Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
485
151
303
Benim bu ay polip histeroskopim ertelendi, doktorum önümüzdeki ay yapacak. Semineri varmış
Histeroskopiden sonra embriyo transferi için illa 1 ay mı bekletiyorlar? Yoksa bazı merkezler aynı ay içinde de transfer yapabiliyor mu?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Bence bekleniyordur diye düşünüyorum çünkü sonuçta rahminiz bir işlem görüyor ve toparlanması gerekiyor beklensede beklenmesede ben olsam beklerdim çünkü dediğim gibi rahim islemden sonra toparlansin diye beklerdim embriyonun tutunması için rahmin sağlıklı olmali

Tamamen gelen yorumları okumak için burdayım benimde bu ay histeroskopim var.

Histeroskopi rahim inceyken yapılan bir işlem sonrasında da iyileşme süresi var. Muhtemelen bir sorun olmazsa doktorunuz bir sonraki adetinizde transfer için hazırlığa başlayabilir. Ama bu herkese göre değişen bir şey.

Benim doktorum histeroskopiden sonra ikinci regli bekledi transfer için. Merkeze göre degil, hastaya göre değişen bir süreç muhtemelen

Çok sabırsızlanıyor insan bir an önce olsun istiyor

Hayırlısı artık

Yapisiklik icin histeroskopi oldum ben .agustos ayi gbiydi.tedavim aralikta baslamisti sure vermisti dr

Bende çektirmiştim daha önce ama görmek istedi doktorum operasyon sonrası bana birde rahim şekillendirmede yapmıştı o yüzden de özellikle istemiş olabilir
İsterse yapacağım mecbur napalim. Siz sonuç almissinizdir inşallah

Canım
Benim Allah’a şükür pozitif sonuçlandı
Rabbim sana da pozitif haberi duymayı nasip etsin
Sormak istediğin birşey olursa her zaman cevaplarım

Bugün muayene esnasında histereskopi yapılacak dedi doktorum ama benim icinmi dedi anlayamadım opu olacağım bir kaç güne neden yapılıyor bilinen bir sorun yok rahimde pkosum onunla ilgili olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…