Histeroskopi yaptıranlar..

Balon takıldı bana işlemden sonra 2 3 gün sonra çıkarıldı lekelenmeler devam etti tabi belli bir süre vermediler ilişki için
Korun da demediler.
Lekelenmeler geçince devam edersin normal hayatina
Canım yapışıklıkta mı vardı sende bana hiç balon falan bilgisi verilmedi çok ağrın olmuştur senin o balonla diye düşünüyorum

Canım yapışıklıkta mı vardı sende bana hiç balon falan bilgisi verilmedi çok ağrın olmuştur senin o balonla diye düşünüyorum
Bana da soylenmedi canım balon takılacak diye. Ama uyandigimda vardı takmislar . Hiç ağrı falan olmadı canım sadece doktor 2 3 gün sonra çıkarırken kan boşaldı icerdeki biriken. Tabiki insanı rahatsız ediyor sonuçta sis kısmı icerde ucu dışarda bi balon var oranda. Ama ağrı olmadı

Yapışıklık yoktu ben rahim filmi de cektirdim sadece rahmim y seklindeydi bebek olursa büyüyeceği alan dar olacak diye histereskopi yapıldı olmasi gereken şekle getirildi .

Yapışıklık yoktu ben rahim filmi de cektirdim sadece rahmim y seklindeydi bebek olursa büyüyeceği alan dar olacak diye histereskopi yapıldı olmasi gereken şekle getirildi .

Aynı şey demekki ikimizinde peki balon çıkarılırken acıdı mı ay şuan en büyük korkum acı çekmek

Aynı şey demekki ikimizinde peki balon çıkarılırken acıdı mı ay şuan en büyük korkum acı çekmek
Yok ya acı falan hiswetmedim sadece içinden birşeyin çekildiğini hissediyorsun o kadar boşuna kendini strese sokma

siz işlemi nerde olmuştunuz

merhaba dr unuz kimdi

kızlar merhaba bende önümüzdeki ay histeroskobi olucam ofis histeroskopi olacak büyük ihtiamlle dün rahim filmi çktirdim doktor rahmin kalp şeklinde gibi bunun için bir kamerayla rahim i.ine bakalım dedi yaptıranlar bilgi verebilirmi bu acılı bir işlemmi?

Rahim filminde zaten gayet net çıkıyor neyin ne olduğu, kalp gibi de ne demekmiş anlamadım canım mesela benim rahmim kalp şeklindeydi hsg de bariz belliydi bana narkoz altında yani operatif histeroskopi yaptı rahmimin şeklini düzeltti uyandığımda gayet iyiydim her hangi ağrı sancı olmadı bende

rahmin şeklini falan düzeltcez demedi canım ilk kez başım ageliyor rahim filminden sonra korkuyorum açıkcası bir sıvı verip rahmin içine bakıcaz dedi, bende baktım rahim filmine üst tarafı hafif içe doğru kalp gibi yani

kuzum bak dün bende baktım gördüğüm kadarıyla bu şekildeydi rahim mrsClk

Canım benimde baya bi derindi çukur kısmı hatta böyle yayvan bi genişlik değil direkt çukur gibi.. bana böyle hamile kalmamın zor olacağını hamile kalsam da düşük yada erken Doğum olabileceğini söyledi ama bende perde de vardı ve o düzeltildi istersen bi konuş doktorunla eğer işleme gerek varsa anestezi versin iki kere uğraşmamış olursun ama eğer işleme gerek yoksa ofis histeroskopi zor olmuyormuş diye duymuştum

Anladım cnm gidince bir konuscam eğer bir sorun yaratmazsa ofis histeroskopiyide yaptırmicam yaptirsamda eşimin değerleri yükselmezse bir ise yaratıcak zaten

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim benim esimde problem ver cruptoazospermi durumumuz tup bebek tedavisine baslayacagiz insallah tum tahlillerim rahim kalinligim rezervim rahim filmim vs hersey temizz cikti doktor cok iyisin dedi ama sansini artirmak icin istersen hitereskopi yapabiliriz sana birakiyorum ben siz karar verin dedi bende dusunuyorum hersey guzelse gerek var mi rahmin zedelenmesinen korkuyorum cok vs eger bu ay hitereskopi olursam ocak ayina kalicak tup bebek tedavisine baslamak sadece cizik atacak sekilde olacakmiss sizin fikriniz nedir sorun olmamasina dair bilee hitereskopi yaptirmali miyim?
Cok sagolun

Bence hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…