Canım yapışıklıkta mı vardı sende bana hiç balon falan bilgisi verilmedi çok ağrın olmuştur senin o balonla diye düşünüyorumBalon takıldı bana işlemden sonra 2 3 gün sonra çıkarıldı lekelenmeler devam etti tabi belli bir süre vermediler ilişki için
Korun da demediler.
Lekelenmeler geçince devam edersin normal hayatina
Bana da soylenmedi canım balon takılacak diye. Ama uyandigimda vardı takmislar . Hiç ağrı falan olmadı canım sadece doktor 2 3 gün sonra çıkarırken kan boşaldı icerdeki biriken. Tabiki insanı rahatsız ediyor sonuçta sis kısmı icerde ucu dışarda bi balon var oranda. Ama ağrı olmadıCanım yapışıklıkta mı vardı sende bana hiç balon falan bilgisi verilmedi çok ağrın olmuştur senin o balonla diye düşünüyorum
Yapışıklık yoktu ben rahim filmi de cektirdim sadece rahmim y seklindeydi bebek olursa büyüyeceği alan dar olacak diye histereskopi yapıldı olmasi gereken şekle getirildi .
Yok ya acı falan hiswetmedim sadece içinden birşeyin çekildiğini hissediyorsun o kadar boşuna kendini strese sokmaAynı şey demekki ikimizinde peki balon çıkarılırken acıdı mı ay şuan en büyük korkum acı çekmek
Çok teşekkür ederim canım ya Allah razı olsunYok ya acı falan hiswetmedim sadece içinden birşeyin çekildiğini hissediyorsun o kadar boşuna kendini strese sokma
siz işlemi nerde olmuştunuzSağol canım benim y seklindeydi tüp bebek yapacağımız için doktor önce düzeltmek istedi erken doğum yada düşük olmasın diye .
Geniş bi perde vardı olmasi gereken şekle getirdik dedi doktor operasyon sonrası balon takıldı oraya yapışıklık olmasın diye . 2 gün kaldı sonra çıkardı .
Dondurulmus embriyo transferi oldum ilk denemem çok şükür şimdilik iyiyiz
merhaba dr unuz kimdiMerhaba arkadaşlar bende gecen yil histeroskopi oldum biri 8 digeri 10 haftalik iki dusugum var hem yapisiklik hemde t shaped teshisi kondugu icin histeroskopi oldum operasyondan 2 ay sonra hamile kaldim cok sukur saglikli bir sekilde hamileligimi tamamlayip kizimi kucagima aldim yani size diyecegim hic tereddutsuz bu operasyonu olun gercekten faydali bir operasyon Allah yardimciniz olsun bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Denizlide cnmsiz işlemi nerde olmuştunuz
kızlar merhaba bende önümüzdeki ay histeroskobi olucam ofis histeroskopi olacak büyük ihtiamlle dün rahim filmi çktirdim doktor rahmin kalp şeklinde gibi bunun için bir kamerayla rahim i.ine bakalım dedi yaptıranlar bilgi verebilirmi bu acılı bir işlemmi?
rahmin şeklini falan düzeltcez demedi canım ilk kez başım ageliyor rahim filminden sonra korkuyorum açıkcası bir sıvı verip rahmin içine bakıcaz dedi, bende baktım rahim filmine üst tarafı hafif içe doğru kalp gibi yaniRahim filminde zaten gayet net çıkıyor neyin ne olduğu, kalp gibi de ne demekmiş anlamadım canım mesela benim rahmim kalp şeklindeydi hsg de bariz belliydi bana narkoz altında yani operatif histeroskopi yaptı rahmimin şeklini düzeltti uyandığımda gayet iyiydim her hangi ağrı sancı olmadı bende
Anladım cnm gidince bir konuscam eğer bir sorun yaratmazsa ofis histeroskopiyide yaptırmicam yaptirsamda eşimin değerleri yükselmezse bir ise yaratıcak zatenCanım benimde baya bi derindi çukur kısmı hatta böyle yayvan bi genişlik değil direkt çukur gibi.. bana böyle hamile kalmamın zor olacağını hamile kalsam da düşük yada erken Doğum olabileceğini söyledi ama bende perde de vardı ve o düzeltildi istersen bi konuş doktorunla eğer işleme gerek varsa anestezi versin iki kere uğraşmamış olursun ama eğer işleme gerek yoksa ofis histeroskopi zor olmuyormuş diye duymuştum
Anladım cnm gidince bir konuscam eğer bir sorun yaratmazsa ofis histeroskopiyide yaptırmicam yaptirsamda eşimin değerleri yükselmezse bir ise yaratıcak zaten
Amin cnmAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim benim esimde problem ver cruptoazospermi durumumuz tup bebek tedavisine baslayacagiz insallah tum tahlillerim rahim kalinligim rezervim rahim filmim vs hersey temizz cikti doktor cok iyisin dedi ama sansini artirmak icin istersen hitereskopi yapabiliriz sana birakiyorum ben siz karar verin dedi bende dusunuyorum hersey guzelse gerek var mi rahmin zedelenmesinen korkuyorum cok vs eger bu ay hitereskopi olursam ocak ayina kalicak tup bebek tedavisine baslamak sadece cizik atacak sekilde olacakmiss sizin fikriniz nedir sorun olmamasina dair bilee hitereskopi yaptirmali miyim?
Cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?