Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
96
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞUBAT BAŞINDA REGL OLDUKTAN SONRA HİSTEROSKOPİ OPERASYONU GEÇİRECEĞİM BU OPERASYON SONUCUNDA GEBE KALMA OLASILIĞI YÜKSELİYOR DİYE DUYDUM MERAK EDİYORUM YAPTIRAN ARKADAŞLARIN SONUÇLARI NEOLDU YAZARSANIZ SEVİNİRİM.a.s.

Bende TR de histeroskopi ameliyati gecirdim fakat bende bi sorun yok tup bebek tutmadigi icin yapildi bu operasyon, sonra tekrar Hollandaya dondum ve tekrar tup bebek yaptirdim ama tutmadi :çok üzgünüm:
kolay ve kisa bir opersayon bunla ilgili tutmadi diye du$unmuyorum sadece daha onceki tup bebekler tutmadi diye yapildi..belkide et parcasi yada ba$ka bir sorun vardir diye yapiliyor..in$aAllah gebe kalirsin Rabbim hayirlisini versin a.s.

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
BENİM RAHİM İÇİ YAPIŞIKLIK VE RAHİM TÜBERKÜLOZU ŞÜPHESİ İÇİN YAPILACAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI UMARIM SORUN ÇIKMAZ
RABBİM SANADA HAYIRLISINI VERSİN CANIMa.s.

Selam canım
Ben iki kez oldum
Birincisi histerografi idi.4 sene önce oldu.Aşılama yapılıyordu.Kanallara bakıldı.Tıkanıklık var mı diye.Yoktu.Ama yapıla aşılamalar tutmadı.Sonra tüp bebek yapıldı.O da tutmayınca doktor bu sefer ofis-histerografi yaptı.Niye tutmadığını araştırmak için.Ofis hsg de film işlem esnasında rahimde herhangi yapışıklık veya başka bir anormallik var ise anında müdahale ediliyor.Benim rahimin üst kısmında yaışıklık gibi bir şey varmış açmışlar.Dr CD'ye kaydedip verdi.Küçücük bir makasla kesme işlemi yapılmış.4-5 gün kanma oldu.Bakalım şimdi ikinci tüpü yaptık bekliyorum.Kısmet..
Ben de duydum bu işlemlerden sonra şans artıyor diye.Ama bende olmadı.İnşallah seni Allahım bekletmeden bebek sahibi yapar........

Rüyam inşallah olacak..
Sen ferah tut içini..
Çok güçlü bir kadınsın seni çok seviyorum canım arkadaşım benim..:asigim:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİM BİLGİLER İÇİN RABBİM SENİDE TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR İNŞALLAH MELEĞİNEa.s.

canım bende sana diger yerden yazıyodumcanım benım sen bana destek verirken neyle üğraşıyormuşsun herşeyin hayırlısı güzelim sen içini ferah tut elbet olacak bebışlerimiz

canım bende sana diger yerden yazıyodumcanım benım sen bana destek verirken neyle üğraşıyormuşsun herşeyin hayırlısı güzelim sen içini ferah tut elbet olacak bebışlerimiz

SADECE KENDİ DERDİMİZE DÜŞMENİN MANASI YOK BURDA HEPİMİZ AYNI AMAÇ İÇİN EMEK HARCIYORUZ VE MANEVİ DESTEĞE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR TABİKİ BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ:1hug:

canım benım allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin işallah umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize çok zor mücadele etmek bir amaç için savaşmak ama sonuç senı her ne pahasına olursa olsun seviçlerin en büyüğünü yaşatacaksa işte o acı çekilmeye değer.....

canım benim kader arkadaşım...kendi kendine sıkıntı yapma herşey çokkk güzel olacak hayatında...hayırlısıyla şu operasyonuda atlat ondan sonra gelsin minicik meleğin...bizler senin yanındayız sakın unutma..öpüyorum seni..a.s.

Rüyacım Ben kasım ayında Tanısal-operatif histeroskopi operasyonu geçirdim yine bizim merkezde, küçük bi polip vardı (et beni gibi bişey) tüp bebek için risk oluşturmasın diye onu aldılar, tahlile göndereceklerdi ama çok küçük olduğu için gerek görmedi doktor, senin operasyonunda sanırım bunun gibi bişey olacak, cd'ye çekmişler operasyonu seyrettim, açıkçası içerisi temizlenmiş oldu belki kendiliğinden olur falan diye çok ümitlendim ama bişey olmadı, hatta eskiden çocuğu olmayan kadınlara böyle kürtaj gibi bişey yaparlarmış rahimi temizlerlermiş olurmuş falan dediler sağdan soldan ama tık yok bende, ama Allahın işi belli olmaz inşallah sana faydalı olur a.s.

SAĞOL CANIM BENİM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR HEPİMİZ İÇİN SEN NASILSIN NASIL GİDİYO ALIŞTINMI İĞNELERE:1hug:

SAĞOL CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN
AMAN OLSUNDA HANGİ YOLLA OLURSA OLSUN RAZIYIM BEN
SEN NASILSIN NE AŞAMADASIN CANIM:1hug:

canım beni merak etme iğnelere alıştım bugün 6. vurdum Allahın izniyle...bide reglim tam zamanın olursa süper olacak...sen nasılsın ne zaman olacaksın operasyonu merakla haberlerini bekliyorum....öpüyorum senii...

canım benim
sanırım şubatın ilk haftası gibi olacak bende merakla bekliyorum hayırlısı olsamda sonucuda öğrensem biran önce nezaman regl olacaksın çok varmı

Rüyacım ve kaktüscüm benim yumurtaların gelişmesi fena görünmüyo dedi doktor ama ben çok fazla yumurta beklemiyorum açıkçası, rahim kalınlığıda iyi görünüyomuş ama yine de ek bir ilaç verdi onun için, pazartesi çatlatma iğnesi verebilirim dedi, verirse çarşamba günü yumurtalar toplanır herhalde, inşallah kaliteli yumurtalarım olur arkadaşlar:a015:

CANIM BENİM İÇİNİ FERAH TUT HAYIRLISIYLA İNŞALLAH EN KALİTELİSİNDEN YUMURTALARIN OLUR BOL BOL DUAYLA VE MERAKLA BEKLİYORUM HAYIRLI SONUÇLARINI:1hug:a.s.

CANIM BENİM İÇİNİ FERAH TUT HAYIRLISIYLA İNŞALLAH EN KALİTELİSİNDEN YUMURTALARIN OLUR BOL BOL DUAYLA VE MERAKLA BEKLİYORUM HAYIRLI SONUÇLARINI:1hug:a.s.

Sağol canım benim inşallah, hepimizin öyle olur, dün yine bi tanıdığın arkadaşının bizim merkeze gidip ilk denemesinde hamile kaldığını duydum, bu ikinci oldu, yine merkezde de bazen kulak kabartıyorum hamile kalanlar duyuyorum, acayip moral oluyo, gerçi bizede bağlı ama yine de güven geliyo insana, inşallah bizimde umudumuz boşa çıkmaz, senin bebeklerin merkezde seni bekliyo biran önce annemiz gelsin diye bekletme onları tamammı Şeniz

EVET CANIM MERKEZLE İLGİLİ OLUMLU DUYUMLAR TABİKİ MORAL OLUYOR BEN MERKEZE VE DOKTORUMA ÇOK GÜVENİYORUM BUNDAN SONRASI RABBİMİN OL DEMESİNE KALMIŞ HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞALLAH BENİ BEKLEYEN BEBEKLERİME TEZ ZAMNADA KAVUŞMAMI NASİP EDER TEK İSTEĞİM ONLARI HAYIRLISIYLA İÇİMDE BEDENİMDE HİSSETMEK:çok üzgünüm:

bende histeroskopi oldum biras denicez sonra aşılama denildi sabırla bakıcaz beklicez biraz moralsizim sanki diş çektirmeye gittim çok etkisiz kaldım neden bole hissddiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…