güldüm kusura bakma.
Asıl sen bana boşanmışsın adam boşamış seni demeleri
İnanılmaz gülüyorum bu tiplere. Ama bende aşağıda kalmıyorum. Çok değişik kadınlar var cidden ya
Yok hatta dur linki bulayım dicem de geride kaldı epeySaka yapiyorsunnnn?? Saka de lutfen
Ne kadar da kötüsünüz.. Evlilik sürecinde benim yaptığım fedakarlıkların binde birini yapmazsın. O yüzden boş yapma.... İlk eşinizde sizden kurtulmuş öyleyse, benim ki dayandığına göre daha tahammül edilebilinir bir insanım.Biz asagi kalmadigimiz icin bandan kafayi kaldiramiyoruz zati :)))
Ne kadar da kötüsünüz.. Evlilik sürecinde benim yaptığım fedakarlıkların binde birini yapmazsın. O yüzden boş yapma.... İlk eşinizde sizden kurtulmuş öyleyse, benim ki dayandığına göre daha tahammül edilebilinir bir insanım.
Bana yazdığı mesaj buBoşanamadığı için , boşanmama takmış. Sanki harika bir evliliği varmış gibi( ki olsa bile böyle yazamaz ) bana ahkam kesiyor :)
Bu kocasını aşağılıyordu :dAy bayiliyorum ben bu fedakar, cefakar kocisci tiplere ya :) adam kufur ediyo ozunde iyidir diyo :)))
Bu kocasını aşağılıyordu :d
Kocası bundan düşükmüşte bilmem ne .
Eski kk kalmadı ama cidden. Bir grup var tüm konularıma gelio hep olumsuz şeyler yazıyorlar
Nişan elbisemin fiyatını bir yorumda yazmıştım , onu bile üşenmeden 10 sayfa okuyup, aklında tutmuşlar :d
Ben yerine banlandım canım.Ay bir de o yuksekten ucanlar var
Bir grup var paso begeni hesabi soruyor beynim yaniyor bazen :)
Ay kacirmisim ben bunlari ya tam banlanmalik konularmis:)))
Ben yerine banlandım canım.
Ama sen bugün bi enerjik değilsin. Bi sorun mu var ?
Uzun zamandır hem konularda yoksun hemde bana kahveye gelmiyorsun :)Nasil anladin? Var uzun suredir enerjik degilim ailede hastaliklarla ugrasiyoruz.
Ooo merhaba
Benden de aynı canım.Ooo merhabaiyim uyumak üzereydim canım senden naber☺
Oy maşallah bu saate ?Iyidir kuzum mutfaktan yeni ciktim :)) sen nasilsin?
Oy maşallah bu saate ?
Ay valla öyle dertlerim kalmadı yaannem sağ olsun mutfağı o topluyor genelde. Yemekleri ben yapıyorum
Oo becerikli hatun.En guzeli :)
Organik beslenmeye taktim dapeynir yaptim :)
Hic pro uyeligim olmadi ki kuzu bilemedim yaw :)Kızlar pro üyelerin konu kapatması kaldırılmış sanırım yamoralim bozuldu bu duruma.
Eskiden konumuzu kendimiz kapatıyorduk. Şimdi de gerçi istemediğin üye konuna yazamıyor. Öyle bir uygulama gelmiş.Hic pro uyeligim olmadi ki kuzu bilemedim yaw :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?