Anneme dün dedim ki benim de kaderim de aşktan yana mutluluk yok. Ne yapayım yani çocuğum olmazsa ,kocam olmazsa siz varsınız . Kardeşlerim var . Ben bunu deyince bir başladı ağlamaya . Sen çok gençsin ,çok güzelsin kendini sakın üzme diye.Gerçekten öyle.İnan hep oyle oluyor.Bu yasima kadar aklima gelmeyen seyler başıma geldi...
Öyle düşünüp olumsuzluğu cekme üzerine.Belki gercekten tamamen dogru insan cikmamistir karsina.Umutsuzluga kapilmak icin cok genscin.Elbette hayat evlilikten ibaret degil,herkes evlenmek zorunda da değil.Ama oyle üzülüp karamsar konusmalar yapip annecigini de uzmeAnneme dün dedim ki benim de kaderim de aşktan yana mutluluk yok. Ne yapayım yani çocuğum olmazsa ,kocam olmazsa siz varsınız . Kardeşlerim var . Ben bunu deyince bir başladı ağlamaya . Sen çok gençsin ,çok güzelsin kendini sakın üzme diye.
Ama cidden bir kaç gündür bunu düşünüyorum. Belki kaderim de yoktur evlenmek. Sonuçta evlenmeden yaşayan da bir ton insan var.
Ailem çok şükür çok iyi insanlar. Hatta annem üniversiteye gir yeniden oku diyor . Başta bir kere kırıldım ne yaparsam yapayım kopan dal yerine gelmiyor...
Evet annem ağlayınca. Ne o benden şikayetçi misin hatun ? Dedim. Yok Allah başımızdan eksik etmesin . Sen benim can yoldaşımsın dedi.Öyle düşünüp olumsuzluğu cekme üzerine.Belki gercekten tamamen dogru insan cikmamistir karsina.Umutsuzluga kapilmak icin cok genscin.Elbette hayat evlilikten ibaret degil,herkes evlenmek zorunda da değil.Ama oyle üzülüp karamsar konusmalar yapip annecigini de uzme
Sen güçlü bir kadınsın.Ben bunu burdan bile hissettim.Eminim ki cok zor seyler yasamissindir ama hayatta bu degil mi zaten? Cocuk gibi düşünüyorum ben artik.O dagitacak biz toplayacagiz ama vazgecmeyecegiz de.Bu aralar böyle hissetmen cok normal.Hepimize oluyor donem donem bezmislik, yılgınlık,umutsuzluk...Evet annem ağlayınca. Ne o benden şikayetçi misin hatun ? Dedim. Yok Allah başımızdan eksik etmesin . Sen benim can yoldaşımsın dedi.
Canım hayatta bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor diye düşünüyorum artık. Ben 22 yaşımda çok ağır şeyler yaşadım. Çok cahildim , çok saftım. Hani anlatsam hepimizin hayatı gibi roman olurx
Bazen sokak köpeği oldum , bazen bir gün ömrü kalmış kelebek...
Ama hayat bu ya işte bitti dediğim yerde yeniden bir güç bulup başladım. Ama artık o kadar gücüm yok...
Haklısın. Hayatta hep bir şeylerle sınanıyor insan. Yoksa hayatın bir amacı olmazdı. Ben sadece şu an gerçekten dipteyim:)Sen güçlü bir kadınsın.Ben bunu burdan bile hissettim.Eminim ki cok zor seyler yasamissindir ama hayatta bu degil mi zaten? Cocuk gibi düşünüyorum ben artik.O dagitacak biz toplayacagiz ama vazgecmeyecegiz de.Bu aralar böyle hissetmen cok normal.Hepimize oluyor donem donem bezmislik, yılgınlık,umutsuzluk...
Senin üzüldüğünü gorup dayanamadigi icin öyle soylemistir.Su an depresyondasin diyemem ama bu sekilde,depresyona girmeye baslarsin.Kalk silkelen kendine gel güzel kadin.Evlensen de evlenmesen de ,hayatinda biri olsa da olmasa sa sen cok cok degerlisin.Hep soyle dusunmeye calis.Bu dert omur boyu beni uzmeye yetecek bir dert mi? Cevabin hayirsa hayatinin guzel anlarini,gelip gecici birsey yuzunden kendini uzerek gecirmek niye?Haklısın. Hayatta hep bir şeylerle sınanıyor insan. Yoksa hayatın bir amacı olmazdı. Ben sadece şu an gerçekten dipteyim:)
Hani itiraf etmesi çok zor benim için ama öyle. Allah biliyor ya böyle uçsuz bucaksız bir yere kaçmak istiyorum. Kimselerin olmadığı bir yer.
Babamda biraz söylendi, ona da ayrı üzüldüm kaç gündür. Dün anladı sanırım üzüldüğümü benle konuşmaya çalıştı. Tabi hiç bir normal aile kızı üzülsün istemez ama bana neden evlenmeyi istiyorsun bir kere denedin olmadı dedi.
Haklı mı ? Haklı:)
Evet akşam için kimseyi istemiyorum yanımda ama kendi başıma sahilde yürümeyi planlıyorum.Hatta bu aksam al bir sevdigin dostunu,bi kahve ic oradan burdan konus.Emin ol bu bile iyi gelecektir.
DESTEĞİN İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.Hatta bu aksam al bir sevdigin dostunu,bi kahve ic oradan burdan konus.Emin ol bu bile iyi gelecektir.
Bak o da harika olur.Ne demek istedigin zaman yaz,konusmak iyi geliyor bu durumlarda.Evet akşam için kimseyi istemiyorum yanımda ama kendi başıma sahilde yürümeyi planlıyorum.
Çok iyi gelecek bence bana :)
Telefonu 2 dk sonra kapatmak istemesi normal değil mi kardeşi hasta morali bozuk.. Ayrıca size bir şey yapmamislar bence hastaneye görmeye gidebilirsiniz ne kaybederdiniz ki...Ay sarışınım ne güzel yazmışsın.
Zaten şu an ki durumda inan evlenmek falan rafa kalktı. Ben hiç bir şekilde aramama kararı aldım. Çünkü açsa bile 2dakika sonra kapatmak istiyor. Hani onu da anlıyorum ,sıkıtıları büyük, yıllar sonra yüzleşme yaşıyorlar falan ama bir de gerçekler var.
Annemle ve babamla dün epey konuştuk. İkiside bana tek bir şey söyledi şu durumda ayrılmayı aklından geçirme. Adamın sana ihtiyacı var destek olacaksın ,mızlanmayacaksın dediler.
Yani hayatta herkes evlenmiyor ki canım. Belki benim için de evlilik hiç yoktur. Ne yani hiç evlenmemiş insanlar mutsuz mu ? Sanmıyorum.
Arkadaşın gibi nice hikaye var ama madem bu derece kötüler daha fazla çocuk yapmasın.
Ben inanmıyorum boşanırsam çocukla sığamam diyenlere. Gerçi çok kötü ailesi olanlarda var eyvallah ama bir kadın isterse başarır diye düşünüyorum.
Artık ilişkimiz hakkında ben sadece iyi ise olsun diyorum. Gerisi Allah kerim.
Ben 9 aydır bir rüya yaşıyordum . İnan abartmıyorum. Çok mutluyduk ama şu an rüya bitti resmen. Bunda da var bir hayır mutlaka. Bak ailesini tanıdım. Olmasaydı belki tanıyamayacaktım.
O yüzden her halimize şükür. Tek dileğim var kardeşi iyileşsin ben başka bir şey istemiyorum. Zaten şimdi tek derdim iş hayatım. Ona yoğunlaşacağım.
Çok iyi olmuş. Ama bana bildirim gelmedi ya tesadüfen gördümG greengirll
@Safsarisin
@superisi96
@parkbyull
@Renklihatun
Nowaybabe
@minnakmimar
@forewamorrenk
@Velvette
C ChillOutt
Sadecebirisiyim
Sizileri davet etmesem olmazdı
Çok iyi olmuş. Ama bana bildirim gelmedi ya tesadüfen gördüm
10 sayfayı okuyayım da iftardan sonra geleyim hemen
Bende merak ettim neden gitmişlerHahah iftari yapmadin mi daha yaff:)
Kizlar banlanmisne oldukine yaff
Son gelişmelere üzüldüm senin adına. Ama tahmin etmesi çokta zor değil aslında. Böyle olacağı belliydi.Şimdi hatunlar çoğunuz belki son gelişmelerimi biraz biliyorsunuzdur.
Nişanlımın kardeşi kötü bir hastalıkla baş etmeye çalışıyor.
Bu süreçte nişanlım çok yıprandı.
Ailesi geldi , ailesiyle görüşme durumları falan başladı.
Nişanlım yıllardır ailesinden uzaktaydı ve nişanımıza bile çağırmadık biz bu insanları. Çünkü çok öfke doluydu nişanlım ailesine karşı.
Şimdi bu kadr hassas durumda hepsi toplaştılar...
Bende tabi otomatikman acaba ileride ailesiyle görüşmeye zorlar mı ? Geli-giderler mi ? Diye düşünmeden edemedim.
Her neyse dün beni yanına çağırdı. Gel iftar yapalım diye(hastanenin yakınlarında olması gerekiyordu , ondan çağırdı)
Pek pek gitmek istemesem de gittim. Çünkü bana karşı hiç bir zaman yanlışı olmadı. Neyse gittim çok aşırı zayıflamış, saç sakalı birbirine karışmış ve çok çok üzgündü. Onu öyle görünce ben başladım ağlamaya. Oda tabi hemen sarıldı bana. Üzülme sen sakın diye.
Konu ailesine geldi (kendisi açtı). İşte kaç gündür yüzleşme yaşadıklarını falan anlattı. Bende güzelce dinledim. Sonra bana dedi ki ben onlara şunu söyledim ben bu hastalık süresince asla sizi terk etmem ama sonrasında benden bir şey beklemeyin. Ben evlenip , kendi karıma ve aileme odaklanacağım.
Sonra bende dayanamadım ben zaten sen istesende görüşmem dedim. Kardeşine üzülüyorum elbette yanlış anlama ama bunca olaydan sonra da bir şey olmamış gibi yapamam ben dedim. Madem iyi olabilecektin keşke bana anlatmasaydın dedim.
Saçmalama iyi falanlık bir durum yok ama ilerde ayda yılda bir ben gelirim derse gelme diyemem dedi.
Bende ben derim sen demezsen ben kesinlikle kabul etmiyorum hiç birini dedim. O da sende haklısın canım dedi.
Gelirlerse otelde kalırlar ben istemiyorum , bunca zaman bize yararları olmadığı gibi seni küçükken çok üzmüşler falan dedim.
O da yok zaten ben asla senle ailemi görüştürmeyi düşünmüyorum dedi.
Bende konuyu kapattım. Nişanlımın o halini bir görseydiniz çok çok kötüydü. Zaten iftarda da ben de bir şey yiyemedim o da. Çorba bile zar zor içtik. Sonra ben eve döndüm ,o hastaneye...
Evet hic iyi değil hemde o kelimeyi cikardim hayatimdan herkes çıkarsa keske
Sebebi nedir sarışınım merak ettim ben de bu konularla ilgiliyim olumlama vs çalışıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda ne dememiz gerekiyor aydınlatıver beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?