Hissikablelvuku

Kızlar nişanlımın doğum gününü kutladık geçen. Bana şey dedi Artık benimde bir ailem var dedi. Çok duygulandım ya.
Bundan sonra kendime söz verdim aile konusunu açmıcam. O kadar taktım ki resmen imtihanım olacak bu durum ya

Yaaa bence siz cok mutlu olacaksiniz canim. Rabbim bir omur mutlu etsin insAllah

Aile konusuna bence de cok takiyorsun canim. Senlik bir durum yok simdilik. Varsayimlar uzerine kendini mutsuz ediyorsun gibi geliyor bana

Yaaa bence siz cok mutlu olacaksiniz canim. Rabbim bir omur mutlu etsin insAllah

Aile konusuna bence de cok takiyorsun canim. Senlik bir durum yok simdilik. Varsayimlar uzerine kendini mutsuz ediyorsun gibi geliyor bana
İnşallah canım.
Allaha bin şükür hiç sorunumuz yok.
Ben sürekli kuruyorum. O sürekli sen haklısın yaşadıklarından ötürü diyor.
Uzaktan bakıyorum aileme çok saygılı. Hepsiyle iletişim halinde ve cana yakın davranıyor.
Onun ailesiyle tanışınca negatif bir elektrik almadım aslında biliyor musun ?
Hatta annesi bana bakarken çok ürkek bakıyordu. Hani görsen kıyamazsın.
Ve annesi ona üşütürsün oğlum deyince , annesine dönüp bunca yıl üşüdüm anne zaten , alışkınım dedi.
Annesi o an çok kötü oldu. Ben pişmanlığını gördüm gözlerinde.
Sanırım yaralarının sarılması için biraz zaman lazım...

Evet bencede. Afedersin eşeğin kulağına karpuz kabuğu düşürme derler. Sakin ol biraz. Nasılsa istemediğini biliyor.
Nefret ediyorum utuden yaaaaaa
Ben severim aslındadiğer ev işlerini özellikle de mutfağı hiç sevmiyorum

Evet bencede. Afedersin eşeğin kulağına karpuz kabuğu düşürme derler. Sakin ol biraz. Nasılsa istemediğini biliyor.

Ben severim aslındadiğer ev işlerini özellikle de mutfağı hiç sevmiyorum
Adamın yerinde olsam çok sert tepki verirdim.
Bundan sonra güzel günlerimizi sekteye uğratmayacağım.
Çünkü bana bir kere kızdı şey dedi ; sana en hassas noktamı anlattım sen sürekli oradan vuruyorsun. Bunu yapmak hoş bir şey değil dedi.

Canim nisanlilik surecinde hepimiz oyleydik. Sorun sende degil yani :)

Cok fazla sorguluyorsun bu da seni yoruyor aslinda. Bunu simdi sana diyordum ama ben de oyleydim:))) evlilikten korkuyordum bir de :)
Simdi sukur sebebim cok sukur.
O yuzden akisina birak biraz. Seni kendime cok benzetiyorum bu anlamda kontrolcusun ve cok sorgulayip mantigi devre disi birakmiyorsun. Ben faydasini gordum :)

Çünkü çok ağır şeyler yaşadım.
Ama tabi bunları yaşadım diye adama bu derece baskı yapmam da çok saçma. Kendimi acilen toparlamam lazım
Balayını aldık , otelimizi ayarladık . Ben hala öyle mi ? Böyle mi ? Diyorum.
Ya Kuzu bazı üyeleri görüyorum salmış çayıra , mevlam kayıra yaşıyorlar ne güzel

Ben agir seyler yadamadigim halde oyleydim

Çok üzüldüm nişanlına şimdi evet bilerek yapmıyorsun ama bak mantıklı düşününce hoş bir davranış olmadığının farkındasın.
Ailesiyle ilgili fikrini sorarsa usturuplu bir şekilde düşünceni söylersin. Diğer türlüsü hem adamı bunaltır hem de kendinden uzaklaştırırsın. Ailesi kıymetli olur.

Eşimşn ailesi bir ara hep yemek saatine denk getirip arıyorlardı. Bilerek yapmıyorlardı ama kapatmıyorlardı da. Yemek soğuyordu biz konuşurken falan. Ama biz arayınca onlar yemekteyse kapatırız hemen. Eşimde bundan şikayet ederdi. Bende birgün bozuldum artık. Birkaç şey söyledim.
Sanki kendisi söylemiyormuş gibi cephe aldı bana. Saygısızlık yapmamalıymışım. Tabi ikizler burcu olmasıyla ilgili de olabilir

Hahah o nickle ifşa oldum çünkü ya. Boşver böylesi daha iyi bir de inan sürekli saçma sapan sırf ben olduğum için kavga etmeye çalışanlar var
Kuzum ifşa olduysan bulunman daha kolay. Yine bulurlar. Benim gibi yap ve yeni üyelik aç bence. Ama bana da yaz yenisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…