histeroskopi yaptıranlar buraya lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar 3 gün önce rahmime çizik attı doktor narkoz almadan canım çok yandı ve kımıldadımda baya .. leke kanama gibi geliyor dr bir kaç gün olur leke gibi dedi ama bitecek gibi deil sanki ... normalmi acaba

Allah da senden razı olsun.Allah ne muradınız varsa versin inşallah en kısa zamanda tatlım benim. Canım artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Ben ilk defa uzun zamandır bu kadar pozitif olmamıştım.Rahatla birkaç hafta içinde bizde sebepli infertilitede tedavimizle uğraşıyor olacağız Allahın izniyle.Biz bize yeteriz be arkadaşım.Kendini de yıpratma,bol güçlü sağlam yumurtalar vereceğiz inşallah gelecek ay.

canım benimde 4.günüm hala sanki adetimin başıymış gibi geliyor.Hatta bazen son günü gibi kahverengi oluyor.Ve ağrımda var.Sanki yumurtlama ağrısı gibi.Ama normalmiş,bir arkadaşla daha konuşmuştum o da beni uyardı 10 geliyor sonrada adetin gelecek korkma diye

Aynen cnmm tam dediğin gibi bi bakıyorum adet başı gibi bi bakıyorum adet sonungibi .. agrımda oluyor özellikle agrıyı hissettiğim zamanlar leke daha çok geliyor ..demek normal ozaman.. ben bide adet olurum anlamazsam diye korkuyorum çünkü doktor bu ay çok az adet olacaksın dedi Doğum kontrol hapı kullanıyorum ya ondan yada bu çizikten dolayı az dedi .

Arkadaslar histereskopiden hemen sonra tup bebek yaptiran oldumu? Rahimde hafif hafif yapisikliklar varmis doktorum bunu dezeltmis.. Sizce hemen onumuzdeki ay tup bebege baslayayimmi?

Sonra ne yapacaksınız, anlattı mı doktorun.
Ayın 23 ünde adet oldum 25 inde dr uma gittim kan tahlili ( östrojen_ progesteron) ve usg yapıldı ,ilaçlara başladım ; coraspin 1×1 estrofem 3×1 folbiol 1×1 kullanıyorum, 2 aralıkta kontrole çağırdı, sanırım 13 aralık dondurulmuş embr transferi olcak şimdilik bu kadat , dua edin ...

İnşallah arkadaş herşey sorunsuz ve istediğin gibi gider Allah yardımcın olsun.Dualarımızdasın.

Kizlar bişey sormak istyrm aranzda devlet hastbesnde histeroskopi yaptran vArmi yani bu işlem hakknda bilgi verrmsnz özelde ki doktor um Rahime kamera ile bakmamz sart dedi fiyat 1.300 dedi.bnde devlete gitmek ıstym ama sadce kamera ile bakaçak yoksa çizik de atacakmı bilmym nasl olcak

Arkadaslar sizlerin vermis oldugunuz fiyatlari duyunca sasiriyorum... Benim histereskopi'ye verdigim fiyat 1700€ yani 6120 TL rahimde hafif yapisiklik vardi onu temizledi okadar...

Arkadaslar sizlerin vermis oldugunuz fiyatlari duyunca sasiriyorum... Benim histereskopi'ye verdigim fiyat 1700€ yani 6120 TL rahimde hafif yapisiklik vardi onu temizledi okadar...
Ney gercektnmi vallahi bana kamera ile.bakcz dedi acba çizik atacakmı onun fiyat farkı varmadi aydinlatmadi açıkçası

şahsen ben tedavi gördüğüm hastanede yaptırmayı düşünürüm ki öyle de yaptım.Ben 1350 tlye yaptırdımhatta küsürlüydü.Canım genelde çizik işlemide (scratching) yapılıyor.Bana da söylememişti ama işlem bittikten sonra odama geldiğinde içerde bir şey varmı diye sorduğumda bunu da açıkladı.

Bulunduğum şehirde devlet hastanesinde yapmıyorlardı. Mecburen tedavi gördüğüm hastanede yaptırdım.Valla arkadaşlar çok uyguna yaptırmışsınız ben acıbademde yaptırdım 4900 ödedim.

Devlet raporu çıkarmak için üniversite hastanesine basvurdum. Histereskopi yapılmasıni önerdiler. Kendileri önerdiği içinde işlemden ücret talep edilmedi. Daha yaptirmadim. Hem çizik atılacak hemde rahim genişletilecek. Özeler İstanbul'da 2000 tl başlıyor.

Cvp icn teskr edrm burda arkdslar 6 bin 4 binde bahsediyor şok olym okudukca ya gercektn niye bu kdr fark var acba aynı işlem deglmi bu soncta kızlar iyice arastrp yaptrn yazk günah paranza zatn tüp bebek yaptryz o para ile bi tup bebek yaptrrsnz

Cok haklisin canim..
Suana kadar sanirim benim verdigim fiyat rekor yurtdisindan gelmistim istanbula ve gunum cok sinirliydi o an arastirma firsatim olmadi biran once olsun bitsin dusundum ama dusundukce coook buyuk bir fark var... Rabbim hepmize yar ve yardimcisi olsun

Peki senin merkez neresi ?

rahim genişletilecek derken?
rahim filmin nasıldı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…