlamadım ya.. Üstünlügü vardır damarına basmam cok kıskanctır mesela ugrasmam o yüzden pek oda ters kıracak bisey demekten korkar özürler diler hemn ayrılıga hic gelemez korkar felan ama bu tavırları da ne anlamıyorum salak buldu beni heralde..

Sen bakıyosunki görüyosun dedim o kız zaten bakar öyle biri biliyosun dedim, o lan dediginde bunu yapıyosun hep bozmaya calısıyosun vs dedim özürler diledi ama bugün yine oldu. Ben asırı süphelendım.. Kız konsuunu diyeym yarın en iyisi

Sana lan diyen, ortamda seni bozmaya calisan adamla ne isim var ? olmaliydi esas soru. Ne isin var?

Sanırım kızların olduğu ortamlarda ön planda olmayı seviyor bu hiç iyi bi durum değil en iyisi ciddi bir şekilde uyarmak olmuyorsa da zorlamamak
Aslında kzlarla ortama girmez, hep benim arkadaslarımla konusur, gözüne gözüne bakmaz öyle benle göz teması kurmaya calısır ben aynısını yapmadıgımda erkekli ortamda yani kızar bana.. Ama bugünkü olaylar beni cok kuskulandırdı. Yanlıs mı tanıyomusum dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…