Hissettiklerim yersiz mi?

Su an da fark ettin demi . Ya hemde diğer kıza olan hissini de tahmin etmiş in bak.
Ay oha valla bana dank etti cidden yeni yeni, bildiginiz kız icindi tripler,ki öncesinde bu kız icin tartısmıstık bana bakıyo dediginde.. Bide bile bile beni salak görüp böyle davrandı yani. Tesadüf olmasını daha byük ihtimal olarak düsündüm hep of of. Yarın konusayım ben kesinlikle

İki gün sonra kol kola görürsün onları merak etme. Boşver sana adam mi yok.

Kaç yaşındasın. 18, 19 sana bunlar normal geldiğine göre. . . İlerde anlayacaksın bizi. Gerçi ben senin yaşında iken bile benimle kimse lan diye konuşamazdı. Çok saygısız bir hödük. Asıl sorun daha ciddi sen farkında değilsin be güzelim

Evet tam o yaslar, yüz göz olduk iyice tartısmalardan dolayı laflar nomallesti maalesef.. Ama bu olayı hic böyle düsünememistim bambaska bakıs acıları var yorumlarda ben yarın konusayımmı napayım ne diyeymki

Havalı görünmeye çalışan bir çocuk sanırım sevgiliniz, iyi dayanıyorsunuz valla...

Kendini öyle zanneden biri o zaman, egolarını tatmin etmek için başkalarını beğenmeyen , herkese bir kulp takan cinsten, gıcık olurum valla ben olsam.
Doğru aslında dediğinize göre o cinsten :) kabullenmisim heralde yaptıkları cok tuhafıma gitmiyor bazen gitsede susuyorm

Doğru aslında dediğinize göre o cinsten :) kabullenmisim heralde yaptıkları cok tuhafıma gitmiyor bazen gitsede susuyorm
Yaşına , yetiştirilme tarzına ve arkadaş çevresine veriyorum kendisinin.. Sende susma asla susarsan ezilirsin canım...

anlattıkkarınızdan sonra erkek arkadaşınızın sizi ciddiye almadığını düşünüyorum ezmeye çalışması çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…