Yaaaaa bende 57.5 olmak istiyoruuuuuuuuumŞok diyet filan bilmem ama bende 5 ayda 11 Kilo verdim diyet ve Spor yaparak 68.5 dan 57. 5 à düştüm akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum haftada 4 gün spora gidiyorum ekmek kola şeker ve pilav makarna yemiyorum böyle kızlar
Yöntem olarak önerim:
1. Spor. Manyak gibi bir diyet yapmadan iki ayda 10 kiloyu ancak sporla verirsiniz. Ve spor desteğiyle verdiğiniz 10 kilo 20 kilo vermişsiniz gibi görünür.
2. Diyet. Benim insülin direncim yüksek olduğu için günlük diyetim (beslenme şeklim) şöyle: Pirinç, şeker, beyaz un, patates yok (ama hiç yok). Onun haricinde her şeyden yiyorum, özellikle et ağırlıklı besleniyorum.
Bir de sadece çayla, macunla 10 kilo veremezsiniz. Lütfen öyle şeylere paranızı yatırıp fazla kiloların üzerine yatmaya devam etmeyin.
Not: Ben elbette ki uzman değilim. Kilonuz biraz fazla, bir uzmandan yardım almayı da düşünebilirsiniz.
Not2: Yukarıda yazdıklarımla iki ayda 10 kilo verdim. Boy 1.68, kilo 75'ten 65'e düştü.
Yöntem olarak önerim:
1. Spor. Manyak gibi bir diyet yapmadan iki ayda 10 kiloyu ancak sporla verirsiniz. Ve spor desteğiyle verdiğiniz 10 kilo 20 kilo vermişsiniz gibi görünür.
2. Diyet. Benim insülin direncim yüksek olduğu için günlük diyetim (beslenme şeklim) şöyle: Pirinç, şeker, beyaz un, patates yok (ama hiç yok). Onun haricinde her şeyden yiyorum, özellikle et ağırlıklı besleniyorum.
Bir de sadece çayla, macunla 10 kilo veremezsiniz. Lütfen öyle şeylere paranızı yatırıp fazla kiloların üzerine yatmaya devam etmeyin.
Not: Ben elbette ki uzman değilim. Kilonuz biraz fazla, bir uzmandan yardım almayı da düşünebilirsiniz.
Not2: Yukarıda yazdıklarımla iki ayda 10 kilo verdim. Boy 1.68, kilo 75'ten 65'e düştü.
lifli ve enerji verip tok tutan gıdalara örnek olarak ne verebilirsiniz mesela?Hızlı sporsuz kilo verirsen daha hızlı şekilde 10 kilodan fazla olarak geri alırsın
Çünkü su kaybedersin su kaybedince vücut korumaya geçer o 10 kilo sana 12-13 olarak geri döner
Beslenme alışkanlığını değiştir lifli gıda tüket karbonhidrata yüklenme
Enerji veren ama tok tutan şeyler ye
ayy benim de birşeyler olabilir belki bir kaç aya ondan dolayı fazlasıyla gerildim. hayırlı olsun bu arada umarım bir an önce verebilirizbu konuyu ne zaman açtım diye düşündüm bir an2 ay sonra nişanım var, 25 yaşındayım. boyum 1.73 ve 90 kiloyum Aynen boğazımı tutamıyorum ama yedikten sonra da feci bir pişmanlık ve rahatsızlık hissi bastırıyor.
Ben çok tatlı düşkünüyümdür normalde, o yüzden tatlıyı bırakırken çok zorlanmıştım. Kendime günde bir parça bitter çikolata yeme izni veriyorum o yüzden (kare çikolatanın tek bir parçası, anladınız ne demek istediğimi :) ). Akşam saatlerinde (ben saat 6'dan sonra yapıyorum bunu) asla hiçbir şey yemiyorum. Hiçbir şeyin içine meyve de dahil :) Tuzu söylemeyi unutmuşum, tuzu da bıraktım. Bir de günde bir kere en azından maden suyu içiyorum. Akşam içebilirsiniz mesela, açlığı bastırıyordiyetisyene gidebilecek maddi gücüm maalesef şu an için yokancak sabah ve akşam 20 dk ev ile iş arasında yürüyebilirim. beyazları tamamen hayatımdan çıkarıyorum o zaman. benim de metabolizmam yavaş biraz başka yaptığınız birşey var mıydı? macun filan tek başına işe yaramaz evet ben de biliyorum ama takviye açısından sormuştum
Yaa bu konuyu cevaba boğdum ama bunun için de önerim varWow konuyu bi an ben actım zannettim.
Ben de 68-70 (günlük tartı farkları iste) kiloyum, 60-57 bandına sabitlenmek istiyorum ve bunu 2 ayda yapmak istiyorum.
Uygun bi diyet hakkında fikri olanlar bana da yardımcı olabilir.
Bu arada spor icin vakit ayıramıyorum cok yogun bi programım var. Evde yapılacak bi önerisi olan var mı? Yani bi aerobik ya da egzersiz videosu alıp günlük 1 saat onu yapmaya calıssam mesela ise yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?