Hissettiklerim yersiz mi?

Cilekcik29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
180
112
18
29
bugun sevgilimle ders calısıyoduk, yemek yiyip baska yere gecelim dedik o sırada sevgilim kendisine baktıgını düsündügü bi kız vardı o geldi,kız cantasını koydu, gitti. Sevgilim yemekten sonra tekrar buraya dönelim dedi hayır dedim. Ne hayır ne hayır noluyo dedi,baska yerde calısıcam iste dedim iyi be bende gelirim dedi. Normalde üzerinde konusmamıstık burda oturalm felan diye..

Yemekten sonra hadi eski yerimize gidelim dedi yine, baktık oraya dolmuştu yerimiz başka yere gittik mecburen. Bir iki saat sonra o kız bi arkadaşını gördü, bizim olduğumuz yerde. Geldi konuştular, ben sevgilime o sırada bişey soruyodum. Bi kez söylemişti yanlış anlamışım, düzeltti. Düzeltirken bi triple düzeltti sinirli gibi biraz da şımarmış gibiydi.. Yine o kızdan dolayı mı değişti hareketi diye düşündüm.

Bide sevgilim bazen beni bozmaya calısır, kız arkadaslarımın yanında.. Bi kere erkeklerin yanında da yapmıstı ama genel olarak kız arkadaslarımn yanında yaptı, bi kac kez. Yani dedigi seyler mesela sunlar: kızlar sacın güzel diyo Sevgilim suna bak neresi güzel diyo, normal bi kızkıza konusurken kilodan bahsediyoduk ben gülerek kilo aldım ben felan diyodum sevgilimde iyice sisko oldu diyo,kızlarla konusurken oda varken böyle dedigim lafı kücümseme cabasına giriyo gibi geliyo, bir kerede erkekler vardı duruyorduk, önümde o vardı, yürümedi bana yol vermis bende dalmısım.yürüsene lan hadi dedi kızarak degil ama yüksek sesliydi erkeklerin icinde olunca utandım..büyütüyorum mu bilemiyorum, Erkeklerle olan olayda uyardım, şaşırdı baya. Özür felan dilemişti.En son bugün başka bi arkadaşımn yanında da bozuyo gibi oldu.

Sizce o kızla ilgili düsüncelerimi var?? Ve Bu bozma cabası niye

Bu ne biçim sevgili ya sürekli aşağılama çabasında.
Ayrıca o kızdan gördüğü ilgi hoşuna gidiyor demek ki.
Ve size, şu kız sürekli bana bakıyor mu dedi bu ne cesaret.
O kızı gördükten sonra da size tekrar buraya gelelim dedi sizde sakin mi kaldınız bu ne sabır..

Böyle size kaba saba davranan,ortamlarda küçük dusurme cabasi içinde olan biriyle nasıl hala beraber olabiliyorsunuz!
Lütfen kendi degerinizi bilin ve size .kimsenin bu şekilde davranmasına izin vermeyin

Normalde şımarık biri değil mi. Adam sizi arkadaşlarınızın yanında bile küçük düşürüyor. Bundan başka ne yapabilir ki ? Emin misiniz o kızın ona baktığına. Tam tersi olmasın?

Kıza ilgisimi var
Var olduğunu düşünmesen acmazdın koyuyu
Bayanlar hisseder
O ihtimali düşünmek istemiyorum, kız cıvık biri. Biliyor oyle oldugunu,normalde öyle kızlara cok laf eder söylenir ben susturrum hakkında konusma cok diye. Bu sefer ben bilerek laf ettim kıza, o yorum yapmadı. Yani bn laf etmeden önce de o kadar laf etmamisti, baska kzlar cıvık olsa laf ederdi diyr düsünüyorum bazende sacmalıyormuyum diyorum

Birlikte oldugumuz insanın sadece normal haline şahit olmuyoruz malesef. Her hali önemli..
Egosunu senin üzerinden tatmin ediyor , bi dur demelisin bu işe. Durmuyorsa bırak kime kur yaparsa yapsın.

Sürekli sizi küçük düşüren birisi ile neden birliktesiniz ? Lan ne demek ya. Hanzo sen kime lan diyosun diyemedin mi ?
Oturdugumuzda söyledim lafımı, erkeklerin icindeyken degil. Kac oldu yapıyosun kendine gel dedim cok sasırdı hic dusunememis boyle yaptıgını.. Farketmemis

Bunu sana yapmasına izin verme!!! egosunu senin üzerinden tatmin ediyor seni başkalarının yanında küçük düşüyor buda onu yüksekkılıyor beyninde ..

Lan diye konuşan Adama Nasıl aşık oluyorsunuz anlasam ah. Belli ki kompleksi var senin üzerinden onu yenmeye çalışıyor. Seni ezerek kendini yukarı çıkartıyor
Ben cok sasırdım lan dedigine, oturduktan sonra düzgün konusmuyosun dedigimde farketti,cok sasırdı ben desem anlamazdı bile hatasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…