Hissikablelvuku

Gerçekten öyle.İnan hep oyle oluyor.Bu yasima kadar aklima gelmeyen seyler başıma geldi...
Anneme dün dedim ki benim de kaderim de aşktan yana mutluluk yok. Ne yapayım yani çocuğum olmazsa ,kocam olmazsa siz varsınız . Kardeşlerim var . Ben bunu deyince bir başladı ağlamaya . Sen çok gençsin ,çok güzelsin kendini sakın üzme diye.
Ama cidden bir kaç gündür bunu düşünüyorum. Belki kaderim de yoktur evlenmek. Sonuçta evlenmeden yaşayan da bir ton insan var.
Ailem çok şükür çok iyi insanlar. Hatta annem üniversiteye gir yeniden oku diyor . Başta bir kere kırıldım ne yaparsam yapayım kopan dal yerine gelmiyor...

Öyle düşünüp olumsuzluğu cekme üzerine.Belki gercekten tamamen dogru insan cikmamistir karsina.Umutsuzluga kapilmak icin cok genscin.Elbette hayat evlilikten ibaret degil,herkes evlenmek zorunda da değil.Ama oyle üzülüp karamsar konusmalar yapip annecigini de uzme

Evet annem ağlayınca. Ne o benden şikayetçi misin hatun ? Dedim. Yok Allah başımızdan eksik etmesin . Sen benim can yoldaşımsın dedi.
Canım hayatta bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor diye düşünüyorum artık. Ben 22 yaşımda çok ağır şeyler yaşadım. Çok cahildim , çok saftım. Hani anlatsam hepimizin hayatı gibi roman olurx
Bazen sokak köpeği oldum , bazen bir gün ömrü kalmış kelebek...
Ama hayat bu ya işte bitti dediğim yerde yeniden bir güç bulup başladım. Ama artık o kadar gücüm yok...

Sen güçlü bir kadınsın.Ben bunu burdan bile hissettim.Eminim ki cok zor seyler yasamissindir ama hayatta bu degil mi zaten? Cocuk gibi düşünüyorum ben artik.O dagitacak biz toplayacagiz ama vazgecmeyecegiz de.Bu aralar böyle hissetmen cok normal.Hepimize oluyor donem donem bezmislik, yılgınlık,umutsuzluk...

Haklısın. Hayatta hep bir şeylerle sınanıyor insan. Yoksa hayatın bir amacı olmazdı. Ben sadece şu an gerçekten dipteyim:)
Hani itiraf etmesi çok zor benim için ama öyle. Allah biliyor ya böyle uçsuz bucaksız bir yere kaçmak istiyorum. Kimselerin olmadığı bir yer.
Babamda biraz söylendi, ona da ayrı üzüldüm kaç gündür. Dün anladı sanırım üzüldüğümü benle konuşmaya çalıştı. Tabi hiç bir normal aile kızı üzülsün istemez ama bana neden evlenmeyi istiyorsun bir kere denedin olmadı dedi.
Haklı mı ? Haklı:)

Senin üzüldüğünü gorup dayanamadigi icin öyle soylemistir.Su an depresyondasin diyemem ama bu sekilde,depresyona girmeye baslarsin.Kalk silkelen kendine gel güzel kadin.Evlensen de evlenmesen de ,hayatinda biri olsa da olmasa sa sen cok cok degerlisin.Hep soyle dusunmeye calis.Bu dert omur boyu beni uzmeye yetecek bir dert mi? Cevabin hayirsa hayatinin guzel anlarini,gelip gecici birsey yuzunden kendini uzerek gecirmek niye?

İçinde bulunduğunuz durumu okudum... şadde su fikrimi belirtmek istiyorum nişanlınız aramıyomus arasada kısa sürüp kaptmak istiyormuş bence sen ara ona bu kötü gününde yanında olduğunu hissettir belki senden bekliyordur. Bu sizin en kötü ilk anınız olabilir o yüzden elinizden geleni yapmaya çalışın bide ben olsam kardeşini görmeye giderdim insanogluyuz herkes hata yapar kimseyle konuşmadan sadece gidip bi onu görsen cok iyi olurdu bence bu nisanlınada kardesinede moral olurdu yani şahsen ben dayanamaz giderdim heralde çünkü anladığım kadarıyla durumu bayağı ciddi...

Telefonu 2 dk sonra kapatmak istemesi normal değil mi kardeşi hasta morali bozuk.. Ayrıca size bir şey yapmamislar bence hastaneye görmeye gidebilirsiniz ne kaybederdiniz ki...

Kajmery34 benim de hislerim kuvvetlidir kendimle ilgili olanlar hariç ama etiketlemeyi unutmuşsun
Konularını takip ediyorum eski konularını hatırlıyorum.
Guzel giden bir beraberliğin hatta nişanlılık sürecin var ama nedense benim içime sinmeyen biseyler de vardı.Bu konuyu okuyunca pek de şaşırmadım aslinda..
Nişanlının yaşadığı durum zor ama insan aslında zor zamanlarında bir çok ipucu bırakabiliyor kişiliği ve kendisi hakkında.
Mesela aynı durum senin başında olsaydı(Allah korusun) desteğini istemeyip yalnız kalmak ister miydin? Bence hayır aksine daha mutlu olurdun.
Insan zor süreçlerinde psikolojik anlamda farklılıklar oluşuyor ama ileri derecedeki farklılıklar bana pek normal gelmiyor.Ve bir insanı bence en çok bu dönemlerinde tanırsın.
Yanında olmak ve destek olmak istediğinin fazlasıyla farkındadır.Bunun için kendini ekstra olarak destek verme zorunluluğu hissetme,kasma..İnce,hassas insanlar senin gibi davranır ama bence biraz onu ona bırak ve gözlemle.
Bakalım bu sınavdan nasıl çıkacaksınız biraz kendini geriye çek bak bakalım ilerde zor günlerinizde bu adamın yaklaşımı aşağı yukarı ne olacak?
İnsan psikolojisi ve enerjisi anlik değişkenlik gösteren şeyler..Ama uzun vadede değişen pek birsey yoksa ve içindeki ses bu adamla mutlu olamam diyorsa zorlama.O ses çoğunlukla doğruları söylüyor.

Hımm aradaki yorumları okudukça daha iyi pekişti konu.Gözden kaçırdığım şeyler olmuş.
Şuan bence uzak davranma sebebi biraz da senin de ziyarete gitmeni istiyor olması gibi geldi bana.Bu süreçte ailesiyle yakınlaşacaklardır.Bunun kararsızlığı ve şaşkınlığını yaşadığı için ne yapacağını bilememe ruh haline girmiş olabilir.Şayet bu anlamda sen de adımlar atarsan kesinlikle hatasını anlayıp gönlünü alma yoluna gidecektir ama tersi yönde sürümcemede kalırsınız gibime geliyor.
Ne isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor.Ailesiyle ilgili olan düşüncen aynı ise tavrını duruşunu bozma.Ama aksi yönünde değişecek gibiyse bunu ona hissettirmelisin açıkcası aileden pek hoşlanmadım.(Kardeşi umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur)
Aile faktörü ile sular durulmayacak gibi ama sonuçla alakalı hissiyatımı yazmak bu durumda doğru olmaz.Dilerim hersey gönlünce olsun güçlü kadın..

Son gelişmelere üzüldüm senin adına. Ama tahmin etmesi çokta zor değil aslında. Böyle olacağı belliydi.
Hastalık insanları birleştirir. Burada da böyle olmuş.
Nişanlının ne kadar iyi bir insan olduğunu söylüyorsun. Ne kadar sağlam dursa da kardeşinin o hali ailesine karşı da gardını indirmesine neden olmuş.
Aslında böyle birşey benim başıma gelse, ben arayamasam da sevdiğim insanın yanımda olmasını isterdim.
Onun şuan aklı ve kalbi karmakarışıktır.
Düğünden sonra gelmek isterlerse hayır diyemem diyerek bunu belli etmiş aslında.
Çok büyük ihtimalle düğüne de gelmelerini isteyecek bu şekilde devam ederse.
Peki sen ne yapacaksın böyle bir durumda? darkmore aradaki seviyeyi eşiyle arasını bozmadan çok güzel bir şekilde koruyabilmiş. (ayak havlusu konusunda bu kadar da olmaz artık dedim)
Sende yapabilecek misin?
Anladığım kadarıyla onları istememenin nedeni sadece nişanlına kötü davranmış olmaları değil.
Ailesi ve senin ailenin arasındaki uçurum nedeniyle de istemiyorsun.
Aklın da karışık anlıyorum.
Bence bir süre gözlem yap, iyice düşün.
Ama o sırada nişanlının yanında ol.
(bu saate kadar en azından iletişim kurduğunuzu düşünüyorum)

Sebebi nedir sarışınım merak ettim ben de bu konularla ilgiliyim olumlama vs çalışıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda ne dememiz gerekiyor aydınlatıver beni :)

Bu olumlama vs.degil dini bir konu. Hayirlisi evliyalarin duasi derler imtihani agir olurmus. Bu dusunce sekli insandan insana degisir herkes tasvip etmez sarisin okudu, test etti onayladi :))) Hayirlisi ucu acik bir kelimedir. Kime gore hayirli, neye gore hayirli?

Bunun yerine dualarimizda net olmaliyiz.
Bu kadar yeter banlanmaya gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…