Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

Bende yarin butun genetik ve pihtilasm testleri yaptircam ozel hastane devlette uzun surer yapmaya gerek gormezler die...1700 istediler.
230 amh
500 hsg
2500 de histereskopi olucam

Bende yarin butun genetik ve pihtilasm testleri yaptircam ozel hastane devlette uzun surer yapmaya gerek gormezler die...1700 istediler.
230 amh
500 hsg
Canım çok fazla değilmi? Durumunuz iyiyse bilmiyorum tabi. Uzatmaya gerek yok. Ama nerdeyse bi tüp bebek fiyatı bu saydıkların. Allah yardımcınız olsun. İnşallah sonuçları güzel çıkar.

230 amh
500 hsg
Bosa veriyosun cnm bunlari yapiyo zaten devlet genetik gec cikiyo evet ona bisi diyemem

Bosa veriyosun cnm bunlari yapiyo zaten devlet genetik gec cikiyo evet ona bisi diyemem
Valla bizim genetik de iki haftaya çıkmıştı. Raporlanması filan 3 hafta olsun hadi. Bence zaman açısından yumurtalarla ilgili bi sıkıntısı yoksa beklenebilir. Hani ne bileyim beklemek için zamanı yoktur falan olabilir yani. Ama diğer türlü çok mantıklı değil gibi.

Brnim genetik iki ayda cikti zaten evlilik suresi dolaun diye bekliyodum onu da bekledimm. Simdide eylulu beklicem tup bebek icin temmuz agustos ameliyathaneler bakima giriyomus canimiz sagolsun dedik

Brnim genetik iki ayda cikti zaten evlilik suresi dolaun diye bekliyodum onu da bekledimm. Simdide eylulu beklicem tup bebek icin temmuz agustos ameliyathaneler bakima giriyomus canimiz sagolsun dedik
Normal mi yaptırmıştınız devlette de? Devlette de özel seçeneği var. Çok bişi değil 88 tl ödemiştik biz. Öyle olunca daha erken yapıyorlar.

Normal mi yaptırmıştınız devlette de? Devlette de özel seçeneği var. Çok bişi değil 88 tl ödemiştik biz. Öyle olunca daha erken yapıyorlar.
Oyle biseyin varligindan haberim yoktu canim. Ama doldurulan kagitlara gore acibadem istanbula gitti kanlar orda degerlendirildi. Hic para odemedik. Valla bekledik iki ay

Kızlar salı gunu hıterskopi yapılacak nasıl bir operasyon zor mu yumurtlama gunumden bir bucuk hafta önce oluyo ondan hemen sonra hamile olma şansım var mı doktor korun demezse

arkadaşlar histeroskopi hangi şartlarda yapılıyor sebebi nedir tutunma da falan yardımcı oluyormu rahimde sorun olmamasına rağmen biraz daha garantilemek için yinede yaplabiliryor mu

Rahimde sorun olmamasına rağmen yapıla biliniyor tutunmayı sağlıyor tekrarlayan dusuklerde yapilabiliniyor ...uyutularak yarim saatte yaklaşık yapılıyor ben yaptrmstim iyi bi dr.

3.düşükten sonra yaptırdım ve sonuc bir sonraki ay hamile kaldım ve bebeğim kucagıma aldım mutlaka iyi bir doktor tarafından yapılmasını tavsıye ederım

Kızlar bende geçen ay histereskopiyle polip aldırdım henüz adet olmadım.bizim tek sorunumuz polip olarak gözüküyordu.operasyon sonrası hamile kalan var mı.

Kızlar bende geçen ay histereskopiyle polip aldırdım henüz adet olmadım.bizim tek sorunumuz polip olarak gözüküyordu.operasyon sonrası hamile kalan var mı.
Ben de histereskopi ile polip aldırdım. Sonra hamile kalamadım aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Yine kalamadım. Ama sonra kendiliğinden oldu bebeğim.

Ben de histereskopi ile polip aldırdım. Sonra hamile kalamadım aşılama ve tüp bebek yaptırdım. Yine kalamadım. Ama sonra kendiliğinden oldu bebeğim.
bende kalamadım hala. bir sene olmuş histereskopi olalı. bir kere de aşılama denemiştik sonrası. yaklaşık 8-9 aydır kendi haline bıraktık. hala tık yok. özel bişey yaptınız mı peki gebelik için

bende kalamadım hala. bir sene olmuş histereskopi olalı. bir kere de aşılama denemiştik sonrası. yaklaşık 8-9 aydır kendi haline bıraktık. hala tık yok. özel bişey yaptınız mı peki gebelik için
Yapmadım kendiliğinden oldu. Tüp bebek yaptırdığınız ay olmadı ertesi ay adet görmedim. Tedaviden dolayı sarktı sandım. Meğer hamile kalmışım. Kısmet işte. Dünya kadar zaman para harcadık gece gündüz uğraştık olmadı. Yıkılıp bittiğimiz ay kendiliğinden oluverdi. Rabbim büyük ol deyince oluyor

sanırım kullandığınız iğne ya da geliştirici ilaçlar diğer ayda etki etti. yumurtalar gelişti sonra ki ayda etki devam ettiği için tutmuş olabilir. iyi ki çalışmalara devam etmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…