- 3 Aralık 2015
- 180
- 112
- 18
- 29
- Konu Sahibi Cilekcik29
-
Normalde sımarık biri degil bu gibi durumlarda da ona kondurmak istemiyorum ama birikti galbaErgen erkek vakası.
Haklılık payınız olabilir,hiç sevmem ilgi odağıyken durumlarda huyu suyu hali tavrı değişenleri...
O ihtimali düşünmek istemiyorum, kız cıvık biri. Biliyor oyle oldugunu,normalde öyle kızlara cok laf eder söylenir ben susturrum hakkında konusma cok diye. Bu sefer ben bilerek laf ettim kıza, o yorum yapmadı. Yani bn laf etmeden önce de o kadar laf etmamisti, baska kzlar cıvık olsa laf ederdi diyr düsünüyorum bazende sacmalıyormuyum diyorumKıza ilgisimi var
Var olduğunu düşünmesen acmazdın koyuyu
Bayanlar hisseder
Oturdugumuzda söyledim lafımı, erkeklerin icindeyken degil. Kac oldu yapıyosun kendine gel dedim cok sasırdı hic dusunememis boyle yaptıgını.. FarketmemisSürekli sizi küçük düşüren birisi ile neden birliktesiniz ? Lan ne demek ya. Hanzo sen kime lan diyosun diyemedin mi ?
Net sımarık diyosunuz yani, yeni yeni böyle düsünüyorum su an gercekten :) gözümmü acılıyo nedirErgen + hödük = sevgilin
Şımarmayı acilen bırakmalı..
Artı "kendini bilmez". Bak bunu unutmuşum..Net sımarık diyosunuz yani, yeni yeni böyle düsünüyorum su an gercekten :) gözümmü acılıyo nedir
Ben cok sasırdım lan dedigine, oturduktan sonra düzgün konusmuyosun dedigimde farketti,cok sasırdı ben desem anlamazdı bile hatasınıLan diye konuşan Adama Nasıl aşık oluyorsunuz anlasam ah. Belli ki kompleksi var senin üzerinden onu yenmeye çalışıyor. Seni ezerek kendini yukarı çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?