Histeroskopi yaptıranlar..

Ben de aynı durumdayım 10 gün sonra adet olucam.Senden öncesinde rahim filmi isyendi mi?

Ben de aynı durumdayım 10 gün sonra adet olucam.Senden öncesinde rahim filmi isyendi mi?
Tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekilmişti onda bi sorun çıkmadı. Ben histereskopide de birşey çıkacağını sanmıyorum ama yaptiricaz bakalım. Sen nerede yaptiracaksin ?

Tedaviye başlamadan önce rahim filmi çekilmişti onda bi sorun çıkmadı. Ben histereskopide de birşey çıkacağını sanmıyorum ama yaptiricaz bakalım. Sen nerede yaptiracaksin ?
Ankara da yaptırıcam benden rahim filmi istenmedi ilk negatif tüp sonrası histereskopi ile rahim çizme yapalım dendi.

Ankara da yaptırıcam benden rahim filmi istenmedi ilk negatif tüp sonrası histereskopi ile rahim çizme yapalım dendi.
Bende İstanbul'da özel bi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Daha önce aşılama denedik o zaman istemişlerdi rahim filmini benden ama bişey çıkmamıştı. Insallah ikinci denememizde yüzümüz güler pozitifi görürüz

İyi olur inşallah cnm benimde geçen ay ayni sesin gibi oldu kimsayal gebelik gecirmisim insllh ise yarar bu ay adet olursam aşılama yapilicak insllh olmam da sen özel demi yaptirdin

İyi olur inşallah cnm benimde geçen ay ayni sesin gibi oldu kimsayal gebelik gecirmisim insllh ise yarar bu ay adet olursam aşılama yapilicak insllh olmam da sen özel demi yaptirican

Insallah canım. Ben önce üniversite hastanesinde 2 aşılama denedim olmayınca özel bir tüp bebek merkezine geçiş yaptım şuan 1. Denemem kimyasal sonuçlandı ama doktorumdan memnunum histereskopiyi de o yapacak rahim operasyonları konusunda da baya tecrübeli birisi

Cnm bu çizikler ilgili ne diyor doktorun
Ben asilama için gittim doktora benimde 2 boş gebelik 1 kimsayal var dedim oda çizik atalım oda bı cagre olur sana dedi düşün öğleden sonra gel ne istediğini söyle onu yapalım dedi netten bakim biraz tüp bebek faln yapiyorlarmis 1 2 denemen sonra şansı yükseltiyor diye bende dedim bidaha yapacak doktor bulamam yaptırım dedim ama içimde de korku yok değil bişey olursa diye doktorun ne diyor

Canım ben öncesinde rahim filmi çekilmiştim onda bir sorun çıkmadı rahimde ve tuplerde bu ilk denemede kimyasal olunca doktorum histereskopiyle bi bakalım bazen ultrasonda gorunmeyebiliyor sorun varsa dedi yoksa da çizik atalım bebeğin tutunmasi kolaylaşır şansın artar dedi ben korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum hatta bunu her başarısız denemeden sonra yaptıran varmış burada okudum bende zaten 15 dk falan sürer dedi doktor banada

Aminnnn inşallah

Ya cnm bişey sorucam bu çizik ne kadar kalıcı sonucda vücudumuz kendini yeniyor tüp bebeği 3 4 ay sonra yaptiricam o zamn bidaha yaptırmak gerekir mi

Ya cnm bişey sorucam bu çizik ne kadar kalıcı sonucda vücudumuz kendini yeniyor tüp bebeği 3 4 ay sonra yaptiricam o zamn bidaha yaptırmak gerekir mi
Ya canım benimde çok bilgim yok kalıcılığı konusunda ama dediğin gibi vücut kendini yeniliyor sonuçta o da kalıcı değildir herhalde benim histereskopi sonrası ilk adetle transfer olacak inşallah. Sen bu konuyu mutlaka doktoruna sor bence o daha iyi aydınlatacaktır seni

Doktorum gerek yok bidaha yapmaya dedi ama vücut yeniyor kendi o çizikler iyileşir diye düşünüyorum cnm ama bidaha ki gittiğimde yine sorucm bakalim

Suanda ameliyat olali 2 ay oldu bu sure zarfinda ostrafem kullanirken kanamam oldu. Olmamasi gerekiyordu ama kanim cok sulu oldugu icin olabilirmis ilaci degistirip cylo-progna kullandim 21 gun sonrasinda adet oldum adetimin 5. Günü klomen ve inofolickombiye basladim. Suanda klomen bitti inofolic gebelikten once 3 ay gebelikten sonra 3 ay kullanacakmisim. Carsamba iliskiye gir persembe gel dedi doktorum hadi hayirlisi insallah...

Ben geçtiğimiz Cuma günü histeroskopi yaptırdım 750tl verdim. Çok güvenilir ve ehil ellerde yapılması mühim. (Sebepsiz infertilite) teşhisi kondu 1.5 yıldır bebek için tedavi görüyorum Temmuz’da tüp bebek denedik tutmadı bu sebepten doktorum histeroskopi yaptı şimdi rahimin iyileşme süresini bitirmemiz lazım bu cuma kontrollüm var bundan sonraki aşamanın ne olacağını söyleyecek doktorum..

Bugun yumurtalarima bakildi 14mm bir tane 11mm 2 tane olmak uzere 6 tane yumurtam olusmus pazartesi tekrar doktora gidecegiz büyüme istenilen boyuta geldiyse catlatma ignesi vurulucam hayirlisi insallah

Doktorum gerek yok bidaha yapmaya dedi ama vücut yeniyor kendi o çizikler iyileşir diye düşünüyorum cnm ama bidaha ki gittiğimde yine sorucm bakalim
Canım ben de geçen hafta yaptırdım histeroskopi tüp bebek öncesi tedaviye başlamadık henüz rahime çizik de atıldı çizik atmak rahimi canlandırıyormuş orada ufak bi yara açıyorlar ve vücut o yarayı kapatırken yani iyileştirmeye çalışırken salgıladığı sıvı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş zaten 1 veya 2 ay sonra hamile kalmak öneriliyor yani 6 ay kadar etkili oluyomuş okuduklarıma göre

Ya kızlar ben 30 Eylül de histereskopi oldum ama hâlâ regl olamadım günümde geçti 4-5 gün kadar. Böyle geç regl olan var mı acaba

Cnm inşallah sebep olur bize ben yaptırdığım ay hamile kalamadim bu ayda aşılama oldu bakalım beklemedeyim 7. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…