Hızla Zayıflamam Lazım! Yardım

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar merhabalar,

Benim iki ay içerisinde acilen on kilo vermem lazım. Şok diyet uygulamadan bunu yapmam mümkün mü? Sağlıksız olmak istemiyorum çünkü. Bana önerileriniz neler?

Bitki çayları vesaire olabilir, macun karışım olabilir.. Boğzaımı tutmakta zorlanıyorum ama yedikten sonra da kendimi çok suçlu hissediyorum midem bulanmaya başlıyor. Bu olay psikolojimi bozmadan iştahımı azaltacak ve kilo verdirecek yöntemler paylaşır mısınız?

bu arada yaşım 25 boyum 1,73 kilom 94

Şok diyet filan bilmem ama bende 5 ayda 11 Kilo verdim diyet ve Spor yaparak 68.5 dan 57. 5 à düştüm akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum haftada 4 gün spora gidiyorum ekmek kola şeker ve pilav makarna yemiyorum böyle kızlar

acilen diyetisyene gitmelisinz ozaman.ama 1ayda 5 kilo vermek için sıkı bir spor da yapmalısınız ki sarkmasın vücudunuz.ki zaten diyetisyene gidersenz yaşınıza tahlillerinize göre uygun liste verip spor yapmanızı söyleyecek.uyarsanız dediklerine sağlıklı şekilde kilonuzu verebilirsnz.kafadan çayla ilaçla olabilecek şey değil çünkü

Yöntem olarak önerim:

1. Spor. Manyak gibi bir diyet yapmadan iki ayda 10 kiloyu ancak sporla verirsiniz. Ve spor desteğiyle verdiğiniz 10 kilo 20 kilo vermişsiniz gibi görünür.

2. Diyet. Benim insülin direncim yüksek olduğu için günlük diyetim (beslenme şeklim) şöyle: Pirinç, şeker, beyaz un, patates yok (ama hiç yok). Onun haricinde her şeyden yiyorum, özellikle et ağırlıklı besleniyorum.

Bir de sadece çayla, macunla 10 kilo veremezsiniz. Lütfen öyle şeylere paranızı yatırıp fazla kiloların üzerine yatmaya devam etmeyin.

Not: Ben elbette ki uzman değilim. Kilonuz biraz fazla, bir uzmandan yardım almayı da düşünebilirsiniz.

Not2: Yukarıda yazdıklarımla iki ayda 10 kilo verdim. Boy 1.68, kilo 75'ten 65'e düştü.

Boyum 1.64 Kilom 57.5 kg daha vermem gereken 4-5 kKilo var azimli ve sabırlı olmak şart kızlar

Yaaaaa bende 57.5 olmak istiyoruuuuuuuuum

diyetisyene gidebilecek maddi gücüm maalesef şu an için yok ancak sabah ve akşam 20 dk ev ile iş arasında yürüyebilirim. beyazları tamamen hayatımdan çıkarıyorum o zaman. benim de metabolizmam yavaş biraz başka yaptığınız birşey var mıydı? macun filan tek başına işe yaramaz evet ben de biliyorum ama takviye açısından sormuştum

Cok iyi kilo vermissiniz. Ben de et agirlikli besleniyorum ama galiba benim sorunum ekmek tuketmem. Pilav falan tuketmiyorum. Spora bi basliyorum bi birakiyorum. Bunun için azimli olmam lazim. Esim gece gelip yemek istiyor ve onunla maalesed ben de yiyorum. Ama kendime benim de dur demem lazim. Ben de 1.63e 65 kiloyum 50 kilo olsam harika olur. Ve spora devam etsem daha bir super olur. Bi de benim kilo sorunum alt kisimda. Ne alirsam ordan aliyorum ne verirsem de üstten veriyorum. Off böyle cok kotu bir durumdayim yani... Sizi tebrik ederim insallah ben de verebilirim kilolarimi...

Hızlı sporsuz kilo verirsen daha hızlı şekilde 10 kilodan fazla olarak geri alırsın

Çünkü su kaybedersin su kaybedince vücut korumaya geçer o 10 kilo sana 12-13 olarak geri döner

Beslenme alışkanlığını değiştir lifli gıda tüket karbonhidrata yüklenme
Enerji veren ama tok tutan şeyler ye

bu konuyu ne zaman açtım diye düşündüm bir an 2 ay sonra nişanım var, 25 yaşındayım. boyum 1.73 ve 90 kiloyum Aynen boğazımı tutamıyorum ama yedikten sonra da feci bir pişmanlık ve rahatsızlık hissi bastırıyor.

lifli ve enerji verip tok tutan gıdalara örnek olarak ne verebilirsiniz mesela?

ayy benim de birşeyler olabilir belki bir kaç aya ondan dolayı fazlasıyla gerildim. hayırlı olsun bu arada umarım bir an önce verebiliriz

Sağlam bir sporla ayda 4-5 kilo verirsin 2 ayda vermem lazim demissin ztn..2 ayda rahatlikla 9-10 kilo verirsin..tabi herhangi bir saglik sorunun troid hormon rahatsizligin falan yoksa..şok diyet sakin uygulama bitkin düşersin ve aynende geri alirsin verdiginin fazlasini..

Ben çok tatlı düşkünüyümdür normalde, o yüzden tatlıyı bırakırken çok zorlanmıştım. Kendime günde bir parça bitter çikolata yeme izni veriyorum o yüzden (kare çikolatanın tek bir parçası, anladınız ne demek istediğimi :) ). Akşam saatlerinde (ben saat 6'dan sonra yapıyorum bunu) asla hiçbir şey yemiyorum. Hiçbir şeyin içine meyve de dahil :) Tuzu söylemeyi unutmuşum, tuzu da bıraktım. Bir de günde bir kere en azından maden suyu içiyorum. Akşam içebilirsiniz mesela, açlığı bastırıyor

Akşam ve sabah yürüyüşlerinizi tempolu yapmanızı öneririm. Sporun kilo vermenize yardımcı olmasında kilit nokta nabzı yükseltmek.

Bir de hangi ildesiniz bilmiyorum ama, ben Ankara'da bir spor salonuna gidiyorum. Aylık ücreti 60 TL. Hani böyle küçük bir bütçe de ayırıp haftada hiç değilse 3 gün gidebildeniz süper olur.

Wow konuyu bi an ben actım zannettim.
Ben de 68-70 (günlük tartı farkları iste) kiloyum, 60-57 bandına sabitlenmek istiyorum ve bunu 2 ayda yapmak istiyorum.
Uygun bi diyet hakkında fikri olanlar bana da yardımcı olabilir.
Bu arada spor icin vakit ayıramıyorum cok yogun bi programım var. Evde yapılacak bi önerisi olan var mı? Yani bi aerobik ya da egzersiz videosu alıp günlük 1 saat onu yapmaya calıssam mesela ise yarar mı?

Ya canim sabah et ağırlıklı beslen mutlaka bol yesillik maydanoz dere otu kirmizi turp anlayacagin ekmegi kesip salataya yumulman lazim mutlaka hergun protein alman gerekiyor. Et yiyemedigin zaman yumurta yiceksin. Yuruyus sıkı bir sporla iki ayda 10 kilo rahat verilebilir.mutlaka günde yesil cay tuket yag yakimini kolaylastiriyor.

Ayrıca şok diyetle ilgili söylemek istediğim bir şey de var. Ben lise sondayken kilo konusuna çok takıktım, neredeyse blumiktim bile diyebilirim. O zaman üç günde bir sadece sabah kahvaltısı yapıyordum. Haftada iki kez ikişer gün süt, peynir detoksu vs. yapıyordum (iki gün boyunca temanda olan yiyecekten başka hiçbir şey yemiyorsun). O sıralar gerçekten çok çok zayıftım. Ama sonra bayılmalarım başladı. Pat diye düşüp kitlenmeye başladım. Şeker-tansiyon alt-üst oldu. Mecburen normal yemeye döndüm ve iki yılda 20 kilo aldım.

Aman diyeyim.

Hizli kilo verenler , bir okadarda hizli kilo aliyorlar.

Spor yapman lazim .
Doktora danisman lazim ..

Yaa bu konuyu cevaba boğdum ama bunun için de önerim var evde hatha yoga yapabilirsiniz, internette bir sürü videolar mevcut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…