- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Evet hic iyi değil hemde o kelimeyi cikardim hayatimdan herkes çıkarsa keskeAynen canım :)Safsarisin da beni onaylayacaktır :)
Aynısını o da söyledi bana aynenAynen canım :)Safsarisin da beni onaylayacaktır :)
Evet dikkat ettim inceledim ve düşündüm de hayirlisi diyenlerin hayatlarina baktım. Cok yanlış hem de coook.Aynısını o da söyledi bana aynen
Sizden sonra bende o konuda dediğini yapıyorum . Hep diyorum ki inşallah mutlu olacağım bir düzen ver bana. Güzel bir hayat, aşk, evlilik ve iş.Evet dikkat ettim inceledim ve düşündüm de hayirlisi diyenlerin hayatlarina baktım. Cok yanlış hem de coook.
Ne istiyorsan sırala. Istediğin birseyin özelliklerini vs. Ben oyle yapıyorum. Dua da net olunmalı cidden. Allah dualarını kabul etsin gülümSizden sonra bende o konuda dediğini yapıyorum . Hep diyorum ki inşallah mutlu olacağım bir düzen ver bana. Güzel bir hayat, aşk, evlilik ve iş.
Hani toptan dua etmiyorum :))
Allah allah neden ?Ne istiyorsan sırala. Istediğin birseyin özelliklerini vs. Ben oyle yapıyorum. Dua da net olunmalı cidden. Allah dualarını kabul etsin gülüm
Bende dun cok gunaha girdim cook pismanim sabahtan beri.
Zaten sırf onun için açmadım ki canım.
Zaten sırf onun için açmadım ki canım.
Genel dertlerimiz ,sohbetlerimiz için açtım :)
Yoksa konu sadece benle nişanlım değil
herkeşcikler istihareye gitti yatcaklarBu arada etiketlemedim diye yazmamazlık yapmayın arkadaşlar. Gelin tanış olalım
İlla ban alalım diyorsunherkeşcikler istihareye gitti yatcaklar
Ay sarışınım ne güzel yazmışsın.Ay ben sana bisey anlatcamyukarida darkmore arkadasimiz demis ya koca adayi evlenmeden farklı davranır evlenince farklı diye o kadar doğru ki..
Benim arkadaşım evlenirken resmen kandırıldı
28 yaşını bitirince evlendi. Hic toy bir yaş değil ama işte insanin bazen gözü görmüyor derler ya o misal
Sizin duruma benzemiyor ama şöyle,kaynana kayinbaba bunu sevmediler. Memleketlileri degil diye. Cirkinmis. Boyu kısaymış falan bide. Ki arkadasim cirkin birisi degil.
Neyse nisan oldu.
Hani yemege davet edilme olayi olur ya etmediler.
Kiza bohca bilmemne yapmadılar
Kiza altin takmadilar. Ogullari aldı altını onlar taktı.
Hadi bunlari gectim. Oglan demis ki kiza,kapını kapatırsın rahatina bakarsin. Neyse bunlar evlendiler. Arada 200 km var oglan ailesi ve arkadasim ve esinin
Arkadasim da saf,zannetti ki,nasilsa beni sevmiyorlar gelmezler gitmezler rahat ederim.
1 ay geçti.
Hooooop kaynana kayinbaba geldiler elinde çanta 1 ay kaldılar . Ha bu arada kiz evlendikten 1 ay sonra hamile kaldi
Hamileyken 3 keremi ne gelip kaldilar.
Kiz daha yeni evli. Ve hamile yani.
Tabi bunla sınırlı mi oglanin arkadasi ve karisi geliyorlar ,arkadasim da erken uyuyan bir insan. Hamile dayanamiyor yatiyor. Ohooo hala oturuyorlar ev curcuna dandini dastana
Sabah bi uyaniyor kahve icilmis ocak batmış vs.
Iste en buyuk hatayi arkadasim dogum yapacakken yapiyor kaynanasini arıyor ben doğum yapcam gelmiyor musun diyor. O da caresizlikten,esi yogun calisiyor (hos çalışmasa da zaten yardimi dokunmaz)
Annesi acilen bi yere gitmek zorunda kalıyor
Kaynana geliyor ve bombayi patlatiyorum
Sezeryan doğum,dikişler var. ufacik bebek. Diyor ki yerler pis.
E herhalde pis olur yatmış hastanede yeni dogum yapmis el insaf.
Arkadasim yer siliyor kendi evinde. O halde.
Simdilerde dioduki 2.cocuk oldugunda cagirmicam onu onlar yuzunden sütüm kesildi tam cocugu emzircem kayinbaba karşımda vs rahat edemiyorum
Sonra bunu arayip tebrik bile etmeyen gorumce sonralari geliyor getirdigi hediye kahve fincanı takimi
Diger gorumce gelior getirdigi hediye ayak havlusu . Darkmore diyince oyle benzettim bende.
Arkadasim da aliyor onu yere koyuyor.
Paspas misali.
Esi de kaldir onu ordan diyor falan
Oo daha bombalar bitmedi cocuk dogdugunda kaynanain ismini koyacaklarmis. Ba ba ba. Arkadasim tabiki reddediyor bu durumu kaynananin ismi de ailede diger torunlarda var arkadasim koysa 4
Olcakti
Neyse simdi evleneli 4 sene olcak.
Hala geliyorlar
Isin komigi adam çağırıyor sonra karisina söylüyor
En son ev degistirdi arkadasim ufak bir eve cikti bu defa almis eline telefonu aramis kaynanayi bana sorcaksiniz gelceginiz zaman bu ev eski ev gibi degil küçük ufak vs demis. Hatta gelmesin kalmasinlar diye klima taktirmadi salona
Yani ne erkekler var saka gibi
Benim kaynanam 10 dakikalık mesafede arabayla. Haftada 1 gorusuruz ki yalniz bir insan biliyorsun konularimdan,Esim bana sorar anneme gidelim mi? Ve ya annemi çağıralım mi bende ona olur derim arar cagirir ya da ben ararim
Hatta birgun annesine anne haftaici gel dedi. Ev de pis. O haftada boynum mu tutmustu ne olmustu yapamadim iste bi sekilde
Eve geldik dedim ki bana bak anneni cagiriyorsun basimin üstünde yerin var ama evimiz pis yerler silinmedi bu haldemi agirlicaz kadini
Hemen kalkti bana yardim etti evi bal dök yala yaptik oyle çağırdık.
Hani düşün ki bu kiz cocuklu cocugu daha ufak
Cay meselesine gelince o da benziyor yukaridaki örneğe
Arkadasim cay icmez. Sevmez pek. Bunlarda sabah aksam cay içermiş.
Arkadasim diyor ki kahvalti hazırlıyorum yumurtasindan patatesine cay da demliyorum yiyor agzini siliyor peceteye kalkiyor yardim etmiyor toplamaya kaynana. Sonra oturuyormus kiza seslenip laf atip cay iceriz haaa nescafe iceriz ha
Arkadasim midem bulanio nefret ediyorum caydan diyor bunlar aksamda iciolar ben demlemiyorum dio hayir sen zaten 20 gundur o evdesin artik misafirlikten çıkmışsın kalk demle çayını ne olcak yani sanki
Cok tuhaf insanlar var cok. Ben bunlari duyunca baya sok oldum bir insan bu kadar olamaz dedim sonra kaynanasini gördüm ve hak verdim herkesin icinde dediki kadin "ben kendi memleketimden istemistim kız "
Kaynanama şükrettim o an ya bende saça tüye sinirlenen tipim dedim ne insanlar var
Arkadasimin psikolojisi pert. Hatta esinden de son zamanlarda nefret ediyordu
Esi de koskoca adam ha 40 a dayanmış yasi asla salak değil. Bazi erkekler gercekten çok kötü tabi ,ama bir insan da bile bile bu kadar seye katlanmaz. Ki esiylede sorunlari var onlara girsem uzun olur. Cocuk var diye boşanmıyormus :) cocukla baba evine donmek olmazmis :)
Bak iste bazi kadinlar güçsüz . Sen zamaninda boşanmış birisin. Samimi ve dogrulari olan birisin. Dik durusun var.
Ve bence cokta akıllısın
Eminim en dogru karari vericeksin
Muallakta kalma
Mantigini kullan sevgi her zaman olmuyor diye birsey yok oluyor. Ama evlilik öyle değil biliyorsun zaten
Bu arada dedikoducu esime bahsettim dedi ki
Ayrılsın o adamdan. Düzgün birisini bulsun . Sinirlendi
Ben zannettim erkek kafasi hani belki ama ailesi sonucta vs der
Demedi direk oyle dedi
Tabi biz yorum yapariz gülüm karari sen verirsin insallah cok mutlu olacagin bir karar olur
Seni asagi cekmesine izin verme kimsenin
ama nisanlin ama arkadasin ama ailen
Ki ailen de arkanda olan ve uzerine titreyen insanlar
Cooook iyi düşün
Allah var gam yok
Umutsuzluk hic yok
Yok canım aramadı. Zaten aramasını da artık beklemiyorum :)Kajmery34 yok mu bir gelisme canim aramadi mi?
Anladım canım.Biraz durulsun bakalim ortalik.İnsallah iyi olur kardeşi.Yok canım aramadı. Zaten aramasını da artık beklemiyorum :)
Onlar iyi olsun da gerisi sorun değil.
Anladım canım.Biraz durulsun bakalim ortalik.İnsallah iyi olur kardeşi.
Gerçekten öyle.İnan hep oyle oluyor.Bu yasima kadar aklima gelmeyen seyler başıma geldi...İnşallah canım.
Hayat çok garip değil mi ? 1 hafta önce ne haldeydik şimdi ne haldeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?