Hissikablelvuku

Cok bakamadim kacirdim onlari :) bakim ne yazmis 10 gun oldu banlanmayali:)))
Bebekliler asansörde öncelikliymiş falan filan.
Kadın haklı avm de bir insan neden asansörü bekler cidden hiç anlayamıyorum. Ama kimse bebek yaptı diye de dünyanın kraliçesi değil.

Bebekliler asansörde öncelikliymiş falan filan.
Kadın haklı avm de bir insan neden asansörü bekler cidden hiç anlayamıyorum. Ama kimse bebek yaptı diye de dünyanın kraliçesi değil.

Yok canim onlar kralice bu konu adami banlatir bak diyim bir iki yorumu gordum koptum zaten. Bir de bunlarin ay sen cocuk dusunmuyormusun diyen versiyonu var kendi dogurmus cunku sen de dogurmalisin la havle.. Dunya artik onun merkezinde donuyor cunku ben de bu kafada olmak istiyorum ya cok mu sey istiyorum

Sana çok soruyorlar di mi ?
Ben evliyken neler çektim bebek konusu yüzünden. Kendimi eve kapatmıştım ya. Gerçekten çok çok zor canım.

Yok ben yaparken haber verecegim size diyorum anca oyle susuyorlar cunku.

Ay konu beni cok sinir etti is bas ortusune kadar gelmis
Evet zaten millet ondan bir milyon tepki verdi. İnan bana biri böyle yapsa ben onu mahvederim. Hemen dava açarım !

Evet zaten millet ondan bir milyon tepki verdi. İnan bana biri böyle yapsa ben onu mahvederim. Hemen dava açarım !

Biri ile polemige girmistim mesajlarima bakmis git sen duani et yazmisti bana. Dunyalari bu kadar!

Biri ile polemige girmistim mesajlarima bakmis git sen duani et yazmisti bana. Dunyalari bu kadar!
güldüm kusura bakma.
Asıl sen bana boşanmışsın adam boşamış seni demeleri
İnanılmaz gülüyorum bu tiplere. Ama bende aşağıda kalmıyorum. Çok değişik kadınlar var cidden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…