Hiv hayatına girenler

Zambaks

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
123
45
13
38
Merhaba arkadaşlar
Yakın zamandan eşimde hiv çıktığını öğrendim kan bağışı yapacaktı o sırada öğrendiğini ve nasıl bulaştığını bilmediğini söylüyor yalan söylediğinin farkındayım çok kısa bir zaman önce dış çektirdi ordan bulaşmış olabilir dedi başka birşey kabul etmiyor bunların üstüne yalanlarını yakaladim bu konu da ayrıntılı bilgisi olan bu konudan ayrılan vs varmı yardımcı olur musunuz?

En iyi cevap
Açıkçası yorumları okuyana kadar ben durumun tedavi ile duzelebilecegini anladım okuduklarimdan ve su yüzde yüz ölümcül ise daha da uzucu tabi zor dediğiniz gibi her anlamda zor
Gelecekle ilgili endişeliyim

Evet, ozur dilerim, ben cok negatif bakmisim. Dediginiz gibi tedavi ve ilac kullanimi ile hem bulasi ihtimali cok dusuyormus hem de hayat beklentisi hiv- insanlar kadar olabiliyormus.

Doktor arastirdiniz mi? Acaba siz mi randevu alsaniz? Esiniz belki tedavi surecine baslayacak gucu bulamiyordur henuz kendinde.

Receiving a diagnosis of HIV can be a life-changing event. But having HIV does not mean you are going to die. Most people with HIV can live long and healthy lives if they get and stay on treatment.

There will be a...
Eşinizle iliskiye girerken dikkat edin ? Sizede bulaşır.

Eşinizle iliskiye girerken dikkat edin ? Sizede bulaşır.
Ben test yaptırdım negatif çıktı ama bunun için bir süre varmı araştırdığımda 3 ay geçmesi gerekiyor gb birşey okudum doğru mu bilmiyorum tekrar yaptıracağım
Doğru konuşmadığı için kafama takılan çok şey var

Cinsel ilişki ya da kan yolu ile bulaşıyor diye biliyorum. Diş çektirme ile ilgili kısmı çok saçma. Siz kendi testlerinizi tekrar yaptırın içiniz rahat etsin.
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Cinsel ilişki ya da kan yolu ile bulaşıyor diye biliyorum. Diş çektirme ile ilgili kısmı çok saçma. Siz kendi testlerinizi tekrar yaptırın içiniz rahat etsin.
Ayrılmayı düşünüyorum herşeyi dürüstce anlatmasını beklerdim ve bekliyorum galiba halen çok mu zor neden böyle bu erkekler

Gecmis olsun. Oncelikle hiv dikkat gerektiren bir hastalik. Kan, tukuruk, sperm yolu ile bulasabilir. Esinizle hic bir sekilde yakinlasmayin. Yillar yili hic kimsenin hiv oldugunu duymamistim, sizin icin cok talihsiz olmus.

Esinizin itiraf etmesini beklemeyin. Kendisi ogrenince nasil tepki verdi? Kendini boyle bir tehlikeye atacak kadar suursuz birinin durust olmasi da beklenemez bence.

Bence testlerinizi yaptirin bisanin o sure icindede ben olsam ayni evde bile yasamam . İliskide bulusma.ibtimali cok yuksek .munasebete girmeyin .ayristirici konusmak istemem ama bende varsa esimdede olsun ki benden ayrilmasin diye dusunen manyaklar cikabiliyor .oyuzden banyo jitinize falan dikkat edin .onun kullanma ihtimali olan kesici seyleri kullanmayin .

Haklsiniz tüm iyi niyetimle belki bir ihtimal başka birşeyden bulaşmıştır diye düşündüm arastirdim kendisi çok rahat ve henüz tedaviye başlamadı sorunca tepki veriyor tekrar baktırcam diyor sonucunun yanlış olduğunu düşünüyor ve ailenden kimseye söyleyemeyecek misin dediğimde de kızıyor susuyor çok enteresan

Yani bilemedim
Kuzenime dişçiden hepatit b miydi c miydi o bulaştı bayağı zor günler atlattı ama hiv bulaşır mı olabilirliği nedir bilmiyorum.
Her halükarda işiniz zor
Testi yeniledi mi? Sonuç kesin mi
Testi yeniledi doğrulama testi istediler pozitif buna rağmen tekrar yaptıracağıni söyledi bnd tedavisin başlaması gerektiğini bunun başka hastalıklara sebep olabileceğini söyledim sinirlendi
Kan bağışı sırasında ilişki vs belirtiyorsa alınmıyor mu o kişiden o kan yoksa ona rağmen alınıp bakılıyor mu

Yeterli hijyene sahip olmayan aletlerle diş çekimi yapılırsa bulaşabilir. Dövme yaptırırken hiv kapan insanlar var.

Yeterli hijyene sahip olmayan aletlerle diş çekimi yapılırsa bulaşabilir. Dövme yaptırırken hiv kapan insanlar var.

Canim ya inşallah sana geçmemiştir.
Açıkcasi ben sanmıyorum ki kocanın ilk kez ya da sadece bir kez olsun.
Her zaman risk altında olacaksın.canina mi yazık değil.
Yaş kaç çocuk var mı?
Dedikleriniz çok doğru bnd bu fikirde olduğum için hem üzülüyorum hemde en doğru şekilde buna bir yol bulmaya çalışıyorum var cocugum

Biz kadınlar böyleyken erkekler ndn böyle ve kadınlar a bulaştığı zmn ölümcül sonuçları var

Bu evden ben değil onun gitmesi gerekecek ve arada çocuk olduğu için bu aşamada en sağlıklı şekilde bunu yapmak İİstiyorum.Bu konuyu başka ile paylaşmak ile ilgili konuştum onunla fakat olumlu yaklasmadi ben söyleyip arada ben kötü olmak istemiyorum bunu bahene edip üstume gelebilir
Neden hâlâ o evdesiniz?
Burada okurken kanım çekildi, çıkın gidin sürekli test yaptırın üç aya kadar.
Bu ne rahatlık adamdaki.
Bence çevresine de söyleyin, yazık bu yine birisine bulaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…