- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Devletmydi peki özel miydi hastneKolay bi işlem dedi doktor igne batması gibi bi agrı hissedeceksin dedi ama canımdan can koptu resmen.. sezeryan ile kızım doğdu valla sezeryan öyle ağrımadı
Özelde oldum cnm tüp bebek merkezinde doktor muayene olurken hemen yaptı kısa bi işlem ama çok ağrılıDevletmydi peki özel miydi hastne
o nasıl öyle bşey yapmış ki,Kolay bi işlem dedi doktor igne batması gibi bi agrı hissedeceksin dedi ama canımdan can koptu resmen.. sezeryan ile kızım doğdu valla sezeryan öyle ağrımadı
Sormao nasıl öyle bşey yapmış ki,
yazık olmuş inan sana, insan zor atlatıyor bu tarz acıları
Özelde nasl anastezi siz yaparlar bi yaşı ma dha grdm ben bile devlete gdecem anastezi yok yapmyz derse özel gdecm korkym çünküÖzelde oldum cnm tüp bebek merkezinde doktor muayene olurken hemen yaptı kısa bi işlem ama çok ağrılı
Valla cnm ben araştırmadım doktor çok basit diyince güvendim malesef pskolojimi ciddi bozdu yumurta toplama ve o iğneleri nasıl yapcam bilmem diğer tedavilerimde güçlüydüm ama bunda valla gücüm kalmadı rabbim yardımcımız olsunÖzelde nasl anastezi siz yaparlar bi yaşı ma dha grdm ben bile devlete gdecem anastezi yok yapmyz derse özel gdecm korkym çünkü
Bnde aynen tüp bebek sırf ilaçlar yüzünden gözümde o kdr büyüyorki anlatamam ya skldm vallahi bnde ama arkdsm bebeği var bazn gdym onu gormeye inan ki ıcmden dyrmki değer ya o baksi gülüşü icn hersey e değer dyrm güç toplyrmValla cnm ben araştırmadım doktor çok basit diyince güvendim malesef pskolojimi ciddi bozdu yumurta toplama ve o iğneleri nasıl yapcam bilmem diğer tedavilerimde güçlüydüm ama bunda valla gücüm kalmadı rabbim yardımcımız olsun
Tabi fazlasıyla değiyor benim kızım var 4 yaşına girecek hiç onun zamanındaki zorlukları ben çekmedim hepsini unuttum :) allah sabrını veriyor bi başlasak bitecek aslında gün sayınca geçmiyor :)Bnde aynen tüp bebek sırf ilaçlar yüzünden gözümde o kdr büyüyorki anlatamam ya skldm vallahi bnde ama arkdsm bebeği var bazn gdym onu gormeye inan ki ıcmden dyrmki değer ya o baksi gülüşü icn hersey e değer dyrm güç toplyrm
Evt ama ne gzl işte Rabbim bi kız nasp etmsTabi fazlasıyla değiyor benim kızım var 4 yaşına girecek hiç onun zamanındaki zorlukları ben çekmedim hepsini unuttum :) allah sabrını veriyor bi başlasak bitecek aslında gün sayınca geçmiyor :)
Canım ben izmirde Medikal parkta yaptırıyorum,doktorum prof. doktor Ahmet Zeki Işık.Bu doktor için tayin istedim,düşün artık...Bebeğimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin de gerisi mühim değil.Peki senin merkez neresi ?
rahim genişletilecek derken?
rahim filmin nasıldı canım?
Geçtik olsun Can'ım , hangi ildeydin ? Hangi fakültede yaptırdınBen bir dış gebelik geçirdim. Ondan sonra boyun kısmında daralma olmuş. Birde hafif bir arkuat sorunu vardı. Yani rahimim tepe kısmında basıklık. Dün oldum operasyonu. Çok şükür taburcu oldum. Gerçekten özel hastane kadar ilgili ve alakalı davranildi. Daha önce 2 kez ameliyat geçirdim. Onlar kadar iyi davranildi.
Geçtik olsun Can'ım , hangi ildeydin ? Hangi fakültede yaptırdın
İstanbul'da zor mu olacaktı?Teşekkürler. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Histereskopi için Kocaeli üniversite hastanesine gittim.
İstanbul'da zor mu olacaktı?
Adet bitiminden sonraki günler ben 10 gün yaptırdımKızlar meraba histerskopi adetin kaçıncı günü yapılıyor?? Ve tedavileriniz histrskopifen sonra ne zamn başlıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?