- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
İlk aydan hamile kalanı duymadım zaten hiç ben de tüp bebeğe geçicem kısmetse inşallah pozitif olur sonuçlarımızzzCnm inşallah sebep olur bize ben yaptırdığım ay hamile kalamadim bu ayda aşılama oldu bakalım beklemedeyim 7. Gunum
Şuan bende aysun hanımla devam kararı aldım umarım bende sağlıcakla bebişimi alırım önce Allah sonra doktor bu yorumu görmem iyi oldu benim içinDenizli ozel ege hastanesinde ama doktorum orada gorev yapmiyor ozel muayenesi var operasyonu orada olmami önerdi gayet başarılı gecti. Doktorum doc dr Aysun Karabulut. Cok memnunum
Insallah hakkinizda hayirlisi olur ben aysun hanimi cok seviyorum gercekten cok ilgili bir doktorŞuan bende aysun hanımla devam kararı aldım umarım bende sağlıcakla bebişimi alırım önce Allah sonra doktor bu yorumu görmem iyi oldu benim için
Sağolun amin evet gerçekten ilgili bir doktor tesadüfen karşıma çıktıInsallah hakkinizda hayirlisi olur ben aysun hanimi cok seviyorum gercekten cok ilgili bir doktor
Tesadufler bazen guzel olabiliyor insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Benim ve bebegi olmayan herkesinde kucagi bos kalmasin inşallahSağolun amin evet gerçekten ilgili bir doktor tesadüfen karşıma çıktı
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese sağlıcakla versinTesadufler bazen guzel olabiliyor insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Benim ve bebegi olmayan herkesinde kucagi bos kalmasin inşallah
Merhabalar benimde doktorun histereskopi önerdi cumartesi günü yapılacak. Benim 1 sene öncesi 12haftalik bir düşüğüm oldu bir daha hamile kalamadım tüp bebeğe başladık Ağustos ayında transfer yapıldı fakat kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi hem genetik tarama hemde histereskopi önerdi. Bazı polip ve endometriozis odaklari küçük olursa ultrasonda görünmeyebiliyormus her ihtimale karşı yapalım dedi. Rahime çizik de atilacakmis tutunmaya yardımcı oluyormuş. Dondurulmuş embriyolarla denicez.
Bu arada tek sıkıntım 4.5 cm çikolata kisti
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben tüp bebeğe başlamadan önce bütün tahlillerimi götürmüştüm rahim filmi HSG de cektirmistim hiç birinde sorun çıkmadı direk tüp bebeğe başladık ilk transferim yapıldı fakat beta hcg yavaş artış gösterdi ve kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum bu sefer histereskopi önerdi rahime bi bakalım neden tutunamadi gayet kaliteli bi embriyoydu dedi kabul ettik oldum. Yine onda da bişey çıkmadı rahime çizik atmış tutunma şansı artıyor diye. Sonraki denemem de çok şükür pozitifi gördük histereskopinin de etkisi oldu bence hemde dondurulmuş embriyo transfer edildi o da bir artıydı. Darısı başına inşallahMerhaba bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilk kez yapılacak bugün doktorum histeroskobi istedi bende polikistikover vardı ondan mı istedi ki acaba sormayı da unuttum.. herhangi bi sorun olmaması için yapılsın dedi galiba ama bilemedim
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Her doktorun tedavi şekli farklı. Ben tüp bebeğe başlamadan önce bütün tahlillerimi götürmüştüm rahim filmi HSG de cektirmistim hiç birinde sorun çıkmadı direk tüp bebeğe başladık ilk transferim yapıldı fakat beta hcg yavaş artış gösterdi ve kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum bu sefer histereskopi önerdi rahime bi bakalım neden tutunamadi gayet kaliteli bi embriyoydu dedi kabul ettik oldum. Yine onda da bişey çıkmadı rahime çizik atmış tutunma şansı artıyor diye. Sonraki denemem de çok şükür pozitifi gördük histereskopinin de etkisi oldu bence hemde dondurulmuş embriyo transfer edildi o da bir artıydı. Darısı başına inşallah
Canım doktoruna güveniyorsan sorun yok tabiki senin için en iyisini düşünür. Banada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede rahim içine bakalım demişti birşey çıkmadı zaten cd olarak kaydedip veriyorlar açıp izlemiştik sonrasında çizik atma işlemi de öyle zor bişey değilmiş ben çok rahat atlattım sonrasını. Nerede tedavi görüyorsun ? Kim yapacak histereskopiyi ?İnşalllah benim ilk transfer olcak acaba doktor çizik yaparmı ki ya söylemekle de olmaz şimdi işine katılmış gibi olucak benim doktorum da neden diye sorduk da herhangi bi sıkıntı olmasın garanti olsun emin olmak için dedi doktoruma güveniyorum zaten hsg çekimi yapılmıştı bana da bi sıkıntı çıkmamıştı. Bende sadece polikistikover var
Canım doktoruna güveniyorsan sorun yok tabiki senin için en iyisini düşünür. Banada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede rahim içine bakalım demişti birşey çıkmadı zaten cd olarak kaydedip veriyorlar açıp izlemiştik sonrasında çizik atma işlemi de öyle zor bişey değilmiş ben çok rahat atlattım sonrasını. Nerede tedavi görüyorsun ? Kim yapacak histereskopiyi ?
Merhaba nereye ve kime yaptırdınızcanım histereskopiyi ben 2 bebeğimi kaybettikten sonra yaptırdım öncesinde rahim filmi çektirdim tabi ve poliplerim varmış 2 tane ayrıca doktor rahim duvarıma çizik attı bu gebelik şansını arttırıyormuş ve histten sonraki ikinci ay hamile kaldım canım 2 sene önce 3500 tl ye yaptırdım canım bilgin olsun.
Canım bu işlemi hangi hastanede yaptırdın kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı yaptı bi de fiyatı nedirKızlar Merhaba benim rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca da . Histereskopi ameliyatı oldum geçen salı günü. Bugün 9. Gün. Ama hala kahverengi akıntı seklinde kanamam devam ediyor yogun olmasa da. Tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi sizlerin kaç gün sürdü kanamaniz
Denizli ozel saglik hastanesinde cnm tup bebek uzmanı yaptı şuanki doktorum ayrıca. 1000 tl ye olmustumCanım bu işlemi hangi hastanede yaptırdın kadın doğumcumu yoksa tüp bebek uzmanımı yaptı bi de fiyatı nedir
Tamam canm saolsınDenizli ozel saglik hastanesinde cnm tup bebek uzmanı yaptı şuanki doktorum ayrıca. 1000 tl ye olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?