Hissikablelvuku

Anladım özelden yazacaktım ama yazamadım

bebikom ben yeni geldim ama seni şutlamışlar çamaşıra çoraba ihtiyacın var mı mapus damlarında
sana fikrimi söyledim koca adayında demiş sende açık açık ben görüşmem demişsin zaten
allah kardeşine şifa verip tez vakitte sağlığına kavuştursun gerisi teferruat biliyorsun

Merhabalar . Banlı olduğum için ancak yazabildim. 6günde epey şey değişti aslında. Görmeye de gittim sohbette ettim. Nişanlım da çok şükür dengesini düzeltti. Şimdi aramız gayet iyi. Ama hala içim almıyor onları orası ayrı

Ooo hoşgeldin

Telefonu 2 dk sonra kapatmak istemesi normal değil mi kardeşi hasta morali bozuk.. Ayrıca size bir şey yapmamislar bence hastaneye görmeye gidebilirsiniz ne kaybederdiniz ki...
Ben benimle ilgilensin derdinde değildim aslında. Ama instagrama girecek vakti varsa bana ayıracak vakti de olmalı diye düşünüyordum. Bana bir şey yapmadılar değil aslında. Sonuçta o üzülünce bende üzülmüş oluyorum.

Evet unutmuşumdur yani aslında benim davet ettiğim arkadaşlarım genelde konularıma yorum yazıp, bunalmayacaklarını düşündüklerimde.
Açıkçası gerçekten çok zor bir süreçteyiz. Benle konuşmak istememsi , beni istememesinin sebebi tam olarak benden kaynaklı.
Ailesinden hiç kimseyi sevmediğimi söylediğim içinmiş. Bana diyor ki sevmek zorunda, görmek zorunda değilsin ama bu süreçte bunlar konuşulmaz. Bunu basit insanlar yapar diyor. E düşününce hak veriyorum. O bana böyle bir süreçte bunu dese ben yüzünü atarım suratına.
İçine sinmeyen tam olarak nedir peki ?

Ooo hoşgeldin ☺
Merhabalar hoş buldum valla bu sefer bayağı bir ceza yedim.
O süreçte de neler oldu azıcık yazayım vesilenle. Nişanlımla açık açık konuştum. Ben senin görüşmene saygı duyarım ama sakın beni bulaştırma , bu kadar kötüledin şimdi ben ona anne demem dedim.
Annesi ile görüşürken de hep siz dedim çok mesafeliydim. Bundan sonrasında da benden kesinlikle bir şey bekleme dedim.
İçim almadı cidden gördüğüm anda. O kadar gaddarlar ki ...
O kadar benciller ki. Ha bunu nereden anladım ?
Annesi mesela ben sıkıldım diye nişanlıma ağlamış. Bir süre gelmeyeceğim deyip gitti.
Sana soruyorum nasıl bir vicdan ? Bak sende annesin çocuğunun ateşi çıksa yanından ayrıla biliyor musun ?
Ben diyeceğimi dedim. Ne düğüne istiyorum ne de evime. Ha bunda da baktım beni ikna etmeye çalışıyor yolu gösteririm.
Kimsenin derdini çekmek istemiyorum bu saaten sonra.

Kuzum artık sen hiç ban almıosun ben alıyorum
Rolleri değiştik. Nişanlım son 1haftadır eski haline döndü çok şükür. Artık beni dinlemeye başladı. Ben izin vermiyorum sabahtan akşama hastanede olmasına. Kocası var gidip o ilgilensin diyorum. Seneler evvel kocamla huzurumu bozarsın sen deyip sırt dönmüş. E şimdi ne değişti ?

Bu nasıl iş ya. Hadi dinlenmeye evine gidip gelirsin de hasta oğlunu sıkıldım diyip bırakmak ne demek
Şuan mutlu olduğuna sevindim. İleride sorun yaşatmazlar inşAllah

Bu nasıl iş ya. Hadi dinlenmeye evine gidip gelirsin de hasta oğlunu sıkıldım diyip bırakmak ne demek
Şuan mutlu olduğuna sevindim. İleride sorun yaşatmazlar inşAllah ☺
Bunu söylemek istemiyorum ama olmazsa da ucunda ölüm yok.. ha çok seviyorum ediyorum ama ben daha evvel gördüm çok sevmenin aslında her şey olmadığını. Ben resti çektim , sinir krizi geçirdim bildiğin. Ondan beridir de ona da söyledim en ufak bir davranışında nişanı atacağımı. Ben kardeşini 3 kere gördüm. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim hepsi bu. Artık biz birlikte görüşüyoruz. Ben gitmiyorum hastaneye.

Kardeşi benim nişanlıma. Nişanlım iflas etmiş. Ki o dönemde de nişanlım onlara ev almış ,iş kurmuş (bunları kendileri onayladı ) bunlarda düştüğü an vurmuşlar.
Evlerden ırak ya kardeşe bak sen
Ne diyeyim nişanlın bunları unutmaz umarım.

Nişanlılık sürecinde bazı sorunlardan bahsetmiştin.. Hayatindaki insan herseyden ve herkesten önemlidir ama aile de çok çok önemli.Hicbir şey dört dörtlük olmuyor ama zamanindaki yorgunluklar biraz daha tahammül sınırlarımızı zorluyor kendimden biliyorum..Artık bir cok seye eskisi kadar sabır ve sebat gösteremiyorsun..
Erkeklerde evlilikten önce ve sonra aile tutumlari değisiyor sanki cogu zamanda okuyoruz buralarda.Biraz da ondan icime sinmedi sanirim.
Ailesi icin ise bosuna bilenmedin hakli sebeplerin vardi zamanlama hatasi oldu biraz galiba.Sonuc itibariyle düzelmesine sevindim.Her zaman böyle güzel olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…